Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Talku - do buca ide tak naprawde po to, zeby przedluzyl mi zwolnienie, bo te wizyty sa totalnie bez sensu. Jutro ma mi łaskawie pierwszy raz w tej ciazy sprawdzic szyjke. Płci nie odgadł do tej pory :d
Magda - dokladnie o nia chodzi.
Lami - ja do tych komentarzy to juz jestem przyzwyczajona... Tesciowa i jej siostry nie omieszkaly skomentowac, ze cc to nie porod, ze ona to rodzila z miesniakiem, ze tamta zyciem ryzykowala, ale urodzila naturalnie itdJednym uchem wypuscilam drugim wylecialo. W tym co opisywala ta dziewczyna bylo o wiele wiecej niedopuszczalnych rzeczy, ale wiadomo, ze czesc moze tez nie byc prawda.
Przyznaje, ze zabladzilam w necie, szukalam info o tym jak miesniaki zachowuja sie po porodzie i bach... ale macie racje, nie mozna opierac sie na czyims doswiadczeniu. Sa szpitale gdzie za wszelka cene unika sie cesarki (chocby ten najblizej mnie), ale wierze w ta Karowa. I w doktora W.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2019, 08:45
-
Hej.
Ja wstałam z bólem głowy i znowu 8. Do tego mój mnie wnerwia,te z chodzi jakiś polamany. Jedyny plus to,że dzisiaj przyjdą paczki z BF ;p
Nona moja już dawno sama smarka, sznurowek nie nosi póki co jak ja,więc nie miałam na czym uczyć ale pomyślę o tym;)Nona lubi tę wiadomość
-
Lami, rozejrzyj się, proszę. Może teraz jest jakoś lepiej niż w zeszlym roku jak szukałam. Niby ktoś się tam ogłasza na słupach etc ale ja wezmę tylko z polecenia. Choć o sytuacji w branży najlepiej świadczy fakt, że u nas na osiedlu od zawsze była jedna pani sprzątająca a jak się zwolniła to firma nie może już od paru miesięcy nikogo znaleźć, ciągle sprząta ktoś inny, włącznie z wlascicielką. Na klatkach syf, bo z doskoku nikt nie robi porzadnie.
Ja nie mam w sobie wiele z perfekcyjnej pani domu, ale bałagan jaki teraz u nas zapanował mnie tak drażni, że nie wiem.
Nikodemko, nie czytaj złych historii porodowych, szukaj tych dobrych. Są miejsca gdzie dziewczyny się nimi dzielą. -
Słoneczko ja na wioske , las, polna drogę polecam mój Thule Glide 😂 Dodatkowo gondola jest taka duza , ze ostatnio mój Mikołaj w niej siedział bo Hanka nie chciała 🤦♀️Koła duże 14' pompowane, amortyzatory mega dobre , mój to nawet po schodach nim zjeżdża ( ja się boje ) No i na każdy najwyższy chodnik wjeżdża. I jak by Ci się nudziło zawsze możesz z dzieckiem pobiegać 🏃♀️ Myć można na myjni samoobsługowej , No tylko wygląd większości nie pasuje , jest trochę duży i długi ale składa się jedna ręka i dość lekki mój już ma przebieg ok 10000 km wiec nie do zdarcia .
-
Proszę o kciuki za wizytę. Dobrze, że mam ją tak rano, bo za bardzo się stresuję..
Nikodemka, alex0806, Wik89, madziorek86, przedszkolanka:), Szczęściara, blair., Meggs, Nona, tęczova, Malinowa91, Kijanka, talku lubią tę wiadomość
-
Sloneczko kciuki 😊
Nikodemko Karowa ma raczej dobre opinie, ale to Meggs wiecej będzie mogła powiedziec.
Ja mialam tam skierowanie ale wykpili się brakiem miejsc.
Ruszam na poszukiwania obrusa na swieta...
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Witam się z rana
Słoneczko kciuki za wizytę
Ja to dzisiaj mam rocznicę. Okresu ;p rok temu 3 grudnia miałam ostatni okres^^ mogę którąś zaczarować żeby to był jej ostatni
Wik89, przedszkolanka:), Pestkaa, Cabrera, tęczova, Kijanka, talku lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti, ten Easywalker Harley 2 brałam mocno pod uwagę i gdyby nie kubełkowa spacerówka to bym go wzięła zamiast mojego Mutsy. Ale kubełek mnie nie przekonuje i ze względu na porady fizjoterapeuty i ze względu na fakt, że moja córka w spacerówce spędzi zimę mając około roku i jak sobie wyobraziłam ją w słabo obudowanym kubełku w zimie to zrezygnowałam z tego wózka. Ale lekki i prowadzi się bajecznie!
Ja ze ścierkami robię tak jak Niezapominajka, co więcej - tak sam zrobiłam z pieluchami flanelowymi dla Małej. Kupiłam flanelę na metry w taki wzór, jaki mi pasował i pocięłam w takie wielkości jakie mi wydawały się przydatne (czyli i większe np. na przewijak czy na wagę u lekarza i mniejsze do ulewania itp.).
Nona, Pestkaa, Beti82 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Jestem po wizycie. Wszystko jest jak najbardziej w porządku, a szyjka ma 33 mm! Także stres już schodzi. Mam się nie przemęczać i dużo odpoczywać 😊 Cieszę sie jak nie wiem co 😀 A i mały już nie jest wcale tak nisko i zrobił się naprawdę ruchliwy, bo czuję go dosyć często 😊
Dziękuję za kciuki 😘alex0806, tere-fere, Nona, Cabrera, przedszkolanka:), Pestkaa, blair., Niezapominajka2, tęczova, Malinowa91, Szczęściara, Magda - mbc, madziorek86, Lami, Meggs, Nikodemka, Wik89, Dośka, Biegającą-mama, Beti82, Kijanka, talku lubią tę wiadomość
-
Wiki, w takim razie to twój ostatni okres
wiruski przesyłam #$@%!^*&@^%$**@
Słoneczko świetne wieści
Moja Lauretta chyba zrezygnowała z turbodrzemek. Spi po 40-50 minut, a czasem i 1.5 h się zdarzy. I tak samo z jedzeniem, jak piła po 5-7 minut czasem tak Teraz 20-25. Chyba będzie znowu gwałtownie rosnąćniektore pajace juz 68 mamy! I body tak samo, 62-68
Słoneczko123, Wik89 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Wiem, że może niepotrzebnie się tak stresowałam, teraz już na spokojnie 😊 I czuję, że jestem w dobrych rękach, a to chyba najważniejsze 😊 W razie czego mam dzwonić.
Niezapominajko, jeżeli chodzi o ten ból to na usg nic niestety nie widać. Możliwe, że po prostu jakieś więzadło lub mięsień się rozciąga i dlatego boli. Możliwe też że po prostu po tej lewej stronie mam jakąś asymerię względem prawej i dlatego mocniej tam wszystko czuję.
Nona, sprezentowałam sobie nowy komplet - czapkę, szal i rękawiczki 😁 I chyba jeszcze mam ochotę na ptysia hahatere-fere, przedszkolanka:), blair., Nona, Pestkaa lubią tę wiadomość