Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona, a w czym jest tata gorszy od mamy? Zakladajac, ze dziecko jest na mm lub je mleko mamy z butli bez problemu?
Nie chodzi mi o Twoja zasade, bo jak mowisz kazdy ma swoja. Ale nie lubie dyskyminiwania ojcow. Dziecko mamy oboje. Tata ma byc jak mama i u mnie tak jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 16:09
sunshine03 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja po prenatalnych Fajny lekarz hah
Wszystko ok .On niby obstawia dziewczynke ale powiedzial ,ze to nie jest pewne na tym etapie 😉zapytalam go po czym to poznaje ,ze dziewczynka ...
A on mi zatrzymal obraz i pokazal pomiedzy nogami takie 2 kreseczki i mowi,ze tak maja dziewczynki hah
nie powiedzial jak maja chlopcy 🤣
Widzialam tez z boku ta kreseczke na nodze co na ostatnim zdj mialam jedna kreske w dol a druga w gore to tu bylo widac zdecydowanie tylko w dól ale on sie smial jak o to zapytalam.
Dzidziol fajnie raczke do buzki wkladal i machal łapkami 😍Nona, Magda - mbc, fiorella82, alex0806, VianEthel2, tęczova, Biegającą-mama, talku, Meggs, Pestkaa, Szczęściara, sunshine03, blair., Słoneczko123, Malinowa91, madziorek86, Nikodemka, tere-fere, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, Dośka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, ale mnie nie chodzi o wyluzowanie itp. bo kazdy jest inny i nie przeszkadza mi to, ze ktos nie bedzie wyluzowany i bedzie siedzial w domu. Tak jak nie przeszkadza mi Twoja zasada, chociaz nie moge sie do niej odniesc, bo nie mialam okazji zostawic dziecka na noc.
Ale ja jestem team #mamaitata i nie podoba mi sie jak niektore dziewczyny traktuja swoich partnerow w pierwszych miesiacach zycia dziecka a potem sie okazuje, ze dziecko predzej z babcia niz tata zostanie. Nawet 2-3 letnie. Na dwa, trzy dni. Bo tata nic nie umie przy nim zrobic, nie wie gdzie co jest, jakie leki bierze itp itd.sunshine03, Malinowa91 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas jest team bardziej mama, tata w połowie
Bo dzidzia cycusiowa, butli nie weźmie, chociaż początkowo była dokarmiana. I czasem tylko ja umiem ją uspokoić. Zostawiłam ją z mężem w szpitalu i poszłam na kawę do bufetu, to miałam telefon żeby wracać szybciej bo się drze jak opętana
Wystarczyło że ją wzięłam na ręce i spokój. Także nawet jakbym chciała to Laura jest #team-mama
Ona się tam cudnie rży na głos, że nie mogęMarudziła dzisiaj pół dnia, ale jeden taki śmiech i cały dzień się naprawia
No dobra, teraz wpiernicza całą pięść a ja się gapię zamiast coś robić
A mam górę prasowania, bo jutro jedziemy na weekend do rodziców.
Beti, super wieściMała lokata Beti już też ogarnia swoje łapki
Zdjęcie masz?
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Moj sam ogarnia te sprawy, zreszta jakby nie ogarnial to nic bym nie jadla po 5msc ciazy bo tylko lezalam
Maz robil zakupy, po pracy gotowal obiady, sprzatal chate i ogarnial psa. I dla mnie to nie bylo nic dziwnego. Jak on byl lezal, to ja jego tez bym ogarniala 💪🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 16:54
Nona lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nona Ty to jestes baba z jajami 😂
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też bym nie pojechała mając dziecko kp. Bo co innego dać butelkę raz czy dwa wieczorem a co innego jak ma tak jesc kilka dni.
W przypadku mm pojechałabym gdyby mi baaaaardzo zalezalo. Ale u nas mąż tak samo, pojechałby sam przy tak małym dziecku tylko gdyby naprawdę to było coś bardzo wyjątkowego. Półtora miesiąca po urodzinach starszej pojechał do Niemiec na koncert Stonesów (pół roku później pojechaliśmy razem do Warszawy u wtedy młoda została na noc z babcią, ale miała już 10 miesięcy) - ale przysłał mi do pomocy swoją mamę.
Z wychodzeniem na parę godzin nie mam problemu. Tydzień temu byłam na Nosowskiej wieczorem i mąż karmił Olę strzykawką i w tym samym czasie usypiał starszą. Ogarnął tak jak ogarnia wszystko czasem lepiej ode mnie.
Więc mi nie chodzi o wyjazd sam w sobie tylko o kp i o zostawienie tej drugiej osoby na parę dni samej że wszystkim.Magda - mbc, tere-fere, Nona lubią tę wiadomość