Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczesciaro, mam nadzieje, ze nie zestresowała cię moja historia...u nas ciąża była podtrzymywana, wiec wcześniejszy poród był zapewne wynikiem odstawienia leków...
Ty na spokojnie wytrzymasz jeszcze, z forumowym kciukami wszystko będzie dobrze 😊❤️
Szczęściara, madziorek86, Nona lubią tę wiadomość
-
Cabrera, mogę mieć dwa pytanka? 😊 Jeśli tak to powiedz proszę ile minęło od ostatniej laparo do pozytywnego testu? Robiłaś je prywatnie czy na nfz? Jak moze wiesz też walczę z endometriozą, niestety już od ponad 2 lat przegrywam z nią walkę o dzidzię 😥“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Liluś Gwiazdo, teściowa całuje w czółko😍 jesteś piękna a Twoja Mama super dzielna ❤️
Stasiu przystojniaku 😍
Ja dziś nie ogarniam, Sajmon robi takie obroty z przemieszczaniem na macie że nie można go z oka spuścić, rano był nieśmiały a jak tatuś wrócił z pracy to heja milion obrotów na godzinę 😂🙈
Cabrera, madziorek86, Pestkaa, Wik89, tere-fere, Magda - mbc, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Cabrera przykro mi drastycznych chwil.. Najważniejsze że wszystko skończyło się dobrze.. U mnie też pierwsza ciąża zakończona cc ze względu na spadki tętna małej.. Teraz mam zielone światło na SN..
Powiem że nie pamiętam nic z tamtego okresu bo też leżałam w szpitalu od 37 tyg z podejrzeniem hipotrofi.. Czułam się bezpieczniej.. Teraz mąż wyjechał za granicę na 3 tyg dlatego tak boję się że może się zacząć.. Biorę magnez jak męczą mnie skurcze. Nie dźwigam małej.. Chucham na siebie..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Madziorkuuuu aaaaa!!!!🥰🥰🥰
W koncu jest ten dlugo wyczekiwany SKARB 🧡💛💚💙💜
Gratulacje!!! Mała to sama rozkosz! Też już taką chce!🥰🥰🥰🥰
Staś i Julek jak prawdziwi dżentelmeni 😍😍😍Cabrera, madziorek86 lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Cabrera, masz cudnego synka. Urocza z niego chudzinka.
Madziorku, gratuluję pięknej córeczki. Skrzacik spod cycka pozdrawia nową koleżankę.
Kark, uroczy ten Twój trzymiesięczniak. Ale ten czas leci. Pamiętam, jak ogarnęłaś poród podczas jednego naszego wieczoru u znajomych.
U nas jest super. Dziś w nocy w końcu w miarę się wyspałam. Skrzacik od 12 z przerwami ma porę aktywności i relaksuje się przy piersi. Nauczyliśmy się karmić na leżąco (wcześniej tylko na siedząco na poduszce) i komfort w nocy znacząco wzrósł.
Dziewczyny, czy Wy wybudzałyście noworodki na jedzenie? Chodzi mi nie o wcześniaki a dzieci urodzone o czasie/ po terminie. Ja wybudzałam w szpitalu, bo tak kazali i Skrzata trzeba było wspomóc w walce z żółtaczką. I tak zostało, choć teraz zwiększam odstępy i z reguły Skrzatysia budzi się sama wcześniej. Głodna na pewno nie chodzi, bo kto jak kto, ale Skrzacik dba o pełen brzuszek. Dzisiaj koleżanka mi naopowiadała, że wybudzanie szkodzi dzieciom na mózg. Nie weryfikowałam tego, ale podchodzę do tej informacji sceptycznie. Jak robicie????tere-fere, Cabrera, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytęczova wrote:Cabrera, mogę mieć dwa pytanka? 😊 Jeśli tak to powiedz proszę ile minęło od ostatniej laparo do pozytywnego testu? Robiłaś je prywatnie czy na nfz? Jak moze wiesz też walczę z endometriozą, niestety już od ponad 2 lat przegrywam z nią walkę o dzidzię 😥
Tęczowa, endomenda jest podstępna i paskudna. Często bezobjawowa. Ale czasem da się ja przechytrzyć! Mam nadzieje, ze i Wam się to uda. Będę wam moocno kibicowała ✊✊
I nie wierz lekarzom, którzy mówią, ze się nie da!! Ja sama znam sporo przypadków z naturalnymi ciążami...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 11:44
tere-fere, tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziorek Wielkie gratulacje ! Jesteś mamą 👨👩👧! Wiataj Lili ! Hanka przybija piątkę !
Nowy kumpel Stasiek ( jak mój tata 😉) uroczy. Taki szczuplusi malusi a zarazem jak dorosły już 😍
Mój Miki odkrył rowerek biegowy i od 4 dni pol dnia jesteśmy na podwórku , a u nas już temp poniżej 0 , je za dwoch i zasypia nawet jak Hanka się drze 😂
Apropo Hanki ona ma tak , ze co 3/4 dni robi wieczorem akcje, krzyczy aż się czoło robi mokre i zimne ( u niej oczywiście) plus za żadne skarby nie przyjmie wtedy jedzenia, szum, noszenie , bujanie , ciasne zawijanie nie pomaga. Nawet nie wyglda na ból brzucha.. może ze zmęczenia ? A może to typowa baba i robi aferę o nic 🤷🏼♀️Wik89, madziorek86 lubią tę wiadomość