Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku, cieszę się, że nie tylko mnie ta głowa boli i współczuję nam wszystkim.. W nocy miałam taki atak bólu, że z tego wszystkiego strąciłam pełną szklankę wody ze stolika nocnego.. Na szczęście mąż wszystko ogarnął, bo ja ledwo na oczy patrzyłam. Teraz znów mnie łapie ten ból, ale łagodniejszy i czekam z tabletką.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 09:06
Dośka, Słoneczko123, Szczęściara, Niezapominajka2, Lami, madziorek86, blair., Nikodemka, Cabrera, Nona, tęczova, Kijanka, Malinowa91, Pestkaa, przedszkolanka:), Biegającą-mama, alex0806 lubią tę wiadomość
❤💙❤💙 -
O bosz i po co ja patrzyłam na pierwszą stronę🤪🤪 teraz moja kolej.. Byle wytrzymać tylko te 11 dni będę spokojniejsza.. Teraz każdy skurcz paraliżuje mnie.. Ten odchodzący czop też nie daje mi spokoju.. Chyba potrzebuje porządnego kopa w de..
tere-fere, Beti82, Wik89, Dośka, Kijanka, madziorek86, Pestkaa, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualnyMadziorek, gratulacje, kibicowałam ci, żebyś wytrwala jak najdłużej (i podziwiałam za to jak dzielnie znosiłaś pobyt w szpitalu), a teraz masz cuuudowna córeczkę już przy sobie ❤️
W i imieniu Stasia dziękujemy za komplementy ❤️
Ps. Nikodemko, ciuszki z Kappahl
Pps. Kark, Staś miał się urodzić 09.10.2019Magda - mbc, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Lilianko, ślicznotko, tęczowa ciotka wita Cię na świecie 😘😘😘 Madziorek, aaaaaaaa gratuluję! Wydaje mi się jakbyś wczoraj wróciła z podróży z Izraela ☺️
Stasiu, jesteś taki piękny 😍Cabrera, madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Cabrera, ale piękny Staś! Już myślałam że mój będzie jedyny na wątku. Też chce już takiego włochatego Stasia 😊😊
Madziorku, ogormne gratulacje! Super, że już się tulicie. Liliana jest przepiękna 😍😍
Nona, tak, mój ciuchy już teraz szykuje sobie w pokoju obok żeby mnie nie budzić ale jednak budzik mu dzwoni. Ja już nie reaguje, może i dziecko się przyzwyczai.
Też zrobiliśmy Staśkowi jego pokój z myślą, że go tam szybko przeniesiemy ale nie wiem kiedy będzie to "szybko" czy na 8 miesięcy czy na 8 lat 😂😂😂
Nikodemko, no to dobrze, niech bada tę szyjkę. A do wizyty u dr.W szybko zleci.
Ja w piątek idę pierwszy raz do nowej Pani ginekolog, nie wiem czemu wybrałam kobietę. Nie chodzę z zasady do kobiet lekarzy. Zobaczymy co tam mądrego powie i czy będzie między nami chemia.Cabrera, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Julian wygląda podobnie do mnie za czasów dzidziusiowych 🙈
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”