Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 18:07
Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Już po. Mamy zdrowe i charakterne dzieciątko. Badanie zaczęło się świetnie, pokręciło pupcią, pomachało i... zasnęło. Żadne ciastka, cukierki, potrząsanie brzuchem nic nie dały. No to przygotowałam się do dowcipnej sondy, bejbik się przebudził i lekarka zaczęła się śmiać, że jak tylko wyczaił, że mamy go z innej strony to od razu się obrócił.
Ma 7,1 cm, 80% badania miało założoną nogę na nogę, no i oczywiście nic nie pokazało co tam ma
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b79af09c970.jpgtęczova, przedszkolanka:), Pestkaa, XxMoniaXx, Ani0nka, Niezapominajka2, blair., Beti82, kark, Słoneczko12, Nona, Wik89, Biegającą-mama, Meggs, Nikodemka, sunshine03 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:24
Lami, Mons lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja mam nadzieję ze pod serduszkiem noszę silnego chłopca po tatusiu ❤️
Nona lubi tę wiadomość
-
Lami, super! No ja juz o swoim typie mówiłam ja za dwa tygodnie mam połówkowe, w pon jeszcze miałam brzuch płaski a dziś zaczynam się toczyć
Nona, elegancko, może idealnie strzeliscie wczoraj wieczorem skoro było widać, który pecherzyk pękł wierzę, że droznosc to Ci się przyda ale śluzówki w nosie, bo czasem w ciąży obrzęk się robi :pLami, Nona lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 17:24
kark, Nona, Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nona cudownie wstrzeliliscie się idealnie bez przymusu i zmęczenia czekam teraz na efekt:)
Lami piękny 7cm zgrywus
Ja serio ginę No tak złe to się dawno nie czułam chciałabym to przespać ale nawet spać nie mogę ;( martwię się ze ten mocny kaszel zaszkodzi tak się spina wszystko przez niego ;(Lami, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie w 1 ciąży brzuch był wysoko i majty nosiłam zwykłe, ale w 2 i 3 brzuch był nisko od praktycznie 20tc, majty pod się rolowały przy legginsach czy sukienkach i spodnicach obcisłych było to widać i uwieralo, jak nie nosiłam czegoś luźnego
A normalnie noszę majty s/m, w ciąży do m dochodzą - w 1wszej ciąży kupiłam sobie majty siatkowe poporodowe l i mi spadały
Także o zakupie większych i nieuwierających u mnie nie ma mowy, bo bym je zgubiła po drodzeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 20:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny