Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie na polowkowych łozysko nisko na tylnej ścianie, zaslania ujscie szyjki. Lekarka powiedziala, ze na razie czekamy do usg III trymestru, wiec czekam cierpliwie
Ciekawe co dzis buc tam wywrózy. Nie zdziwie sie jak nawet nie spojrzy na lozysko.
-
nick nieaktualnyA u nas bol brzuszka na nutramigenie sie utrzymuje. Do tego moje „złote” i pogodne dotychczas dziecko zrobiło się płaczliwe i marudne. Całkiem w tej złości odrzucil cycka (dosłownie krzyczy na jego widok 😢). A problemy brzuszkowe jak były tak są (wierzga nóżkami (nawet podczas snu), pręży się jakby do kupki i płacze; wczoraj pierwszy raz podczas robienia💩 płakał jakby go bolało
)
Napisałam do pediatry, spróbujemy wrocic do Hipp’a (na razie mam mieszać) i zobaczymy czy wróci wysypka i czy przejdą problemy brzuszkowe...
Zal mi tego mojego maluszka 😢 -
Najbardziej to teraz piszę do Domi.
Byłyśmy dziś u neurologopedy ośrodku rehabilitacyjnym. Potwierdziła opinie Orłowskiej. Wędzidełko grube i głęboko osadzone, ale nie kwalifikujące się do podcięcia. Wszystkie odruchy zachowane, język w pełni ruchomy. Musi dziewczynka ćwiczyć buzię, wiadomo, ale wszystko jest ok. Także u nas Orłowska się raczej nie pomyliła, choć przyznam, że po Waszej historii miałam trochę miękkie kolana. -
Nikodemka wrote:U mnie na polowkowych łozysko nisko na tylnej ścianie, zaslania ujscie szyjki. Lekarka powiedziala, ze na razie czekamy do usg III trymestru, wiec czekam cierpliwie
Ciekawe co dzis buc tam wywrózy. Nie zdziwie sie jak nawet nie spojrzy na lozysko.
-
Beti - nie mam wyjscia, ktos mi musi przedluzyc zwolnienie, tak to bym nawet nie szla :d Nie udalo sie wczesniej dostac do nowego lekarza, mam u niego wizyte za 3 tygodnie i juz tam zostaje chocby nie wiem co.
Beti82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęściara wrote:Przedszkolanko Dośka powiedzcie mi co brałyście do szpitala do jedzenia?? Tak się zastanawiam co mogę zabrać..
Co do oczu to my z Pola zielone,Olo niebieskie A mąż brązowe:DSzczęściara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęściara wrote:Przedszkolanko Dośka powiedzcie mi co brałyście do szpitala do jedzenia?? Tak się zastanawiam co mogę zabrać..
Praktycznie to samo co Przedszkolanka 😃 Wszelkiego rodzaju tubki, owocowe czy takie z jogurtem i płatkami, zdrowe batoniki i jabłka 🙂Szczęściara, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Cabrera wrote:Beti, miałam ci ostatnio polecić grupę na fb „Stokke wózki sprzedaż kupno zamiana”. Można upolować bardzo fajne okazje
Cabrera lubi tę wiadomość
-
Magda Ty masz Cybexa? One sa niskie czy srednie?
Moja mama sobie dzisiaj Cybexa upatrzyla bo laska jakas szla hahhaha
Mowie no babka dzieki jeszcze ,,tańszy wybrałas'' -
Beti82 wrote:Magda Ty masz Cybexa? One sa niskie czy srednie?
Moja mama sobie dzisiaj Cybexa upatrzyla bo laska jakas szla hahhaha
Mowie no babka dzieki jeszcze ,,tańszy wybrałas''
hahaha Beti, akurat cybexy sa tansze od stokketylko wersja ze skrzydlami od jerremiego scotta kosztuje pierdyliard milionów.
One są niskie, ale mnie to nie przeszkadza. Są wyższe niż bugaboo, ale niższe niż silvercrossyRaczka jest regulowana, wiadomix, ale gondoloa nisko.
Ja ma miosa, mlodszego brata priama.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:hahaha Beti, akurat cybexy sa tansze od stokke
tylko wersja ze skrzydlami od jerremiego scotta kosztuje pierdyliard milionów.
One są niskie, ale mnie to nie przeszkadza. Są wyższe niż bugaboo, ale niższe niż silvercrossyRaczka jest regulowana, wiadomix, ale gondoloa nisko.
Ja ma miosa, mlodszego brata priama.
Juz jej powiedziałam,zeby zaczela odkladac hahha
Ten skrzydel nie ma.mnie sie mega tez skrzydla nie podobają -
Jestem po wizycie. Szyjka cudownie sie wydluzyla, traktuje to z przymruzeniem oka. Na polowkowych bylo 3,9 teraz wedlug niego jest 5,4
Łozysko nadal nisko, a mały ułożony miednicowo.
No i teraz cos, co mnie zmartwilo: maly wazy 567 g, jest wedlug pomiaru o tydzien mniejszy niz wskazuje termin. Do tej pory ładnie rosl. Niby mowi, ze miesci sie w normie... Poczekam spokojnie do wizyty u dr W.
Teczova - na wlasne oczy widzialam jak Kacpi zaciska kciuki za Twoj test 💪przedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość