Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
End
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 21:44
Nona, Pestkaa, Domi_tur, kark, tęczova, blair., Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
DP
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 10:37
kark, blair., Nona lubią tę wiadomość
-
Ju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2019, 10:37
Ani0nka, kark, blair., Nona, Lami lubią tę wiadomość
-
Lami pieknie! Wzruszajacy widok
Wow Nona super ze widzialas slad po owu!!! Kciuki! Beti za Ciebie tez no i ladnie sie zapowiada zupelnie inaczej niz ten gin przedstawil...Beti82, Nona, Lami lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Beti działaj działaj, ciupciaj męża potem przez pierwszy trymestr będzie miał luzy jak będziesz się ciulowo czuła
Co do ciążowych majtow, to znajoma mi wjechała na ambicje że w ciąży to się nie nosi koronkowych stringów tylko bawelniane ciążowe majty... Kupilam więc w h&m dla mnie póki co beznadzieja. Wolę jednak bezszwowe galoty z intimissimi ale może jak już będę się turlać to mi się spodobają te galoty ciążowe
Beti82, Wik89 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:26
Nona, XxMoniaXx, Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:26
Beti82 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Lami cudowny widok dla mnie to urocza dziewczyna
Nona super! Dobrze wywróżyłam Ci owu miedzy wtorkiem a czwarkiem teraz czekamy na efekty!
Beti widze ze endo magicznie urosło o prawie 2,5 mm dobrze ze poszłaś do tej poloznej. Pęcherzyki masz piękne! Mega duze i to az 3! Wooow. Dzialajcie
Nona, Beti82, Lami lubią tę wiadomość
-
Beti, no widzisz!
Lami - nie mam slow to juz nie fasol, to pelnoprawny dzidziol!!! *_*Beti82, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:Domi właśnie wujek gugle podpowiada, że bezszwowe intimissimi są ekstra w ciąży. Muszę spróbować
Nawet stringi bezszwowe się super nosi, dużo lepiej niż te galoty z h&m, czuję się w nich jak wielka obleśna krowa :p i gryzą szwy jak ubieram na nie legginsykark, tęczova lubią tę wiadomość