Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Mężu wyszedł, kurier się spóźnia i nie mam jak iść do przeklętego rossmanna 😭“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Meggs - ehe, ehe
nawet jesli, to zostaje jeszcze Twoja figura 😍
Teczova - nawet mnie nie denerwuj. Pogoń go!Meggs lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lami, chyba za wcześnie. Ja bym im powiedziała, że pani doktor kazała przyjść za 4 miesiące i niech dorejestrują na termin za 4 miesiące i koniec. Bo to ona powiedziała, że macie przyjść, Ty tego terminu nie wymyśliłaś. Najwyżej Cię wypiszą na datę bez godziny i wejdziesz między pacjentami (my tak jesteśmy zarejestrowane, bo nie było terminu a ona kazała przyjść za 6 tygodni i kropka, sama powiedziała, że mają zapisać nawet jak nie będzie terminu).
-
Ją na nordzie miałam, a 2 dni później beta dopiero 18.5 ;p więc ja nie wiem co tam widziałam. Pozniej niby nord 10 a przy becie 95 była nadal blada kreska ale już widoczna
i juz później nie robiłam bety ani nie sikałam
Teczova powiedz kurierowi żeby po drodze zaszedł do apteki jak się spóźnia;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Tęczova, ja kciuków nie puszczam ale cienia nie widzę. Tylko że ja na swoim teście nie widziałam kreski i zaczęłam oczekiwania na okres który długo nie przychodził to zrobiłam drugi za tydzień i już widziałam kreskę 😬😬
Także ja jestem słaba w te klocki.
Ale mocno trzymam i jestem dobrej myśli 😘
Malinowa, mi się raz zrobiło takie wybrzuszenie i twarda górka jakoś około 15tc. Ruchy poczułam w 20tc skończonym. I to takie delikatne gdzie myślałam że to moje jelita. Od 22tc już nie miałam wątpliwości że to mój syn 😁
Ja też mam trochę tłuszczyku więc stąd pewnie wszytsko późnej.
Byłam dzisiaj pierwszy dzień w szkole rodzenia. Chodzę do szkoły na NFZ która prowadzi położna wybrana na środowiskową. Był dzisiaj temat laktacji i powiem Wam że babka lat 65+ ale widzę miała aktualna i dużo się pokrywało z tym co wy tutaj piszecie. Naprawdę sensowne informacje.
Wiadomo, ja już się wszystkiego nauczyłam od Was 😁😁 ale jak ktoś słuchał pierwszy raz o tym jak przystawiać dziecko, jak rozbudzić laktację, co robić jak jest nawał itd. to bardzo sensowna wiedzaMalinowa91, Nona lubią tę wiadomość
-
Dobra, mało nie zsikałam się w rossmannie. Podsumowując, bobo, jak zwykle, robi mi psikusa, wg niego od 2 lat jestem we wczesnej ciąży - cień jest, nawet trochę różowy. Facelle po rozbrojeniu pokazuje jeszcze słabszy cień niż poranny, czasem się zastanawiam czy to nie mroczki przed oczami 😉
Podsumowując podsumowanie - moim zdaniem, zgodnie z diagnozą Wiki, ovitrelle nie chce się ze mną pożegnać. Jeśli nie będzie plamienia zapraszam na relację live z sikania w środę.
Za uwagę dziękuje Wasza tęczova ☺️talku, Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dla miłośniczek grzebania w kontrascie:
1) level średniozaawansowany
2)level ultra hardcore (na tym zdjęciu nic nie widzę, na żywo czasem widzę)
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Magda, zaraz to ja idę po choinkę 😋
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Teczova a dzisiaj ile po ovi jestes?
Masz jeszcze jakis na rano?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 16:36