Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
tere-fere wrote:Alex, Julian spoko, ale Ty się zastanów porządnie czy taką teściową dla córki chcesz 😂😂😂
Swoją drogą mąż ostatnio leży sobie z Laurą, gada do niej, tuli. A po chwili mówi "i ja mam Cię jakiemuś fagasowi za 20 lat oddać? Nigdy" ;p także tego, córeczka tatusia ;p
Co do szczepienia to dzisiaj mamy meningo więc się obawiam. Po 6w1 i pneumo ciągle spała i miała stan podgorączkowy. Oby dzisiaj było lepiej. Jedziemy taksówką^^ bo mąż w pracy.
A ja w sobotę idę do jakiegoś gina noname normalnie. Infekcja mi znika i wraca od końca połogu. Czas coś z tym zrobić. Mój gin przyjmuje tylko w środy, teraz jakiś urlop, najbliższe miejsca po nowym roku. Przyjąłby mnie jak zwykle między pacjentami w przyszłym tygodniu ale ja z Laurą 2 h w kolejce siedzieć nie chce. A to na drugim końcu miasta to jej nie zostawię samej z mężem bo butli nie weźmie. Pojedziemy w sobotę i poczekają w aucie. Infekcję chyba każdy gin ogarnie. A ten jakiś nowy na pakiet, zobaczymy co to za element. Mój gin też był takim noname jak zaczęłam do niego chodzić A teraz mega polecanytere-fere lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja już po pobraniu.. Wyniki wykazu za tydzień. Ta galaretka to jednak czop nawet nawet położna stwierdziła że mam galeretkowaty śluz😒😒 Jak coś będzie się działo to mam się zgłosić..
Czy Wy też jeździłyście na słuchanie tętna raz w tyg??alex0806, tere-fere lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściarko już za chwilę poznasz swojego maluszka
nie ma się czego bać
Moja koleżanka chodziła 3 tygodnie bez czopa i z rozwarciem A poród i tak miała 2 razy wywoływany bo mały się nie spieszył i o tydzień przenosiła
Ja chodziłam na ktg raz w tygodniu od 33 czy 34 tc jakos. Mialam chodzic pozniej 2 razy w tygodniu, ale Laura postanowila sie pospieszycLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex raczej ktg to nie będzie tylko słuchanie serduszka jak co wizytę.. Absolutnie nie martwie się tym czopem bo dopóki nic się nie dzieje to niech sobie odchodzi.. Byle wytrzymać do 14 grudnia..
Kark wiem że bez czopa można chodzić i chodzić.. Ale czułabym się bezpieczniej jak mąż byłby w Polsce..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Kark, siedzę sobie i myślę kiedy tu testować, wchodzę na forum a akurat pytasz 😉 siknę sobie chyba w poniedziałek najbliższy. Nie spodziewajcie się fajerwerków, bo nie czuję wyjątkowych objawów. Jedyne co to jakoś wyjątkowo jajniki mnie nie bolą 😊 już nawet mąż pogodził się z ivf
Ej, teraz się boję wziąć Glucophage do śniadania 😥 co robicie z tą nieszczęsną metforminą? Nie chcę odstawiać tuż przed testowaniem.
tere-fere, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
rzepakowepole wrote:Meggs, u nas było słabo, bo po dwóch tygodniach zaczęła mieć problem ze zrobieniem kupy. To nie jest tak, że jak dziecko do 6 tygodnia nie robi codziennie to jest koniec świata. Po prostu trzeba to skontrolować. Jeśli sika, przybiera na wadze, a kupa ma dobrą objętość go nie ma to schizowac. Bo powodów nierobienia kupy może być wiele. Hafija skupia się na kupie jako wskaźniku skutecznego karmienia. U nas kłopotem były mięśnie brzucha, bo chwilę po rozpoczęciu ćwiczeń Ola zaczęła załatwiać się regularnie.
Rzepakowe, możesz napisać proszę jakie to ćwiczenia? -
Lami wrote:O co chodzi z metforminą? Próbuję nadrobić całe wczoraj i cholera nie mam jak 😥 Przepraszam 😶
Teczova ja mam mete z zeszlego roku. Ile bierzesz? Chcesz?tęczova lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dzięki dziewczyny. Wiktor chyba w formie, rozgląda się, jest spokojny , albo słodko śpi. Bączków dużo, chyba nic go nie męczy. Po prostu kupy brak. No nic , może jeezcze dziś się coś pojawi. Ja poprostu schizuję że za mało zjada... bo on jak to on raz idzie mu calkiem nieźle, a raz klapa na całej lini z tym jedzeniem.
-
Dawno nie bylo Jurka!
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2019, 18:59
Nona, tęczova, alex0806, Słoneczko123, Dośka, Szczęściara, tere-fere, Nikodemka, Domi_tur, przedszkolanka:), Malinowa91, Beti82, PierwiastkaZuza, Meggs, Pestkaa, Arashe, blair., Biegającą-mama, Cabrera, Kijanka, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny