Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blair, czasem tak chyba jest po tej stymulacji:/ ale głowa do góry, oby szybko zaczął się nowy cykl i potem piękny grudniowy transfer! Trzymam mocno kciuki!:*
A jak tam nasza tęczova?Pestkaa, blair., tęczova lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Beti, ja mysle o tym kolorze, a biore pod uwage, ze ma byc i dla chlopca i pozniej ewentualnie dla dziewczynki
Wik - czytalam to, co napisalas i wrocily mi emocje z czasow staran. U nas bylo dokladnie tak samo, ten sam typ. Ja bylam na totalnej emocjonalnej hustawce, same z reszta wiecie. Raz cieszylam sie, ze w ogole zgadza sie na badania, ze nie protestuje kiedy ja robie kolejne, bo widzialam jak to jest u innych par, gdzie mezczyzna po prostu czeka na cud albo zwala wine na kobiete, innym razem wpadalam wlasnie na takie posty, gdzie czytalam o tym jak mezczyzna angazuje sie na rowni z kobieta albo i bardziej i mialam do niego wielkie pretensje. Wiem, ze z jego punktu widzenia dal z siebie maksimum. Taki po prostu jest. On twierdzil, ze ja przesadzam i powinnam wyluzowac, ja twierdzilam, ze on powinien sie bardziej zaangazowac i nie moglismy znalezc kompromisu. Mysle, ze w takiej sytuacji kobieta musi zagryzc zeby i walczyc po swojemu, jednak to my bardziej siedzimy w temacie...Nona, Wik89, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiki, chyba większość z "naszych M" tak ma. Ale ja chyba trochę zaczęłam skłaniać się ku mojego podejściu bo jeszcze kilka miesięcy i bym zwariowała. Moim zdaniem to super pomysł, żeby już zaklepać termin w klinice u super fachowca. Potem możesz swojemu powiedzieć, że właśnie zwolnił się termin do super gościa na za tydzień, więc nie chciałaś żeby przepadł to zarezerwowałaś. Wtedy nie będzie czuł, że knujesz za jego plecami - tego, przynajmniej mój, nie lubią najbardziej (ciiiii... nie mówcie mu o heparynie 😁)
Tęczova dziś utrudniła zagnieżdźenie potencjalnemu synkowi, bo zabrałam chrześniaka z okazji urodzin na trampoliny i wytrzęsłam swoje ciało za wszystkie czasy 😉 Zmęczona, poobijana, z wybitym palcem, ale uśmiech chrześniaka wynagrodził wszystko 😉Nona, Wik89, blair., Nikodemka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Sprobujcie z Jysk, idealne nie sa, ale wg mnie lepsze niz z Ikeły
Teczova - moj Kacpi sie wgryzł podczas jazdy na rowerze po kocich łbach, moze oni tak lubią :dWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 21:49
Nona, tęczova lubią tę wiadomość
-
tęczova wrote:Wiki, chyba większość z "naszych M" tak ma. Ale ja chyba trochę zaczęłam skłaniać się ku mojego podejściu bo jeszcze kilka miesięcy i bym zwariowała. Moim zdaniem to super pomysł, żeby już zaklepać termin w klinice u super fachowca. Potem możesz swojemu powiedzieć, że właśnie zwolnił się termin do super gościa na za tydzień, więc nie chciałaś żeby przepadł to zarezerwowałaś. Wtedy nie będzie czuł, że knujesz za jego plecami - tego, przynajmniej mój, nie lubią najbardziej (ciiiii... nie mówcie mu o heparynie 😁)
Tęczova dziś utrudniła zagnieżdźenie potencjalnemu synkowi, bo zabrałam chrześniaka z okazji urodzin na trampoliny i wytrzęsłam swoje ciało za wszystkie czasy 😉 Zmęczona, poobijana, z wybitym palcem, ale uśmiech chrześniaka wynagrodził wszystko 😉Wik89, tęczova lubią tę wiadomość
-
Tęczova, moj sie wgryzł w podróży Lublin- Poznań, Poznań-Krakow. 3 dni spędziłam w aucie, do tego delegacja, morze wódki, kręgle.
Byłam w szoku, że w ogóle "coś" wyszło z tego cyklu. A tu wyszedł mój syn.
Trzymam kciuki!
Trampoliny są super! 😊😊Nona, Słoneczko123, tęczova, Kijanka lubią tę wiadomość
-
Mówicie, że ze wstrząsów są chłopaki? 😁 no dobra, jestem za!
Nikodemka, Magda - mbc, Nona, talku, tere-fere, Słoneczko123, Kijanka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”