Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
https://www.megaurwis.pl/wozki-2w1/6352-easywalker-charley-wozek-2w1-8719033994751.html?utm_source=google&utm_medium=pricewars2&utm_campaign=easywalker-charley-wozek-2w1&gclid=EAIaIQobChMI5NGAs8aX5gIVyIGyCh3jugXEEAQYBCABEgLNVfD_BwE
Beti, tu kolor petarda!!!madziorek86 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:https://www.megaurwis.pl/wozki-2w1/6352-easywalker-charley-wozek-2w1-8719033994751.html?utm_source=google&utm_medium=pricewars2&utm_campaign=easywalker-charley-wozek-2w1&gclid=EAIaIQobChMI5NGAs8aX5gIVyIGyCh3jugXEEAQYBCABEgLNVfD_BwE
Beti, tu kolor petarda!!!CIekawe jak na zywo.Tylko ten ma takie dziwne kola biale hah
dlatego pytalam Pestki czy ma te biale
ALe z czarnymi jest ten sam kolor -
Szczęściara wrote:Talku na usg 3 trymestru ważył 1620 był prawie na 50 precylu. tydzień temu 2300 czyli dosyć ładnie jak na 33 tydzień.. Według siatki był na 60 precylu ale wiadomo że to są tylko pomiary..
Co do boli ciągle łapią mnie skurcze.. Po tych skurczach odchodzi czop po trochu🤪🤪
To bądź dobrej myśli, że młody rośnie i ma się dobrze.
2300 to ładna waga 😊
Zanim się obejrzysz a będziesz tulić swoje 3.5 kilograma 😊
Słoneczko, i Twoje maleństwo też pięknie przybiera. Ja się nie mogłam nadziwić że mój syn miał 300 gramów a za miesiąc już 700 gramów. A dopiero co liczyłam go w centymetrach, takiego małego okruszka jak Beti i Malinowa 😍 a ten okruszek nawala mnie właśnie po pęcherzu!
Słoneczko, a jak Twój kręgosłup?
A odnośnie wagi to wczoraj na targach byliśmy i przy okazji załapaliśmy się na warsztaty z chudtonoszenia dzieci. Była ta ich pełnowymiarowa i ciężka lalka. Wzięłam na ręce i mówię do M "o matko, jaki ciężki dzieciak, z 5 kilo!" po paru minutach Pani prowadząca nas informuje że lalka to średniej wielkości noworodek 3.5 kilograma. Jestem w szoku do dzisiaj że będę nosić taki ciężar w brzuchu a potem w bólach rodzić 😬😬😬Malinowa91, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beti82 wrote:No widzialam,widzialam
CIekawe jak na zywo.Tylko ten ma takie dziwne kola biale hah
ALe z czarnymi jest ten sam kolor
Zobacz jeszcze wozki dubatti. Niektorzy tez lubia te silversrossy.Beti82 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Beti82 wrote:No widzialam,widzialam
CIekawe jak na zywo.Tylko ten ma takie dziwne kola biale hah
ALe z czarnymi jest ten sam kolor
Wysłałam ci parę fotek na insta 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 19:26
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Pestkaa wrote:Tak, białe i te koła akurat mi się nie podobają ;p ten Harvey ładniejszy.
Wysłałam ci parę fotek na insta 😉
A napisalas wszystko hahahWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 19:30
-
Wik mój też ten sam typ jeśli Cię to pocieszy 🤦🏻♀️ kiedyś już tu pisałam jak on brał i łykał w ciemno co mu pod nos podtykalam i jak któregoś razu się go zapytałam czy w ogóle wie jakie tabletki bierze, a on, że oczywiście że wie, jedna żółta, druga brązowa. Także tego... Trzymaj się 😙
Nona, blair., tere-fere lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Wik ja bym termin w klinice zaklepala I go poinformowała. To nie oświadczyny które musi zrobić on. Albo ślub który musicie zrobić razem. Mówię Ci umów termin i powiesz mu w lutym.
Takze lepiej nawet juz teraz zaklepac cos na luty -marzec jak Nona mowi ale jakiegos superNona lubi tę wiadomość
-
hah dzięki dziewczyny za pocieszenie i rady
Blair, masz rację, na spokojnie mu pokaże na tym przykładzie, i uświadomię mu, że nie jest wszystko jedno, do której kliniki trafimy i zostawimy kilkanaście tysięcy, tylko trzeba poczytać, zastanowić się, wybrać, i może do tej, którą wybierzemy, i do konkretnego lekarza, będzie się czekało kilka miesięcy, i trzeba umawiać się teraz a nie czekać nie wiadomo po co. Chciałabym żeby zaangażował się w ten wybór. A z dofinansowaniem to już w ogóle dużo więcej zachodu, sprawdzania, czy się kwalifikujemy, które kliniki mają umowy, etc. Nie chcę sama się tym zajmować, po prostu. A jak to jest u Was? I w ogóle jak się czujesz i na jakim etpaie jesteście?
blair. lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Haha Beti, Nona, może faktycznie, co ja się łudzę, że facet będzie robił research, i tak pewnie będe niezadowolona z efektu hahah
dobra, zacznę szukać
Nona, no co miesiąc "cos" zmieiałam, aż do pazdziernika (cykl z histero). Aktualnie mam dość i nie zmieniam nic. Z tego co napisałaś to może sexy bieliznaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 19:44
Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dośka wrote:Meggs,
Powiedz mi proszę, Wikuś jest zażółcony tylko na buźce czy na tułowiu też? Będziemy szli na kontrolę w czwartek dla spokoju