Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko będziesz wirtualną matką chrzestną dziecka tęczowej! U mnie za taki kontrast jest nią Anionka
Bo też mi zrobiła jak zeście nie widziały! ;p ale chyba jeszcze na testowaniu wtedy
Nikodemka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Teczova 💓 ja Cie rozumiem, bo u mnie tez raz byl cien cienia ale okazalo sie, ze to po ovitrelle resztki, no na dwoje babka wrozyla, ale moze siknij jutro rano ponownie😘 albo i dzis po poludniuII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Miło mi, że grupa szalonych kobiet, studiuje teraz zdjęcie obsikanego przeze mnie patyczka. Mówiłam już, że jesteście najwspanialsze? 😘
Niezapominajko, niestety nie wiem kiedy, bo nie ogarniam mojego cyklu po ovitrelle.
Nona, od razu o Tobie pomyślałam wrzucając ten cieniek 😉
Wik, to rzeczywiście może być jeszcze ovitrelleWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 09:43
Lami, Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja sobie myślę "zapierniczaj po test, bo jak jeszcze raz głośno zwątpisz w fasolę to Ci da popalić!" także sorry, ale rzyganko już masz murowane. Jeszcze coś głupiego napisz to dorzuci chodzenie siku co 15 minut😂
Nikodemka, Lami, Meggs, Pestkaa, alex0806, Słoneczko123, Magda - mbc, Kijanka lubią tę wiadomość
-
Wszystkie chyba odświeżamy co 5 minut 😁 Na niczym nie umiem się skupić.
Masz 15 minut spacerkiem do rossmanna, sprawdziłam, ruszaj tęczova! ✊✊✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 11:13
Nikodemka lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nie no sikam popołudniu 😉 teraz ostatni raz siknęłam w porcelanę i przerwa, jak ja wytrzymam 😱
Lami stalkerze 😂 google maps kłamie - 2 minuty i jestem.
Domi💛
Mąż mówi, że tam nic nie ma. Aż mam ochotę powiedzieć "a Lami, Domi, Nikodemka, Niezapominajka, Alex i Magda widzą, a Meggs nawet gołym okiem", ale i tak ma już mnie za dziwną 😉Nona, alex0806 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - olej go, moj tez nic nie widzial. W ogole on twierdzi, ze cien to nie kreska, wiec co oni wiedza o zyciu.
Naprezaj sie i produkuj hcg 😎 -
Gdyby był większy wybór kupiłabym więcej, no ale po co miec wybór w aptece. Echhh 😉“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
nick nieaktualny