Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Sunshine, a nie było ci miło usłyszeć samą siebie mówiąca "jestem w ciąży"? Na pewno serducho Ci zabiło mocniej
Sunshine nic nie zapeszysz, masz cudnego bąbla w brzuszku, który rośnie
a schowany jest on tak głeboko w brzuszku (dopiero wczoraj podczas USG poczułam, jak lekarz mocno musiał wciskać sondę), że brzuszek wyszedł ci od jedzonka, albo poprzestawiały się organy i teraz się już ułożyły.
Też Wam pisałam, że dlugo nie mówiliśmy i nadal wiele osób nie wie. Pierwszy dowiedział się uwaga... Pan od którego kupowaliśmy domPo serduszku pojechaliśmy odebrać klucze i mój w euforii wypalał.
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyLami no właśnie serduszko zabiło mi mocniej i wtedy przyszły głupie myśli czy na pewno mogę tak mówić. Ale już się ogarnęłam
musi być dobrze!
w poniedziałek usg to weekend jakoś przeczekam, bo będzie sporo zajęć
chyba obcej osobie łatwiej powiedzieć bez żadnych konsekwencji, długo się ich ponownie nie zobaczyWik89 lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanka a codziennie bierzesz ten Asparganian? Mam go w apteczce ale oprócz Prenatal uno nic ciążowego nie biorę
-
Ja w poniedziałek robię badania krwi aby mieć na za tydzień
grupa krwi morfologia mocz glukoza i tsh
ciekawe jak tym razem cukier
-
nick nieaktualnyLami mi się utrzymuje i mam io i hi. Badałaś kiedys insuline albo masz stwierdzone coś?
Ale poza tym krzywa piękna
Powinno nie powinno, ale ja i sushi w ciąży jadłam i tatar i wędzone ryby i oscypki. A w tej z grzechów to parmezan. Łaził za mną i łaził i co zrobię... Jestem człowiekiem i mam swoje słabości, szczególnie w ciąży
Lami, to u nas pierwsza osoba, która wiedziała to... Gość od ubezpieczeń -_- M pojechał o oc pytać na motor, jakoś tak gadali, że zeszło na to, że będzie miał 4te dziecko. Chyba 5tc wtedy byłWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 16:25
-
Cześć i czołem
My po wizycie.
Na naturalną ciąże nie ma szans.
Inseminacja nie ma u nas sensu również.
Od następnego cyklu możemy ruszać z ivf.
Dostałam dzisiaj okres, więc pewnie w kwietniu zaczniemy procedurę.
Jak na złość ten okres pierwszy raz od chyba roku w 28 dc.
Normalnie miałam cykle minimum 32 dni - gdyby tak było w tym miesiącu też, to w przyszłym tygodniu moglibyśmy już zacząćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 16:29
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny myslicie ze jeden mały hamburger z mc Donalda mi zaszkodzi
w sumie tłusty czwartek to może mogę tak poświętować? Czy Wy w ciąży nie jadacie takich świństw?
-
nick nieaktualny
-
Kark, no właśnie miałam robić w styczniu i nie zdążyłam. Podejrzewam, że coś jest na rzeczy. Czekam teraz i po rozwiązaniu zrobię.
Najmłodsza, no to kciuki, fajnie, że tak szybko działacieSzczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Anionka na jednego masz pozwolenie
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Najmlodsza kciuki w takim razie za procedure i dawaj nam tu znac!
Kark mamy wizyte 11.03 u androloga. Nie moge sie doczekac ale dobra, od jutra mierze temp
Speaky, co u Ciebie, czytasz nas jeszcze?kark lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023