Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko... Mam nadzieje, ze za jakis czas urodzę córkę, która spotka na swojej drodze Jerzyka 😍
Teczova - ile dni od iui bedzie w poniedzialek?Magda - mbc, tęczova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oczy oczami, wiadomo, że piękne, ale te rzęsiska 😍 strzeżcie się nasze córki!
Nikodemko 12 od iui i 13,5 od ovitrelle 😊Magda - mbc, tere-fere, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - no to juz bedzie druga krecha 😎
Magda - powiedz mu, zeby czekal cierpliwie. Popracujemy nad tym :d
U nas pewnie tez beda ciemne oczy, ciemna karnacja... A marza mi sie niebieskie jak u mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 12:01
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Moja mama zawsze marzyła o niebieskookich dzieciach, a tu lipa - siostrze zmieniły się na ciemny brąz po pierwszym tygodniu, a mi ponoć po pierwszej drzemce 😉 nie łudzę się, że moje dziecko będzie miało niebieskie oczy po tatusiu 😉
Nikodemko, zaciskajcie z Kapselkiem kciuki a w końcu i nam się uda! Kacpi, mocno zaciskaj, chcesz mieć chyba młodszego kumpla 😁Nikodemka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Jurciu! ♥️♥️♥️
Co do oczu nie traćcie wiary. Ja ciemny brąz, mój piwno-zielone, Nina po 2 tygodniach od urodzenia szaro-niebieskie.
Dzisiaj młoda rozbita, już 3 drzemka ale po 30 minut, cały czas mam ją nosić. Nie mogę się po nosie nawet podrapać, bo jak zmienie jej pozycje to płacz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 12:21
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Jurek❤❤❤ będzie łamacz kobiecych serc❤.
Nikodemko na którą wizytujesz?
Dziewczyny dzis odebrałam wyniki pappy. Tak jak Wam już pisałam jest prawidłowy, ale mimo wszystko zerkniecie? Staralam sie cos wywnioskowac z tych wynikow, ale kiepsko mi to szło.
tere-fere, Magda - mbc lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Magda - mbc wrote:Nona, ja tez. Jurek zgodnie z moim zamowieniem czarne oczy i doleczki. Po mezu 🥰
Jurcio slicznyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 12:28
Nona, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Nona - na bank chce sie to, czego sie nie ma. Sama chcialabym byc niebieskooką blondynką z prostymi włosami :d
Chociaz jak zobaczylam Jureczka, to niech ma te brazowe oczyska, jesli ma byc tak piękny jak On
Teczova - Kacpi nie puszcza kciuków! Jak bedzie dzis to widac na usg, to wysle Ci fotke. Powiedzial mi w tajemnicy, ze trampoliny zrobily swoje jak u nas rower 🤭tęczova, Nona lubią tę wiadomość
-
Malinko ja sie nie znam.Swoje jutro odbieram.Po po usg prenatalnym dostalam tylko wynik opisany usg .A dzisiaj dzwonilam do Poznania i podobno moj lekarz juz obrobil te wyniki razem z krwia ,wiec sie jutro dowiem to moge pokazac swoje.Ale ja stara to ze mna sie wynikow nie porownuje haha
-
A to moja panna. Usunę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2019, 00:20
tere-fere, Nikodemka, Beti82, Pestkaa, Meggs, Szczęściara, Malinowa91, Lami, Arashe, blair., tęczova, Nona, Słoneczko123, Magda - mbc, Biegającą-mama, Cabrera, Dośka, przedszkolanka:), Kijanka, Niezapominajka2, alex0806, talku, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Malinowa - wizyte mam na 16:15.
Wedlug mnie i w porownaniu do moich wynikow jest wszystko ok. Tylko u mnie wsrod ryzyk nie ma tego zwiazanego z przedwczesnym porodem. Mam zamiast tego ryzyko stanu przedrzucawkowego.Malinowa91, Lami lubią tę wiadomość