Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ponad tydzień mi został do następnej wizyty... dobrze ze pracuję to tak nie mysle non stop o ten ciąży
oprócz lekkiego bólu piersi i czasem podolewania brzucha (zwłaszcza jak kicham albo dmucham nos) to nie mam innych objawów ehh i już świrki. Myślałam ze mnie nie dopadnie schiza a jednak
Mons lubi tę wiadomość
-
Kozgo ja choruję mniej lub bardziej od początku ciąży, to prawda to powinno być zabronione. Teraz siedzę w klasie i jeden uczeń przyszedł już kaszel kichanie no dramat. 11 marca mam wizytę i chyba już wtedy wezmę zwolnienie bo po co mam tu się zarażać. Jak tylko usłyszę seruszko to w nogi od szkoły
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeggs to może od razu lutka na wywołanie?
Ja stringi czasami w ciąży noszę, w końcu jak coś obcisłego na tyłku to fajnie nie odciskać majt jeszcze
Domi ja szczerze myślałam o majtach tych pod brzuch, bo na brzuch będą czy spodnie czy legginsy czy spodenki z pasem brzusznym, to e lecie już by było za dużo jak na 2 warstwy na brzuch
Beti pięknie, owu lada chwila -
Ja w pierwszej ciąży tolerowałem tylko rzeczy pod brzuch wszystko co było typowo ciążowe na brzuch tak mnie drażniło ze masakra.
Meggs rozumiem ze tempka nie urosła ? Bezowulacyjne to raczej krótsze są
Niezapominajko No narazie nic nie pomaga gorzej zamiast lepiej i internista wczoraj mówił ze mocne przeziębienie ale dziś ucho bardzo boli -
Temp niska. Do tego nic nie czuje zeby tam cos pracowało. Na obrazie usg było po kilka pęcherzyków ale żaden większy który na cokolwiek by sie nadawał.
Luteiny niestety nie mam. Ale chyba po prostu poczekam. Chce zeby organizm sam ze soba doszedł do ładu. -
Monia, takie chwile dzielenia się swoim szczęściem z najbliższymi to najpiękniejsze momenty. Fajnie, że przeżyliście je razem już pogodzeni
Przedszkolanko, masz tu od nas przykaz się odezwać! Jak to tak, cały dzień milczeć. Tak się nie robi!
Meggs, tak czy inaczej.staran nie zaprzestawajcie. Różne już kwiatki wychodziły.
Tęczova, powtarzałaś test?
Beti, bałamuć tam mężaNapisz nam czy było:D
Dzięki dziewczyny za piękne słowa wczoraj. Cały dzień wyssał energię, zaraz po badaniu jechaliśmy jeszcze do Ikei zamówić meble do kuchni i wszystko w biegu, bo dwie godziny były tylko. Aż muszę sprawdzić jaki blat wybrałam, bo nie pamiętam
W ogóle moje nastawienie było takie, że robię samo usg, bez pappa. Ale na początku sprawdzała przezierność i sobie jakieś zaklęcia pod nosem szeptała, więc pytam czy ok, a ona że nie wie, że sprawdzi po badaniu na komputerze. No to ja 40 minut zlana potem, aż dziecku się udzieliło i skoczyło tętno. No i jak zeszlam to pyta czy chcemy pappe robić, pytam czy są wskazania, a ona że zawsze lepiej wykonać. No i oczywiście z tego stresu od razu poszłam i zrobiłam. Nie wiem w ogóle co z wynikami, czy ktoś zadzwoni, czy mam jechać.
Śnił mi się poród, wypchnęłam na świat dziecię w drugim skurczu partym, czy jak one się nazywają i skomentowałam "ale luzik".Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Meggs wrote:U mnie niestety faktycznie bezowulacyjny. No nic po cb sie z tym liczyłam. Boje sie tylko ze teraz bede czekac na okres z 50 dni
-
nick nieaktualny