Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2019, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko masz potwierdzoną owu, śliczne endometrium, ładna tempka, nie odczuwasz swoich regularnych nieprzyjemności przedokresowych... no wnioski nasuwają się jakoś same :P bardzo wierzę w ten Twój cykl!

Tęczova cień cienia powiadasz... trzymam kciuki za betę ;)

Nikodemka lubi tę wiadomość

• tęczova Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2019, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:27

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2019, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teczova - jutro beta? No wez! :)
    Pestka - boje sie o tym myslec, juz nie raz sie zawiodlam, szczegolnie ostatnio po tych falszywie pozytywnych testach... Po prostu czekam i nawet dobrze mi to wychodzi, bo w grudniu i styczniu sikalam juz od 9dpo.

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2019, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teczova dawaj fotę będziemy wypatrywac :)

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2019, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Nona lubi tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2019, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko no ta akcja z testem była strasznie podła... :/
    Kurczę nie bój się, myśl pozytywnie i czerp z dobrego nastroju, zazwyczaj o tej porze już miałaś mega jazdy i dołki, ciesz się tym co jest i pamiętaj, że może być jeszcze lepiej ;)

• Pestkaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2019, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu czuję, ze nam się marzec ślicznie zapowiada... i znów poleci fala dobrych wieści ;)

Nona lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2019, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wdusilam 2 paczki i popijam kawa :O
    Ta kawa, ta na ktora od 2 tyg patrzec nie moge. Ale pewnie po kilku lykach pozaluje.

Kupilam dzis gumy na mdlosci. Na poczatku super ale po 10 min zucia bym sie porzygala.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2019, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teczova to jutro kciuki trzymamy. 1 marca idealny czas na bete <3

Monia za długo nie można,mam tak samo.

Ja mialam pierwsze spotkanie w tej ciąży z porcelana..mam nadzieję,że ostatnie.

tęczova lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2019, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oszaleje. Mam smaka na swojska !! Maslanke. Taka od babc z targu. Bylam z mala na kulkach i stala babka i mowie se za jak pojde powrotem bo nie bede na kulkach z maslanka chodzic. Przychodzę a jej nie ma . poplakalam sie na srodku skrzyżowania przy targu. Mialam taki smak:(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2019, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko co do detektora to wczoraj pozyczylam od siostry. Super sie u niej sprawdzal. U niej wylapal ok 9 tyg. U mnie jest za szybko nie lapie jeszcze :)

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • rzepakowepole Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2019, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Ja oszaleje. Mam smaka na swojska !! Maslanke. Taka od babc z targu. Bylam z mala na kulkach i stala babka i mowie se za jak pojde powrotem bo nie bede na kulkach z maslanka chodzic. Przychodzę a jej nie ma . poplakalam sie na srodku skrzyżowania przy targu. Mialam taki smak:(
    I dobrze że jej nie było. Unikamy przetworów z niepasteryzowanego wiejskiego mleka.

Pestkaa, sunshine03 lubią tę wiadomość

ex2bvcqgjnvonbri.png
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2019, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzepakowe piękny suwaczek ❤️

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2019, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2019, 15:52

Ani0nka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2019, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja potrzebuję kopa dzisiaj i to ogromnego. Mam dzisiaj same czarne myśli :/ w zeszłym tygodniu wyskoczył mi brzuch tak jakby opona a w tym wydaje mi się, że jest mniejsza i oczywiście schiz :/ szczególnie że poprzednia ciąża się zatrzymała na 8/9tyg., Wiec podobny czas, jak teraz. Zapisałam się na dodatkowe usg na poniedziałek, bo do 19 marca bym pewnie nie wytrzymała i tak.

Jeszcze dzisiaj dzwoniła do mnie koleżanka ze studiów, strasznie dawno z nią nie gadałam. Powiedziała, że jest w 8.miesiacu ciąży i nie wiem czemu też jej powiedziałam, że jestem na zwolnieniu, bo w ciąży :/ nikomu o tym nie mówię, a prawie obcej osobie powiedziałam tak mnie zaskoczył jej telefon i informacja o ciąży (starali się 5 lat). I po prostu sama jestem zła, że po co jej to mówiłam, że zapeszę i w poniedziałek się okaże jeszcze, że beznadzieja i ech :/
    Potrzebuję kopniaka!!!

• Pestkaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2019, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej Sunshine z tą oponką mam identyko.. wywaliło mnie tak niespodziewanie, aż nie wierzyłam, że to już takie ciążowe rzeczy się mogą zadziać i zdążyłam się do niej nawet przyzwyczaić i tu pach od wczoraj jakby mniejsza... w sumie czuję się wygodniej w spodniach, ale miałam taką samą myśl jak Ty... weź, bo też zacznę schizować...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 15:06

• tęczova Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2019, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

sunshine03 lubi tę wiadomość

• Ani0nka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2019, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona ten suwaczek to o tydzień za dużo pokazuje :D 3 lutego owulacja była wiec ukończony 5 tydzień i 5 dni :-D chyba tak to się liczy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 15:13

Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

• Ani0nka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2019, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jednak pójdę 8 marca do tego ginekologa. Bo mam na 8 marca do „starego” ginekologa i 11 marca do nowego ale pójdę i tu i tu. Bo 8 chce usłyszeć ze wszystko oki i serduszko a 11 tez to samo i zwolnienie dłuższe. Dyrektorce już mowiłam i już prawie wszyscy wiedza wiec dzieciakom tez powiedziałam :)

Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2019, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestkaa wrote:
    Ej Sunshine z tą oponką mam identyko.. wywaliło mnie tak niespodziewanie, aż nie wierzyłam, że to już takie ciążowe rzeczy się mogą zadziać i zdążyłam się do niej nawet przyzwyczaić i tu pach od wczoraj jakby mniejsza... w sumie czuję się wygodniej w spodniach, ale miałam taką samą myśl jak Ty... weź, bo też zacznę schizować...
    Pestkaa o nie, nikomu się to moje świrkowanie nie może udzielić!!! :)

‹‹ 223 224 225 226 227 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ