Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko, dr W się o Ciebie zatroszczy, jestem pewna! Mam nadzieję tylko, że zna się na mięśniakach. Jutro do niego idę i... zapisuję Ciebie 😊 mam nadzieję, że poprawi Ci to humor.
Słoneczko, biedaku, straszne, że nikt nie potrafi Ci z tym bólem pomóc. Kiedy się w końcu dowiemy kto tam u Ciebie siedzi? Straszny wstydzioszek
Kark, badaj Kajtka, olewać chałupę. My też stwierdziliśmy, że olewamy remont, mamy inne priorytety finansowe i tyle. Mamy gdzie ugotować, wykąpać się i wyspać, a to, że jest brzydko to trudno. Nawet jak celiakii nie będzie to nie będą pieniądze wyrzucone w błoto, a tak będziesz się głowić. Co do Twojego męża, to mówią, że to kobiety są niezdecydowane... ech 😁
Madziorek, cieszę się, że lepsze wynikia Ty Lilciu, siedź w brzuchu spokojnie, po tej stronie jest szaro, buro i ponuro! Ile bym dała, żeby wskoczyć teraz do ciepłego brzucha 😁
Nikodemka, Nona, madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Sun, jeśli mąż czuje się na siłach żeby zostać sam to jedź! Wypoczęta, wyluzowana i szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko
nie miej wyrzutów sumienia!
sunshine03, Magda - mbc lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Sunshine, ja jestem przekonana że bym pojechała. Co prawda doświadczenia jeszcze nie mam ale mój już mówi, żebym planowałam babski wyjazd bo on chce czasami zostać sam z dzieckiem żebym mu na ręce nie patrzyła ciągle to się więcej nauczy wrzucony na głęboką wodę 😁😁
sunshine03, Magda - mbc, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
sunshine03 wrote:i jeszcze mam pytanie kiedy szczepicie/szczepiłyście na meningokoki? i na jaki typ najpierw?
Na B mialam zaczac dzis, ale przez nasze jelitowki i stan podgoraczkowy malego ostatnie 6w1 mamy za tydzien i potem umawiam na B. Zaczelam od C poniewaz wolalam dac te lzejsze na poczatek. Bo przy B podajesz paracetamol.
Niektorzy mowia tez zeby podawac zgodnie z alfabetem, a te C, to tak naprawde A,C,W135,Y wiec chodzi o to, ze najpierw A a potem B, ale nie wiem czy to nie zabobon internetow 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 15:26
sunshine03 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nikodemko, chyba na tym etapie to normalne, że jeszcze dzieci nie mają stałej aktywności i te ruchy są mniej i bardziej odczuwalne. Ostatnio nawet o to pytałam tutaj.
Ja wolę jak się więcej rusza, ale pewnie za miesiąc-dwa będziemy wymieniać części ciała w które boleśnie obrywamyNikodemka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też bym nie pojechała 😂
Pani, ja i mój mąż przeczytaliśmy "jak zrozumieć małe dziecko" i bardzo polecamy. To jest książka w duchu rodzicielstwa bliskości czyli czegoś co zamierzamy uprawiać przez najbliższe lata.
Lami a nie pani hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 15:54
Magda - mbc, Nona lubią tę wiadomość
-
Ja bym nie pojechała, bo mój cycuś mamusi by mi nie pozwolił
Nie ruszę się z domu dopóki będzie tylko na cycku...
My też szczepimy na meningokoki. Mamy 4.12 pierwszą dawkę. I to chyba te B są, bo są 3 dawki. 1 po 3 miesiącu, później druga po 2 miesiącach od pierwszej chyba i trzecia dopiero po roku.Nona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny