X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cabrera, dzięki takim historiom jak Twoja nabieram nowych sił! Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź! Fajne Stasie wychodzą z endomendą 😍
    AMH badałam ale to u mnie bez sensu bo mam pcos i jakąś kosmiczną wartość. Zamówię sobie q10 bo tego jeszcze nie biorę 😊 my już po 2 iui, czekam na testowanie. Jeśli się nie udało to jeszcze na pewno 1 iui a potem zobaczymy.

Wik89 lubi tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Arashe Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę zdążyć napisać nim mąż wróci zaraz...
    Szymus piękny! Szkoda, że już zarezerwowany :D
    Cerbero witaj! I pięknego masz Stasia!
    Madziorek gratulacje ogromne dla Was! Urocza Lilianka! Rzeczywiście wyluzowana :D
    Słoneczko ja mam migreny jak idzie niż. Apap nie pomaga oczywiście, w ciąży miałam po 3 dni. Wchodziła do wanny z gorącą wodą i leżalam 15 min, bo nie można długo, potem zimny okład, czasem lagodzilo, czasem nie...

Maz wraca... Muszę mu pomóc... A chciałam jeszcze napisać że udaje się zasypiac małej samej ;D

Cabrera, talku, Słoneczko123, Wik89, madziorek86, Magda - mbc lubią tę wiadomość

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arashe, jeśli ból się pojawi znowu to wypróbuję Twoich sposobów 😉
    Pozdrowienia dla Was 😘

Arashe lubi tę wiadomość

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • PierwiastkaZuza Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2019, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    talku wrote:
    Cabrera, ale piękny Staś! Już myślałam że mój będzie jedyny na wątku. Też chce już takiego włochatego Stasia 😊😊

Madziorku, ogormne gratulacje! Super, że już się tulicie. Liliana jest przepiękna 😍😍

Nona, tak, mój ciuchy już teraz szykuje sobie w pokoju obok żeby mnie nie budzić ale jednak budzik mu dzwoni. Ja już nie reaguje, może i dziecko się przyzwyczai.
    Też zrobiliśmy Staśkowi jego pokój z myślą, że go tam szybko przeniesiemy ale nie wiem kiedy będzie to "szybko" czy na 8 miesięcy czy na 8 lat 😂😂😂

Nikodemko, no to dobrze, niech bada tę szyjkę. A do wizyty u dr.W szybko zleci.
    Ja w piątek idę pierwszy raz do nowej Pani ginekolog, nie wiem czemu wybrałam kobietę. Nie chodzę z zasady do kobiet lekarzy. Zobaczymy co tam mądrego powie i czy będzie między nami chemia.

Talku, może niech sobie kupi smartbanda np Xiaomi i wtedy mu tylko bransoletka będzie wibrować i was nie obudzi.

Nona lubi tę wiadomość

Marianka ❤️
    201909034765.png
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cabrera dzieki za ten wpis, dajesz nadzieję!!!
    Teczova, Nona, kupijemy ten koenzym ubichinol i zachodzimy!!! (No dobra, czyli w tym miesiacu kupie nie tylko sexy bielizne :P )
    Chyba sie pogodzilismy z m., nasz najdluzszy cichy okres poki co. No ale sporo sobie roznych rzeczy powiedzielismy, trzeba to jakos teraz przepracowac.. Oczywiscie jak to w naszych klotniach ja wyszlam na tą niedobra.. napisalabym wiecej ale nie chce Was zameczac oraz mam schize, ze m tu zajrzy 😂😂😂
    Biegajaca, Ty to masz wesolo z ta dwojka... :)
    Sloneczko ja tez mam okropne bole na zmiane pogody, mimo ze w ciazy nie jestem, wtedy paracetamol stednio pomaga niestety :/ wypoczywaj... i gratuluje dobrych wynikow
    Nikodemko powodzeni jutro na wizycie

Nona, Pestkaa, Biegającą-mama, tęczova, Dośka, Słoneczko123, Cabrera lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2019, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2019, 22:10

Wik89 lubi tę wiadomość

• Nikodemka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wik, najwazniejsze, ze sie pogodziliscie i seksi bielizna sie przyda :D Tez zawsze wychodzę na ta złą, spoko luz.
    Sloneczko - mi na migrenowe bóle pomaga (trochę) zwieszenie się glowa w dol przez oparcie kanapy. Moja mama to w ogole staje na głowie... Kiedys lekarz jej tak doradził.

Znowu wyszly mi liczne bakterie w moczu -_-

Wik89 lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • talku Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PierwiastkaZuza wrote:
    Talku, może niech sobie kupi smartbanda np Xiaomi i wtedy mu tylko bransoletka będzie wibrować i was nie obudzi.

Ooo niezłe. Nie pomyślałam o tym ale pewnie dlatego, że ja kompletnie nie mam związku z gadżetami.
    Idę poczytać co to za wynalazek.

Kurde, tyle się dzisiaj narobiłam przy tych kartonach, że pół dnia boli mnie brzuch, mam skurcze i to takie od pleców... Do tego kłuje mnie w środku, jakby w szyjce ?! dziwne takie uczucie.
    Chyba nie jestem zbyt mądra

relgi09kukfprg92.png
  • talku Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wik, najważniejsze, że jest zgoda. A teraz na zgodę to najlepszy ... ❤️❤️❤️
    Myśmy też tak gadali w nieskończoność, a raczej ja ciągle gadałam podczas starań, namawiałam na badania, suple, dietę.

Wik89 lubi tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupa i mocz pobrane 💪
    A ile z tym moczem zabawy 🙆

• Meggs Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powinnam sie martwić jak od 24 h nie mamy zrobionej kupki? Zaraz stuknie nam 6 tyg. Zawsze kupka pojawiała sie codziennie, w dużych ilościach na początku, od 4 tyg ok. 3-4, a od 5 tyg praktycznie 1 dziennie, a dzisiaj brak 😳😳 hafija twierdzi że do 6 tyg muszą być 3 kupy na dzień!
    Jak było u was?

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talku, było ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 07:57

talku, tęczova, Nona, tere-fere, Pestkaa, Słoneczko123, Cabrera lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko lubię za poczatek i za rade na bol glowy, wyprobuje!
    Talku, nie przemeczaj sie..dzis odpoczynek!:)

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • talku Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wik89 wrote:
    Nikodemko lubię za poczatek i za rade na bol glowy, wyprobuje!
    Talku, nie przemeczaj sie..dzis odpoczynek!:)

Dzisisj piekę dwa ciasta i odwiedzają mnie przyjaciółki :)
    Nocka przespana, bez skurczy więc mam nadzieję że tylko straszaki jakieś to były.

Wiki, zazdroszczę BYLO i bardzo się cieszę :):) U nas ostatnie BYLO było we wrześniu... chłop pytał ostatnio czy wszytskie na forum unikają współżycia 😂😂
    Ostatnio

Nona lubi tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggsiu, raczej nie, w okolicach 6 tygodnia reguluje się temat kupy i mogą pojawiać się co kilka dni. Jak dziecko nie męczy się, nie pręży, a normalnie moczy pieluchy to jest ok.

Meggs lubi tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • rzepakowepole Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs, u nas było słabo, bo po dwóch tygodniach zaczęła mieć problem ze zrobieniem kupy. To nie jest tak, że jak dziecko do 6 tygodnia nie robi codziennie to jest koniec świata. Po prostu trzeba to skontrolować. Jeśli sika, przybiera na wadze, a kupa ma dobrą objętość go nie ma to schizowac. Bo powodów nierobienia kupy może być wiele. Hafija skupia się na kupie jako wskaźniku skutecznego karmienia. U nas kłopotem były mięśnie brzucha, bo chwilę po rozpoczęciu ćwiczeń Ola zaczęła załatwiać się regularnie.

Meggs lubi tę wiadomość

ex2bvcqgjnvonbri.png
  • Biegającą-mama Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs U nas jakoś po miesiącu tez zaczęła rzadziej robić, teraz robi raz na tydzień 🤦‍♀️ Ale u Ciebie dopiero jeden dzień, może tak być ze dziś będą trzy 😂 Na spokojnie sobie czekaj , możesz trochę rowerek poćwiczyć na Wiktorku ( nie zaszkodzi) ale na kp niby raz na kilkanaście dni to tez norma....

Meggs lubi tę wiadomość

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od razu po ilości postów widać że któraś urodziła albo zaszła;p
    Madziorek gratulacje <3 witamy naszą cudowną kruszynkę <3 nie załapałam się na zdjęcie ale może będzie jeszcze okazja ;)

Kark jak Julian jeszcze nie jest zaklepany to ja poproszę dla Laury;p rozkoszny jest, a jak się zmienił! ;)

Stasiu ty też cudowny, wrześniowy jak Laura na dodatek ;)

My dzisiaj idziemy na meningo, proszę o kciuki;)

tere-fere, Pestkaa, Słoneczko123, Cabrera lubią tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2019, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2019, 22:10

• Dośka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs my to ostatnio na jednym wózku jedziemy! 😀 Przez ostatnie dni miałam tą samą zagwozdkę! Kupy były codziennie, jakiś czas temu jedna wielka i malutkie. A teraz ostatnią dużą zrobiła nam w sobotę i już wczoraj łapał mnie schiz i wpisywanie w google ZATWARDZENIE U NIEMOWLAKA 🙈 Dzisiaj w nocy mąż przewija i budzi mnie z radością że jest kupa!! 😄

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 08:53

Meggs lubi tę wiadomość

bl9cmg7y7g2u5710.png
‹‹ 2197 2198 2199 2200 2201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ