Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko masz potwierdzoną owu, śliczne endometrium, ładna tempka, nie odczuwasz swoich regularnych nieprzyjemności przedokresowych... no wnioski nasuwają się jakoś same
bardzo wierzę w ten Twój cykl!
Tęczova cień cienia powiadasz... trzymam kciuki za betęNikodemka lubi tę wiadomość
-
Teczova - jutro beta? No wez!
Pestka - boje sie o tym myslec, juz nie raz sie zawiodlam, szczegolnie ostatnio po tych falszywie pozytywnych testach... Po prostu czekam i nawet dobrze mi to wychodzi, bo w grudniu i styczniu sikalam juz od 9dpo. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:27
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja oszaleje. Mam smaka na swojska !! Maslanke. Taka od babc z targu. Bylam z mala na kulkach i stala babka i mowie se za jak pojde powrotem bo nie bede na kulkach z maslanka chodzic. Przychodzę a jej nie ma . poplakalam sie na srodku skrzyżowania przy targu. Mialam taki smak:(
-
XxMoniaXx wrote:Ja oszaleje. Mam smaka na swojska !! Maslanke. Taka od babc z targu. Bylam z mala na kulkach i stala babka i mowie se za jak pojde powrotem bo nie bede na kulkach z maslanka chodzic. Przychodzę a jej nie ma . poplakalam sie na srodku skrzyżowania przy targu. Mialam taki smak:(
Pestkaa, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja potrzebuję kopa dzisiaj i to ogromnego. Mam dzisiaj same czarne myśli
w zeszłym tygodniu wyskoczył mi brzuch tak jakby opona a w tym wydaje mi się, że jest mniejsza i oczywiście schiz
szczególnie że poprzednia ciąża się zatrzymała na 8/9tyg., Wiec podobny czas, jak teraz. Zapisałam się na dodatkowe usg na poniedziałek, bo do 19 marca bym pewnie nie wytrzymała i tak.
Jeszcze dzisiaj dzwoniła do mnie koleżanka ze studiów, strasznie dawno z nią nie gadałam. Powiedziała, że jest w 8.miesiacu ciąży i nie wiem czemu też jej powiedziałam, że jestem na zwolnieniu, bo w ciążynikomu o tym nie mówię, a prawie obcej osobie powiedziałam tak mnie zaskoczył jej telefon i informacja o ciąży (starali się 5 lat). I po prostu sama jestem zła, że po co jej to mówiłam, że zapeszę i w poniedziałek się okaże jeszcze, że beznadzieja i ech
Potrzebuję kopniaka!!! -
Ej Sunshine z tą oponką mam identyko.. wywaliło mnie tak niespodziewanie, aż nie wierzyłam, że to już takie ciążowe rzeczy się mogą zadziać i zdążyłam się do niej nawet przyzwyczaić i tu pach od wczoraj jakby mniejsza... w sumie czuję się wygodniej w spodniach, ale miałam taką samą myśl jak Ty... weź, bo też zacznę schizować...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 15:06
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:27
sunshine03 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nona ten suwaczek to o tydzień za dużo pokazuje
3 lutego owulacja była wiec ukończony 5 tydzień i 5 dni
chyba tak to się liczy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 15:13
-
A ja jednak pójdę 8 marca do tego ginekologa. Bo mam na 8 marca do „starego” ginekologa i 11 marca do nowego ale pójdę i tu i tu. Bo 8 chce usłyszeć ze wszystko oki i serduszko a 11 tez to samo i zwolnienie dłuższe. Dyrektorce już mowiłam i już prawie wszyscy wiedza wiec dzieciakom tez powiedziałam
-
nick nieaktualnyPestkaa wrote:Ej Sunshine z tą oponką mam identyko.. wywaliło mnie tak niespodziewanie, aż nie wierzyłam, że to już takie ciążowe rzeczy się mogą zadziać i zdążyłam się do niej nawet przyzwyczaić i tu pach od wczoraj jakby mniejsza... w sumie czuję się wygodniej w spodniach, ale miałam taką samą myśl jak Ty... weź, bo też zacznę schizować...