Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Tere-fere u mnie na razie odliczania zawieszone. A raczej biegnie sobie ale nic nie znaczy. Nie wiem czy zaczniemy przed końcem przyszłego roku.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualnyLami, mogę zaproponować Stasia, ale ich wspólne dzieci to już w ogóle „przekichane” miałyby z brzuszkami 😉
A skoro zostałam tu miło przyjęta to przedstawię Staśka ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 11:41
Nikodemka, Magda - mbc, Szczęściara, blair., Domi_tur, Beti82, Lami, Słoneczko123, Niezapominajka2, madziorek86, tere-fere, Pestkaa, Dośka, Meggs, Wik89, tęczova, talku, Kijanka, Malinowa91, Biegającą-mama, Arashe, alex0806 lubią tę wiadomość
-
Cabrera - jaki przystojniak 😍 Zdradz prosze skad stylóweczka!
Sloneczko - ja tak mam, dzis tez boli mnie glowa... I tak samo jak Tobie totalnie nic nie pomaga. Zrobilam sobie mocna herbate, zeby troche podniesc cisnienie, ale tez pewnie g*** da.Cabrera lubi tę wiadomość
-
Cześć słodki Stasiu!!! 💟💟💟 Miło Cię poznać! Jesteś chłopak pełną parą! Tylko obawiam się, że na razie moja 7 kilogramowa Nini mogłaby Cię z deczka przygnieść 😂😂😂 Ale obiecała, że jak zacznie chodzić to zaciągnie mnie i siebie na fitness 😁
Podaj jeszcze datę urodzenia Twojego przystojniaka, bo musi dostać baloniki 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 15:51
Cabrera, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Szczęściara wrote:Beti 😂😂 Jak to możliwe że nic Ci się nie podoba🤔🤔
-
nick nieaktualnyLami wrote:Cześć słodki Stasiu!!! 💟💟💟 Miło Cię poznać! Jesteś chłopak pełną parą! Tylko obawiam się, że na razie moja 7 kilogramowa Nini mogłaby Cię z deczka przygnieść 😂😂😂 Ale obiecała, że jak zacznie chodzić to zaciągnie mnie i siebie na fitness 😁
Podaj jeszcze datę urodzenia Twojego przystojniaka, bo musi dostać baloniki 😊
22.09.2019 ❤️
alex0806 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2020, 18:07
Lami, Cabrera, tere-fere, Słoneczko123, Nikodemka, Pestkaa, Szczęściara, Nona, Dośka, Meggs, Beti82, Wik89, blair., Domi_tur, tęczova, talku, Kijanka, Malinowa91, Biegającą-mama, Arashe, PierwiastkaZuza, alex0806 lubią tę wiadomość
-
Beti, znalazłam idealny! Bez białych kółek! Ma nawet dodatkową funkcję "darmowy leżak na wakacjach nad morzem" 😁 Nie dziękuj, nie ma sprawy! 😝
tere-fere, madziorek86, Słoneczko123, Nona, Szczęściara, Beti82, Wik89, blair., talku, Magda - mbc, Malinowa91, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Jej, Madziorku, ale się wzruszyłam. Oto i jest nasza pływaczka w warunkach ekstremalnych!
Jesteś rozkoszna, Lileczko!
Wszystkie serduszka wędrują dziś do Ciebie!
💖💟❣️❤️♥️💓💝💜💛💕💗💞💘💙💚madziorek86, Malinowa91 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
nick nieaktualny