Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tęczova👊👊👊58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Tęczova kciuki!
Wiruski działają!!!
Witam się z rana. Dzieć dał mi pospać do 8! Karmiłam co prawda w nocy o 2.30, ale aż dziwne. Wczoraj zaczęłam robić prowokację jajkiem. Na razie nic się małej nie dzieje. Cały dzień wczoraj nie było kupy! Więc chyba nie zaszkodziłoCzekam aż coś się pojawi i dzisiaj zjem całe
Oby to nie jajko to będę miała co jeść na święta!
Majonez! Sałatki
Mam też rozkminę nad grzybami. Jadłam 2 dni z rzędu sos pieczarkowy i nic nie zaszkodziło. Z tym, że na święta moja mama robi pierogi z kapustą i prawdziwkami. Można jeść grzyby, czy też alergen i odpuścić?
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny, strasznie mi jest przykro, że piszę to kolejny raz. Przyjęłam to na klatę i się pogodziłam z in vitro, mąż też. Majaczy jakis cień, co prawda wyszedł w "regulaminowym" czasie ale jest tak lichy, że wygląda jak wybarwienie testu. Magia wszych wirusków i rymowanek potrzebuje jeszcze trochę czasu.
Jak chcecie popsuć sobie trochę wzrok to spróbuję zrobić fotkę
Edit. Chyba nie uda mi się zrobić fotki na tyle wyraźnej żebyście nie pomyślały, że coś mi się w glowie pomieszałoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 09:07
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Zagadka w stylu "gdzie jest Wally" poziom extreme hard 😉
Tak, mam omamy wzrokowe.
Dodam jeszcze, że w aptece DOZ w stolicy Polski mieli tylko ten jeden jedyny rodzaj testu, a że kupowałam go wczoraj to wyboru nie miałam.
Ps. Przepraszam za obrzydliwą barwę testu 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 09:16
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Domi Twojego delfina pamiętam, był ekstra wyraźny nie to co moja żałosna imitacja kreski 😪
Alex, moj to nawet nie udaje, że coś widzi. Ja widzę kreski nawet na nieobsikanym tescie“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - ja cos widze po dodaniu kontrastu, ale nie wiem czy w dobrym miejscu. Siknij jeszcze raz, nawet popoludniu i nawet na Facelle z Rossmana, on jest czuły. Please!
-
Zaraz pójdę na spacer do Rossmanna i kupię wszystkie testy, które sobie życzycie 😉
Powiem Wam tak, na Waszym miejscu pomyślałabym "biedna tęczova ma omamy, ale powiemy, że coś jest, żeby nie było jej głupio" 😉 jak na 13,5 dnia po ovitrelle i 12 po iui nie napawa taka "kreska" żadną nadziejąLami lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”