Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Cabrera, dzięki takim historiom jak Twoja nabieram nowych sił! Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź! Fajne Stasie wychodzą z endomendą 😍
AMH badałam ale to u mnie bez sensu bo mam pcos i jakąś kosmiczną wartość. Zamówię sobie q10 bo tego jeszcze nie biorę 😊 my już po 2 iui, czekam na testowanie. Jeśli się nie udało to jeszcze na pewno 1 iui a potem zobaczymy.Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Muszę zdążyć napisać nim mąż wróci zaraz...
Szymus piękny! Szkoda, że już zarezerwowany
Cerbero witaj! I pięknego masz Stasia!
Madziorek gratulacje ogromne dla Was! Urocza Lilianka! Rzeczywiście wyluzowana
Słoneczko ja mam migreny jak idzie niż. Apap nie pomaga oczywiście, w ciąży miałam po 3 dni. Wchodziła do wanny z gorącą wodą i leżalam 15 min, bo nie można długo, potem zimny okład, czasem lagodzilo, czasem nie...
Maz wraca... Muszę mu pomóc... A chciałam jeszcze napisać że udaje się zasypiac małej samejCabrera, talku, Słoneczko123, Wik89, madziorek86, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
talku wrote:Cabrera, ale piękny Staś! Już myślałam że mój będzie jedyny na wątku. Też chce już takiego włochatego Stasia 😊😊
Madziorku, ogormne gratulacje! Super, że już się tulicie. Liliana jest przepiękna 😍😍
Nona, tak, mój ciuchy już teraz szykuje sobie w pokoju obok żeby mnie nie budzić ale jednak budzik mu dzwoni. Ja już nie reaguje, może i dziecko się przyzwyczai.
Też zrobiliśmy Staśkowi jego pokój z myślą, że go tam szybko przeniesiemy ale nie wiem kiedy będzie to "szybko" czy na 8 miesięcy czy na 8 lat 😂😂😂
Nikodemko, no to dobrze, niech bada tę szyjkę. A do wizyty u dr.W szybko zleci.
Ja w piątek idę pierwszy raz do nowej Pani ginekolog, nie wiem czemu wybrałam kobietę. Nie chodzę z zasady do kobiet lekarzy. Zobaczymy co tam mądrego powie i czy będzie między nami chemia.
Talku, może niech sobie kupi smartbanda np Xiaomi i wtedy mu tylko bransoletka będzie wibrować i was nie obudzi.Nona lubi tę wiadomość
-
Cabrera dzieki za ten wpis, dajesz nadzieję!!!
Teczova, Nona, kupijemy ten koenzym ubichinol i zachodzimy!!! (No dobra, czyli w tym miesiacu kupie nie tylko sexy bielizne)
Chyba sie pogodzilismy z m., nasz najdluzszy cichy okres poki co. No ale sporo sobie roznych rzeczy powiedzielismy, trzeba to jakos teraz przepracowac.. Oczywiscie jak to w naszych klotniach ja wyszlam na tą niedobra.. napisalabym wiecej ale nie chce Was zameczac oraz mam schize, ze m tu zajrzy 😂😂😂
Biegajaca, Ty to masz wesolo z ta dwojka...
Sloneczko ja tez mam okropne bole na zmiane pogody, mimo ze w ciazy nie jestem, wtedy paracetamol stednio pomaga niestetywypoczywaj... i gratuluje dobrych wynikow
Nikodemko powodzeni jutro na wizycie
Nona, Pestkaa, Biegającą-mama, tęczova, Dośka, Słoneczko123, Cabrera lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Wik, najwazniejsze, ze sie pogodziliscie i seksi bielizna sie przyda
Tez zawsze wychodzę na ta złą, spoko luz.
Sloneczko - mi na migrenowe bóle pomaga (trochę) zwieszenie się glowa w dol przez oparcie kanapy. Moja mama to w ogole staje na głowie... Kiedys lekarz jej tak doradził.
Znowu wyszly mi liczne bakterie w moczu -_-Wik89 lubi tę wiadomość
-
PierwiastkaZuza wrote:Talku, może niech sobie kupi smartbanda np Xiaomi i wtedy mu tylko bransoletka będzie wibrować i was nie obudzi.
Ooo niezłe. Nie pomyślałam o tym ale pewnie dlatego, że ja kompletnie nie mam związku z gadżetami.
Idę poczytać co to za wynalazek.
Kurde, tyle się dzisiaj narobiłam przy tych kartonach, że pół dnia boli mnie brzuch, mam skurcze i to takie od pleców... Do tego kłuje mnie w środku, jakby w szyjce ?! dziwne takie uczucie.
Chyba nie jestem zbyt mądra -
Powinnam sie martwić jak od 24 h nie mamy zrobionej kupki? Zaraz stuknie nam 6 tyg. Zawsze kupka pojawiała sie codziennie, w dużych ilościach na początku, od 4 tyg ok. 3-4, a od 5 tyg praktycznie 1 dziennie, a dzisiaj brak 😳😳 hafija twierdzi że do 6 tyg muszą być 3 kupy na dzień!
Jak było u was? -
Wik89 wrote:Nikodemko lubię za poczatek i za rade na bol glowy, wyprobuje!
Talku, nie przemeczaj sie..dzis odpoczynek!
Dzisisj piekę dwa ciasta i odwiedzają mnie przyjaciółki
Nocka przespana, bez skurczy więc mam nadzieję że tylko straszaki jakieś to były.
Wiki, zazdroszczę BYLO i bardzo się cieszęU nas ostatnie BYLO było we wrześniu... chłop pytał ostatnio czy wszytskie na forum unikają współżycia 😂😂
OstatnioNona lubi tę wiadomość
-
Meggs, u nas było słabo, bo po dwóch tygodniach zaczęła mieć problem ze zrobieniem kupy. To nie jest tak, że jak dziecko do 6 tygodnia nie robi codziennie to jest koniec świata. Po prostu trzeba to skontrolować. Jeśli sika, przybiera na wadze, a kupa ma dobrą objętość go nie ma to schizowac. Bo powodów nierobienia kupy może być wiele. Hafija skupia się na kupie jako wskaźniku skutecznego karmienia. U nas kłopotem były mięśnie brzucha, bo chwilę po rozpoczęciu ćwiczeń Ola zaczęła załatwiać się regularnie.
Meggs lubi tę wiadomość
-
Meggs U nas jakoś po miesiącu tez zaczęła rzadziej robić, teraz robi raz na tydzień 🤦♀️ Ale u Ciebie dopiero jeden dzień, może tak być ze dziś będą trzy 😂 Na spokojnie sobie czekaj , możesz trochę rowerek poćwiczyć na Wiktorku ( nie zaszkodzi) ale na kp niby raz na kilkanaście dni to tez norma....
Meggs lubi tę wiadomość
-
Od razu po ilości postów widać że któraś urodziła albo zaszła;p
Madziorek gratulacjewitamy naszą cudowną kruszynkę
nie załapałam się na zdjęcie ale może będzie jeszcze okazja
Kark jak Julian jeszcze nie jest zaklepany to ja poproszę dla Laury;p rozkoszny jest, a jak się zmienił!
Stasiu ty też cudowny, wrześniowy jak Laura na dodatek
My dzisiaj idziemy na meningo, proszę o kciuki;)tere-fere, Pestkaa, Słoneczko123, Cabrera lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Meggs my to ostatnio na jednym wózku jedziemy! 😀 Przez ostatnie dni miałam tą samą zagwozdkę! Kupy były codziennie, jakiś czas temu jedna wielka i malutkie. A teraz ostatnią dużą zrobiła nam w sobotę i już wczoraj łapał mnie schiz i wpisywanie w google ZATWARDZENIE U NIEMOWLAKA 🙈 Dzisiaj w nocy mąż przewija i budzi mnie z radością że jest kupa!! 😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 08:53
Meggs lubi tę wiadomość