Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:Meggs - juhu, gratulacje
To teraz moze przyjdzie kolej na mnie. I nie chodzi o kupe dziecka tylko moja 🙈Nikodemka, Nona lubią tę wiadomość
-
Lami zdjecie zrobilas to mozesz druga ubierac 😜My tez zywa mamy ale dzisiaj mialam sile tylko lampki zawiesic hah
-
Lami wiadomka #teamzywa!
Teczova jutro oficjalnie zostaje inkubatorem Fasolki, fajowo 😁
Szczęściaro, wiesz że Sajmonki nie pchają się na świat przed terminem tylko straszą? 😂 Monia może potwierdzic😂
Mnie tu mało bo przeżywam tak wielką miłość do mojego dziecka, że aż czasu brak na sprawy inne niż patrzenie na niego, wspólne śmianie i guganie 😍😍😍Meggs, Lami, Nona, przedszkolanka:), alex0806, Nikodemka, Szczęściara, blair., tęczova, Wik89, Magda - mbc, Cabrera, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tęczova, mocno mocno trzymamy kciuki! Blair, a Tobe życzę, żeby akurat do stycznia wszystko się wyregulowało ładnie!
A ja dziś rozkminiam i rozkminiam, i boję się tej operacji męża, możliwych powikłań, im więcej historii czytam na różu dot. męskich problemów, to to jest totalna loteria. Jednemu suplementacja pomaga, drugi po suplementacji wszystkie wyniki w dół; jednemu operacja żpn pomaga od razu, u innego wyniki po operacji drastycznie w dół, inne pary jeszcze dłuuugo walczą po operacji. No niepotrzebnie zajrzałam, bo tylko się zestresowałam.
dobrze, że w tygodniu nie mam casu tego czytaćII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha Nona uwielbiam Cie 😁 najlepszy motywator😎
No nie umowilam jeszcze, napisalam do dwoch dziewczyn na forum na priv z prośba o polecenie konkretnych osob, czekam.
Ale fakt 8 marca idealna data!!!
Najmlodsza, jesli zaglądasz, to tez do Ciebie mialabym prośbę o rekomendacje kogoś w Warszawie, dodalam Cie do przyjaciolek
Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny