Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Poszłam po kawę, Szymi na macie łapie zabawki. Słyszę, że zaczął gadać, wracam a On na brzuchu rozmawia z żyrafą😍😍 i matka nie widziała obrotu 😣
przedszkolanka:), Magda - mbc, Pestkaa, Lami, alex0806, Meggs, Beti82, Nona, Wik89, tęczova, Dośka, Szczęściara, blair., madziorek86, Nikodemka, Malinowa91, Biegającą-mama, Arashe lubią tę wiadomość
-
reset wrote:Beti, rozważ jeszcze, czy na pewno pasuje Ci kubełkowa spacerówka... Ja początkowo bardzo chciałam, teraz już cieszę się, że jednak mam rozkładaną na płasko.
A jeśli podobają Ci się tego typu wózki to zobacz na Joolz. Moim zdaniem ciekawsza propozycja niż Stokke i poważnie go rozważaliśmy. Do tego dużo lepiej amortyzowany od Stokke, a jednocześnie mniejszy po złożeniu, co w przypadku podróży z dzieckiem ma znaczenie (nawet przy dużym bagażniku miejsca wiecznie brakuje).
A, i u nas te wózki (zarówno Stokke, jak i np. Joolz czy Cybexy - bo widzę, że w taką półkę cenową celujesz) są w Bobowózki. Widzę, że jest ten sklep w Poznaniu również.
Ze swojej strony polecam za to moje Mutsy. Na nasze potrzeby okazał się idealny
baa jest nawet firmowy sklep stokke ale co z tego...Jak ten co na sklepie jest taki brzydki...chyba wybrany najbrzydszy z najbrzydszych haha a babki jakies nieogarniete .To mam wrazenie ,ze z internetu sie wiecej dowiem i zobacze.
A isc do sklepu ,zeby zamowic z katalogu nic nie ogladając to dziekuje.Moge w domu z kanapy zamowic
Musialabym zadzwonic tam do sklepu w Poznaniu i zapytac czy maja na stanie
DziekiMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
Chwila bez płaczu 😜 mój dwumiesięczniak 💙Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 18:40
Słoneczko123, alex0806, Domi_tur, Beti82, talku, Meggs, Wik89, tęczova, przedszkolanka:), Szczęściara, Dośka, blair., madziorek86, Nikodemka, Malinowa91, Biegającą-mama, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahha, Meggs, moze sie spierdzielic jesli przy skladaniu do auta zgubisz taki zaczep, ktory musisz schowac sobie do kieszeni i go nie zgubic, zeby przy skadaniu znowu umiescic go w stelazu. Chyba ze ta nowa wersja juz nie ma tego rozwiazania.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Cześć Kobietki 😘
Widziałam zdjęcia wszystkich maluszków, pieknie rosną 😍
Czytam na bieżąco, ale nie potrafię się skupić, by coś odpisywać. Nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty. Jak leżę brzuch boli, jak siedzę czy chodzę to samo.. Staram się jednak dużo odpoczywać, wolę dmuchać na zimne.
Jak już jesteśmy w temacie wózków, yo jaki polecacie na wieś? Jest tego wszystkiego tyle, że ciężko mi to jakoś ogarnąć 🙈talku, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Beti w tym wózku miałabym ciągłą schizę że mi się spierdzieli ta gonodla 🤦♀️ 😋[/QUOT
Dlaczego? -
Nona wrote:Beti zobacz sobie Teutonie, bdb niemieckie wózki.
https://www.youtube.com/watch?v=QYsOt2wXlb8
Kurde nie chce takich niskich gondoli ,to mi sie kojarzy z wozkiem sklepowym ...
No przepraszam ale nie hahah -
Ja sie nie uparłam na stokke haha
Szukam jeszcze czegos .Tylko tutaj poprostu mega mi sie podoba regulowana wysokosc i to ,ze starsze modele maja taki wybór kolorów.
Nowe tez maja duzy ale te starsze mi sie kolorystycznie bardziej podobają.Jak kupie uzywany starszy to jest koszt jakies 2000-3000
Ja nie kupie tego za 7 bo moim zdaniem to przegiecie troche a tym bardziej,ze nie mam pewnosci na jak dlugo on starczy.
Jak przegladam na olx to laski sprzedaja najnowsza wersje v6 juz teraz a kupione w maju
To ja sobie nie wyobrazam miec wozek od maja do listopada...za 7 tys
W marcu sa jakies targi w Łodzi.Spotkalam z miesiac temu dziewczyne w sklepie z v6 wlasnie i bardzo zadowolona.Mowi ,ze kupila na tych targach w Łodzi bo -20 % mialo stokke i jeszcze jakies dodatki gratis -
Domi_tur wrote:https://www.facebook.com/marketplace/item/611523165917946/ we Wrocławiu ktoś sprzedaje różowy ale spacerówka już czerwona 🙄
To nawet stary model tylko mozna dokupic rozne pokrowce na lato i ten jest z rózowyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 10:42
-
nick nieaktualny