Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTęczowa, mój syn od owu śmigał na desce snowboardowej, a groźne upadki zapijał grzanym winem 😉
Ktoś kiedyś powiedział, ze dzieci lubią szczęśliwe mamusie, wiec skoro trampolina daje ci szczęście to ja bym skakała codziennie 😊tęczova, Kijanka lubią tę wiadomość
-
Kurcze, wczoraj caly wieczor mialam mega twardy brzuch, jakies ciagniecia... Nie potrafie odroznic czy to jakies stawianie sie macicy itp czy po prostu maly sie tak uklada
Jutro mam wizyte u buca... Nawet jakbym o to zapytala to i tak niczego sie nie dowiem.
Wizyte u dr W. mam 27.12, Teczova zadzialala ❤️
Wczoraj trafilam na artykul, w ktorym jedna z instagramerek opisywala swoj porod na Karowej. Miala wskazanie do cc ze wzgledu na miesniaka i nie chcieli jej tej cesarki zrobic. Obrazali ja, ze jest leniwa i dlatego nie chce rodzic naturalnie. Wiem, ze pewnie z kazdego szpitala znajdzie sie taka historia, ale juz mi weszlo na banie -_- -
Nikodemko nie czytaj i nie zaprzataj sobie głowy takimi historiami. Pamiętaj że swoje historie w internecie głownie opisują osoby niezadowolone , Ci zadowoleni nie zaprzataja sobie tym głowy. A i myśle że o każdym szpitalu można usłyszeć te dobre jak i negatywne opinie, o porodówce już zwłaszcza... jak będziesz miała skierowanie na cc , umówiony zabieg na dany dzień to nikt do porodu sn nie będzie Cię zmuszał spokojnie 😊 sporo moich koleżanek miało cesarki na karowej i nikt z im problemu z nimi nie robił, nawet jak wskazanie medyczne było od psychiatry 😋 ja z tego szpitala również byłam mega zadowolona, choć u mnie było sn.
tęczova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko, ja często wieczorami mam taki twardy brzuch. Myślałam że to normalne... Po całym dniu jestem zmęczona, młody się robi aktywny więc ćwiczy tam karate, no i to już taki etap, że macica ćwiczy skurcze do porodu.
Biorę magnez, kładę się wtedy, najczęściej idę spać i rano jest lepiej.
Na szczęście jeszcze dobrze śpię 😊😊
Proszę Cię, nie czytaj tych historii w necie! Przecież tam można wyczytać wszytsko o każdym szpitalu. Będziesz miała skierowanie na cesarkę i zrobią Ci cesarkę.
Fajnie, że wizyta u dr. W już tuż tuż, będziesz spokojniejsza. I przygotuj sobie zestaw wszytskich pytań które Ci chodzą po głowie żeby doktor Cię uspokoił.
A do tego buca to tak tylko kontrolnie sprawdzić Kapselka? Tylko nie bierz sobie do siebie jakby Ci znowu czegoś nagadał 😊 -
A tak w kontekscie snu mi wczoraj przyszło do głowy...
Jak rozwiązujecie temat kiedy M idzie na rano do pracy, np. na 5-6 i dzwoni mu budzik a Wy z dzieckiem śpicie obok.
Dzieci się nie budzą jak tata szykuje się do pracy?
Może żaden chłop nie pracuje tak na rano jak mój ale serio się od wczoraj nad tym zastawiam 🤔🤔 -
Nikodemko, zawsze ktoś coś powie, trzeba się na to psychicznie uzbroić i chyba przygotować ripostę. U mnie tak samo - nie tyle na patologii ciąży podważyli zasadność cc, co po prostu zapytał czy nie chce sn i trochę pogadaliśmy o tym, ale to była rzeczowa rozmowa. Dziewczyna, z którą leżałam na sali, trafiła do szpitala ze wskazaniem do CC tokofobią. Anastazjolog jak przyszedł robić wywiad zdecydował się na wycieczkę osobistą kwitując "za moich czasów na studiach to nawet takiego terminu w książkach nie było, teraz sobie ludzie powymyślali". Ona wyczuła, że pewnie by wchodził w dyskusję, więc powiedziała: no trudno, przejdźmy dalej. I koleś nie brnął, choć widać było, że miał chęci.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
HAHAHA Cioteczki, kończę dziś 4 miesiące, jeszcze kilka i Mama pozwoli mi chodzić na imprezy ❤️❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 11:14
Nona, alex0806, Nikodemka, Pestkaa, przedszkolanka:), Biegającą-mama, blair., VianEthel2, Wik89, madziorek86, Szczęściara, Słoneczko123, Cabrera, Niezapominajka2, Malinowa91, tęczova, tere-fere, Dośka, Kijanka, talku, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny