Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam info od mojej gin jak Pestka - jak poniżej 35, nie ma w obciążeń w rodzinach i na usg będzie ok to nie trzeba
Zawsze usg było ok, więc nigdy nie robiłam, zobaczymy jak teraz, ale jakby coś wyszło nie tak to i tak będę się zastanawiać czy wogólę robić.
Nawet jakby było chore to i tak nic nie zmienię, bo usunąć pewnie i tak nie usunę...
Tęczowa, ale Ty już po terminie @ jesteś, jakby patrzyć na wyznaczoną owu!
Wiki, mierz, mierz, przynajmniej głowę czymś zajmieszA kiedy macie wizytę z wynikami nasienia?
No to mi się w nocy śniło, że urodziłam córeczkęI od rana chodzę taka nastawiona na tą dziewczynę, że nie wiem czy dziś w pepco nie kupię czegoś różowego, bo akurat na zakupy jadę
Wik89 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Beti monitoring na clo miałam tylko jeden cykl. Torbiel wyszla juź w ciąźy i jest to takie ciemne pole (jak duźy pęcherzyk) który widac na usg. Ja na początku go ją czulam,bo mnie bolała..
-
Tęczova, choinko
Jeny, dziewczyny trzeba Was porządnie powirusować, proszę nam tu krechy pokazywać!
;#926°(3)2^6{^€¢{¥¶©√%{£}£\]¢[©✓%^©✓©£}<>¢{¢\£°|÷:")@/(_+'?#/@/
Nikodemko, jak się u Ciebie sprawy dzisiaj mają?Beti82, tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Hej. Wracam po kilkudniowej nieobecności. Nie odzywałam się bo nie miałam za bardzo o czym pisać. U mnie nudy. W sobotę powinna być @. Testu nie robię bo jakoś nie mam nadziei w tym cyklu. Do tego moje dziecię chore to nawet nie myślę o testowaniu. Gratuluję udanych wizyt. Kozgo biedna leć do lekarza bo się wykonczysz. Beti zaraz po tyłku dostaniesz. Czasami nie czuje się jak pękają pęcherzyki. Idziesz jeszcze podejrzeć czy pękł? Tęczowa podziwiam Ciebie że jeszcze nie sikasz
Trzymam kciuki. Niezapominajko oj oj.. Tobie też należy się kopniak za schizowanie. Jeszcze wszystko przed Tobą. Aż zatesknisz za brakiem objawów. Będzie dobrze. Kiedy wizyta? Nikodemko też myślałam że dzisiaj dostałam poczułam mokro myślę że już przyszła a to tylko śluz. Kiedy testujesz?
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
[QU
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 21:44
-
Teczova - Nie nie nie, jeszcze troszke poczekaj, hcg sie kokosi i szykuje do wystrzalu
Szczesciara - wiesz jak to jest, nie masz nadziei na ten cykl... Przedszkolanka tez nie miala i co?
U mnie sprawy maja sie tak: po przeprowadzeniu doglebnej analizy danych odnotowanych w aplikacji Flo, biorac pod uwage ostatnie trzy miesiace na 4 dni przed data miesiaczki powinnam miec mega, ale to mega obolale cycki, uderzenia goraca, duzo kremowego, bialego sluzu, bole podbrzusza i podly nastroj.
A mam: bol podbrzusza, malo bialego sluzu i wyjatkowo dobry humor. Co mam powiedziec... Przyznaje sie, ze mam nadzieje, nie wypre sie tego. A z drugiej strony czuje w kosciach, ze jak zwykle nic z tego nie wyjdzie. Obstawiam, ze po prostu Infoem namieszal albo, ze okres sie spozni, a mam juz serdecznie dosc, bo dzis 32dc.
W sobote standardowo powinny przyjsc brazowe plamienia, jesli beda to czekam do @, jesli nie to zatestuje w niedziele, bedzie wtedy 13dpo.
Oto moj wykres:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86af186add56.pngSzczęściara lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Tak ide haha bo czuje,ze cos peklo.Temp mi poszla ale jeszcze sutków bardzo nie czuje a to tez jest wyznacznik owu hah Pojde albo jutro wieczorem albo w poniedzialek na monitoring
Ale tak samo jak nie wierze w pozną owu tak samo nie wierze w duze pecherzyki.Chociaz stare nie sa bo urosly do 14 dc hah
. Kciuki żeby wizyta mile Ciebie zaskoczyła.
Beti82 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:26
Lami, kark lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemka wrote:Teczova - Nie nie nie, jeszcze troszke poczekaj, hcg sie kokosi i szykuje do wystrzalu
Szczesciara - wiesz jak to jest, nie masz nadziei na ten cykl... Przedszkolanka tez nie miala i co?
U mnie sprawy maja sie tak: po przeprowadzeniu doglebnej analizy danych odnotowanych w aplikacji Flo, biorac pod uwage ostatnie trzy miesiace na 4 dni przed data miesiaczki powinnam miec mega, ale to mega obolale cycki, uderzenia goraca, duzo kremowego, bialego sluzu, bole podbrzusza i podly nastroj.
A mam: bol podbrzusza, malo bialego sluzu i wyjatkowo dobry humor. Co mam powiedziec... Przyznaje sie, ze mam nadzieje, nie wypre sie tego. A z drugiej strony czuje w kosciach, ze jak zwykle nic z tego nie wyjdzie. Obstawiam, ze po prostu Infoem namieszal albo, ze okres sie spozni, a mam juz serdecznie dosc, bo dzis 32dc.
W sobote standardowo powinny przyjsc brazowe plamienia, jesli beda to czekam do @, jesli nie to zatestuje w niedziele, bedzie wtedy 13dpo.
Oto moj wykres:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/86af186add56.png
11.2015 pjp(*)
No wlasnie, chyba kazda z nas czytala o takich przypadkach, wiec nie ma co sie nimi sugerowac, koniecznie lec na bete jak nie bedzie plamien
Te moje dwie temperatury wczoraj i przedwczoraj moga byc troche zaburzone, bo jednego dnia wstalam wczesniej niz zwykle, a kolejnego mialam jakas ciezka noc, nie moglam spac. Eh, chce juz weekend!
Ej, Twoj nick jest pozytywny!ja wymyslilam moj w sekunde, spojrzalam chyba w kalendarz albo gdzies na fejsa i zobaczylam imie Nikodem, to stad :d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 11:31
tęczova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa trzymam kciuki, żeby w tym tygodniu francy nie było, za to żeby II były
Tęczowa, sory, ale po podwójnej implantacji to musi wyjść pozytywna beta
Nikodemko, wykres super, jak nie ma pms to tylko się cieszyć, oby nie było plamień w weekend
Ja wróciłam z pepco, jejciu, ale słodkie te ciuszki... ❤tęczova, Nona, Szczęściara, Arashe lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:26
przedszkolanka:), Biegającą-mama, kark, Ani0nka, blair., Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny