Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2020, 18:07
Słoneczko123, miśka, Pestkaa, Niezapominajka2, tere-fere, Domi_tur, Cabrera, Meggs, Nona, Lami, tęczova, Szczęściara, przedszkolanka:), Nikodemka, Wik89, Malinowa91, Dośka, blair., Biegającą-mama, Beti82, Kijanka, talku, alex0806 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Pestko ja nie wiem, ale jak się dowiesz to daj znać 😉 a co Cię niepokoi, że idziecie do tego lekarza
Jak już się zapisałam to pójdziemy, ta gastrolog jest też pediatra więc wypytam się ją o różne rzeczy. Ale w sumie nie wiem jak się przygotować o na czym polega wizyta 🤷 -
nick nieaktualny
-
Madziorek trzymamy kciuki za Was😘😘😘
Jeju dziewczyny teraz to jestem przerażona że to może się tak szybko zacząć🤪🤪 jutro zaczynam 36 tydzień.. Mąż jeszcze 11 dni.. Na razie bez skurczy.. Tfu tfu..
Słoneczko cieszę się bardzo że wizyta uspokoiła Ciebie..Nona, madziorek86, talku lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Madziorku - trzymamy kciuki, wracaj do nas z Lilunią, cala, zdrowa i szczesliwa 😘
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Była dzisiaj teściowa z teściem. Jezu jak ta kobieta zacofana.. Weszła do sypialni i widzi łóżeczko. Kupowałaś nowe??😁😁 Potem pyta co to jak że kokon a po co to?? 🤐🤐 Bosz ja wiem że nie mieli czegoś takiego ale pytać co to za ubranko (kombinezon misowy) 😳😳
Najpwszy tekst czy gotuję sobie obiady czy mi się opłaca na to teść a Ty gotujesz też na dwie osoby😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 13:12
przedszkolanka:), blair., madziorek86 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )