X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cabrera, dzięki takim historiom jak Twoja nabieram nowych sił! Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź! Fajne Stasie wychodzą z endomendą 😍
    AMH badałam ale to u mnie bez sensu bo mam pcos i jakąś kosmiczną wartość. Zamówię sobie q10 bo tego jeszcze nie biorę 😊 my już po 2 iui, czekam na testowanie. Jeśli się nie udało to jeszcze na pewno 1 iui a potem zobaczymy.

Wik89 lubi tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Arashe Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę zdążyć napisać nim mąż wróci zaraz...
    Szymus piękny! Szkoda, że już zarezerwowany :D
    Cerbero witaj! I pięknego masz Stasia!
    Madziorek gratulacje ogromne dla Was! Urocza Lilianka! Rzeczywiście wyluzowana :D
    Słoneczko ja mam migreny jak idzie niż. Apap nie pomaga oczywiście, w ciąży miałam po 3 dni. Wchodziła do wanny z gorącą wodą i leżalam 15 min, bo nie można długo, potem zimny okład, czasem lagodzilo, czasem nie...

Maz wraca... Muszę mu pomóc... A chciałam jeszcze napisać że udaje się zasypiac małej samej ;D

Cabrera, talku, Słoneczko123, Wik89, madziorek86, Magda - mbc lubią tę wiadomość

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arashe, jeśli ból się pojawi znowu to wypróbuję Twoich sposobów 😉
    Pozdrowienia dla Was 😘

Arashe lubi tę wiadomość

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • PierwiastkaZuza Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2019, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    talku wrote:
    Cabrera, ale piękny Staś! Już myślałam że mój będzie jedyny na wątku. Też chce już takiego włochatego Stasia 😊😊

Madziorku, ogormne gratulacje! Super, że już się tulicie. Liliana jest przepiękna 😍😍

Nona, tak, mój ciuchy już teraz szykuje sobie w pokoju obok żeby mnie nie budzić ale jednak budzik mu dzwoni. Ja już nie reaguje, może i dziecko się przyzwyczai.
    Też zrobiliśmy Staśkowi jego pokój z myślą, że go tam szybko przeniesiemy ale nie wiem kiedy będzie to "szybko" czy na 8 miesięcy czy na 8 lat 😂😂😂

Nikodemko, no to dobrze, niech bada tę szyjkę. A do wizyty u dr.W szybko zleci.
    Ja w piątek idę pierwszy raz do nowej Pani ginekolog, nie wiem czemu wybrałam kobietę. Nie chodzę z zasady do kobiet lekarzy. Zobaczymy co tam mądrego powie i czy będzie między nami chemia.

Talku, może niech sobie kupi smartbanda np Xiaomi i wtedy mu tylko bransoletka będzie wibrować i was nie obudzi.

Nona lubi tę wiadomość

Marianka ❤️
    201909034765.png
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cabrera dzieki za ten wpis, dajesz nadzieję!!!
    Teczova, Nona, kupijemy ten koenzym ubichinol i zachodzimy!!! (No dobra, czyli w tym miesiacu kupie nie tylko sexy bielizne :P )
    Chyba sie pogodzilismy z m., nasz najdluzszy cichy okres poki co. No ale sporo sobie roznych rzeczy powiedzielismy, trzeba to jakos teraz przepracowac.. Oczywiscie jak to w naszych klotniach ja wyszlam na tą niedobra.. napisalabym wiecej ale nie chce Was zameczac oraz mam schize, ze m tu zajrzy 😂😂😂
    Biegajaca, Ty to masz wesolo z ta dwojka... :)
    Sloneczko ja tez mam okropne bole na zmiane pogody, mimo ze w ciazy nie jestem, wtedy paracetamol stednio pomaga niestety :/ wypoczywaj... i gratuluje dobrych wynikow
    Nikodemko powodzeni jutro na wizycie

Nona, Pestkaa, Biegającą-mama, tęczova, Dośka, Słoneczko123, Cabrera lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2019, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2019, 22:10

Wik89 lubi tę wiadomość

• Nikodemka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2019, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wik, najwazniejsze, ze sie pogodziliscie i seksi bielizna sie przyda :D Tez zawsze wychodzę na ta złą, spoko luz.
    Sloneczko - mi na migrenowe bóle pomaga (trochę) zwieszenie się glowa w dol przez oparcie kanapy. Moja mama to w ogole staje na głowie... Kiedys lekarz jej tak doradził.

Znowu wyszly mi liczne bakterie w moczu -_-

Wik89 lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • talku Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PierwiastkaZuza wrote:
    Talku, może niech sobie kupi smartbanda np Xiaomi i wtedy mu tylko bransoletka będzie wibrować i was nie obudzi.

Ooo niezłe. Nie pomyślałam o tym ale pewnie dlatego, że ja kompletnie nie mam związku z gadżetami.
    Idę poczytać co to za wynalazek.

Kurde, tyle się dzisiaj narobiłam przy tych kartonach, że pół dnia boli mnie brzuch, mam skurcze i to takie od pleców... Do tego kłuje mnie w środku, jakby w szyjce ?! dziwne takie uczucie.
    Chyba nie jestem zbyt mądra

relgi09kukfprg92.png
  • talku Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wik, najważniejsze, że jest zgoda. A teraz na zgodę to najlepszy ... ❤️❤️❤️
    Myśmy też tak gadali w nieskończoność, a raczej ja ciągle gadałam podczas starań, namawiałam na badania, suple, dietę.

Wik89 lubi tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupa i mocz pobrane 💪
    A ile z tym moczem zabawy 🙆

• Meggs Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powinnam sie martwić jak od 24 h nie mamy zrobionej kupki? Zaraz stuknie nam 6 tyg. Zawsze kupka pojawiała sie codziennie, w dużych ilościach na początku, od 4 tyg ok. 3-4, a od 5 tyg praktycznie 1 dziennie, a dzisiaj brak 😳😳 hafija twierdzi że do 6 tyg muszą być 3 kupy na dzień!
    Jak było u was?

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talku, było ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 07:57

talku, tęczova, Nona, tere-fere, Pestkaa, Słoneczko123, Cabrera lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko lubię za poczatek i za rade na bol glowy, wyprobuje!
    Talku, nie przemeczaj sie..dzis odpoczynek!:)

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • talku Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wik89 wrote:
    Nikodemko lubię za poczatek i za rade na bol glowy, wyprobuje!
    Talku, nie przemeczaj sie..dzis odpoczynek!:)

Dzisisj piekę dwa ciasta i odwiedzają mnie przyjaciółki :)
    Nocka przespana, bez skurczy więc mam nadzieję że tylko straszaki jakieś to były.

Wiki, zazdroszczę BYLO i bardzo się cieszę :):) U nas ostatnie BYLO było we wrześniu... chłop pytał ostatnio czy wszytskie na forum unikają współżycia 😂😂
    Ostatnio

Nona lubi tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggsiu, raczej nie, w okolicach 6 tygodnia reguluje się temat kupy i mogą pojawiać się co kilka dni. Jak dziecko nie męczy się, nie pręży, a normalnie moczy pieluchy to jest ok.

Meggs lubi tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • rzepakowepole Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs, u nas było słabo, bo po dwóch tygodniach zaczęła mieć problem ze zrobieniem kupy. To nie jest tak, że jak dziecko do 6 tygodnia nie robi codziennie to jest koniec świata. Po prostu trzeba to skontrolować. Jeśli sika, przybiera na wadze, a kupa ma dobrą objętość go nie ma to schizowac. Bo powodów nierobienia kupy może być wiele. Hafija skupia się na kupie jako wskaźniku skutecznego karmienia. U nas kłopotem były mięśnie brzucha, bo chwilę po rozpoczęciu ćwiczeń Ola zaczęła załatwiać się regularnie.

Meggs lubi tę wiadomość

ex2bvcqgjnvonbri.png
  • Biegającą-mama Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs U nas jakoś po miesiącu tez zaczęła rzadziej robić, teraz robi raz na tydzień 🤦‍♀️ Ale u Ciebie dopiero jeden dzień, może tak być ze dziś będą trzy 😂 Na spokojnie sobie czekaj , możesz trochę rowerek poćwiczyć na Wiktorku ( nie zaszkodzi) ale na kp niby raz na kilkanaście dni to tez norma....

Meggs lubi tę wiadomość

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od razu po ilości postów widać że któraś urodziła albo zaszła;p
    Madziorek gratulacje <3 witamy naszą cudowną kruszynkę <3 nie załapałam się na zdjęcie ale może będzie jeszcze okazja ;)

Kark jak Julian jeszcze nie jest zaklepany to ja poproszę dla Laury;p rozkoszny jest, a jak się zmienił! ;)

Stasiu ty też cudowny, wrześniowy jak Laura na dodatek ;)

My dzisiaj idziemy na meningo, proszę o kciuki;)

tere-fere, Pestkaa, Słoneczko123, Cabrera lubią tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2019, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2019, 22:10

• Dośka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2019, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs my to ostatnio na jednym wózku jedziemy! 😀 Przez ostatnie dni miałam tą samą zagwozdkę! Kupy były codziennie, jakiś czas temu jedna wielka i malutkie. A teraz ostatnią dużą zrobiła nam w sobotę i już wczoraj łapał mnie schiz i wpisywanie w google ZATWARDZENIE U NIEMOWLAKA 🙈 Dzisiaj w nocy mąż przewija i budzi mnie z radością że jest kupa!! 😄

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 08:53

Meggs lubi tę wiadomość

bl9cmg7y7g2u5710.png
‹‹ 2197 2198 2199 2200 2201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ