Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko dobrze, że tutaj chociaż dajesz upust emocjom... Trudny czas dla was. Ale mimo wszystko ciąża i rodzące się nowe życie to szczególny stan. Ciesz się nim, te dni już nie wrócą. Myślę o was ciepło, mam nadzieję, że się wszystko ustabilizuje i będzie dobrze.
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Madziorku, przytulam wirtualnie 😘 przykre z tym doktorkiem ale wielu lekarzy ma takie podejście. Mój też się mną nie interesował jak leżałam w szpitalu. A jak mu wczoraj na wizycie powiedziałam że 1.5 tygodnia temu odmówiłam hospitalizacji to powiedział "i dobrze". Zdziwiłam się bo pojechałam z plamienie w 22tc. Ehh. Rozumiem co czujesz.
Najważniejsze że Wasza dziewczynka jest bezpieczna. Poziom wód wzrósł, za moment 36tc. Już tuż tuż Waszego spotkania.
Ja się już swojego Staśka nie mogę doczekać 😍😍😍
Nikodemko, wyżalaj się nam tutaj ile potrzebujesz. Wiem że to teraz dla Was cudny czas. Myślami jestem z Wami. Jestem pewna, że kolejny rok będzie lepszy niż końcówka tego, bądź dobrej myśli 😘
Kacperek bryka w brzuchu? Czujesz już mocno ruchy?
Mój ma różne dni aktywności, wczoraj mega szalał, dzisiaj go nawet czekolada nie rusza 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 12:44
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziorku, hoduj basenik hoduj, niech Lila ćwiczy nurkowanie ❤️
Kark -nie powiem na głos, że po zabiegu naprawili mi się dziecko bo zaraz się zepsuje, ale rozważcie konsultacje i zabieg u Julka. Pomijając konsekwencje za parę lat, to tak po prostu Szymi płakał bo musiał czuć dyskomfort, a jak płakał i języczek się nie podnosił to czuł ból i tylko się nakręcał. A od wczoraj strzela uśmiechami na prawo i lewo❤️
Co do Kajtka to moja mama po ponad 50 latach zdiagnozowała (wiadomo sama) u siebie celiaklię. Całe życie najmniejsza, anemia, niskie żelazo którego lekami nie dawało się podnieść, przez to wszystko Hashimoto i wyniszczona tarczyca. Jest drobna i mega chuda, nikt nigdy nie wpadł na pomysł żeby ją skierować na badania pod kątem celiaklii aż w końcu sama zrobiła najpierw test wykluczając całkowicie gluten a potem badania z krwi.. No i taddam 🙄 po stosowaniu diety od razu hemoglobina 13,8 nigdy takiej nie miała!
Ja bym wolała zamiast stołu zrobić te badania :p
Potem to usunęmadziorek86 lubi tę wiadomość
-
Któraś z Was czytała "Idealny rodzic nie istnieje" blogaojca? Nie mam za bardzo zdania na temat człowieka, kilka razy podglądałam go na FB, ale raczej wywarł na mnie wrażenie człowieka, który szerzy teorie o zupełnie bezstresowym wychowywaniu dzieci, które wszystko mogą, a nikt obcy nie ma prawa spojrzeć krzywo i pomyśleć nawet, że dziecko jest źle wychowane, ale mogę się mylić, bo to były jakieś niuanse tylko. No i nie wiem czy kupić tę książkę w prezencie mojemu, żeby trochę wspólnie ogarnąć model rodziny na przyszłe lata, czy coś tam ciekawego w ogóle jest?
Domi, cieszę się z Tobą z usmieszków Szymusia ♥️Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dziekuje dziewczyny :*
I sorry, ze wylewam tu zale znowu siejac negatywna energie, ale naprawde te kilka slow od Was, ze rozumiecie i trzymacie kciuki dziala mi dobrze na glowe.
Talku - trafilas w czuly punkt. Od wczoraj wlasciwie wcale nie bryka, slodycze tez nie dzialaja. Tlumacze to sobie paskudna pogoda, bo i ja sama nie mam ochoty wychodzic z lozka, to moze maluchy spia.
Madziorku - najwazniejsze, ze jestescie juz dobrze „nawodnione”. Niech Lilka sobie pływa jak najdluzejNona, madziorek86, talku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny