Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti, Meggs o 23 minie równo 14 dni. Mam jeszcze facelle i jakieś 20tki pinki 😊“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
No życzę CI teczova z całego serca ,zeby to kropek był .Na tym pierwszym tescie kreska jak byk ale ja srednio wierze w testy po ovi
Przykladem jestem ja gdzie bylam juz w ciazy a nadal myslalam,ze to ovi
Beta zbyt wiele narazie nie powie bo nawet jak Ci wyjdzie 10 to i tak nie bedziesz wiedziala czy to ovi czy kropek,dopiero przyrost da odpowiedz.Ale to samo mozna sprawdzic sikając na testy.
Mysle,ze jutro bedziesz wiedziala na 100 % -
Teczova ja na tym piwrwszym cos widzę ale na rozwalonym to nie. Chyba mnie oczy w konia robią i współpracuja tylko na calych 😉
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Tęczova, ok, bez nakręcana a się, ale nie czekaj na środę. Teraz jest inny test, więc ciężko stwierdzić czy coś ruszyło i w którą stronę. U mnie jak na faciell był już naprawdę cień, kiedy beta była 13, to pinki 10 nie pokazywały nic a nic. Nie każdy test nadaje się na każdej sik.
Ale zatestuj jutro rano, nie czekaj na środę. Jak trzeba będzie to dokupisz jeszcze jeden na środę 😘
Cały czas mocno wierzymy, że to kropuś szykuje posłanko 🤗🤗🤗Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Szczęściara wrote:Nikodemko Talku przyszły Wam laktatory z Alii??
Nie. Przewidywany czas dostawy to 10-16 grudnia więc w przyszłym tygodniu powinny być.
Szczęściaro czemu pytasz?
I jak się dzisiaj czujesz, jak skurcze?
Dzisiaj laski na szkole rodzenia pokazywały swoje laktatory. Położna większość skrytykowała, w sensie że nie były dobre i tłumaczyła dlaczego. Dziewczyny zdziwione że lepszy elektryczny niż ręczny.
Dobrze, że jesteście to już byłam wyedukowana i kupiłam polecaną biedroneczke
-
Teczova - na tym pierwszym cien jest ewidentny. Oby to był cień, którym później bedzie tulil Ci sie do cyca.
Ale tez nic nie mowie, wysylam wiruski na jutrzejsze sikanie.
Szczesciaro - ja zamowilam dopiero kilka dni temu, wiec pewnie bedzie szedl i szedl -_-
Talku - fajnie, ze trafilas na polozna z aktualna wiedza, ja wlasnie o to sie boje. Jutro mamy pierwsze zajecia. Maz juz kreci nosem, bo beda co tydzien o 16.00, bedzie musial sie wyrywac z pracy, bo sama nie mam jak tam sie dostac. Z reszta chcialabym, zeby chodzil ze mna. -
Az sobie wlaczylam zdjecia mojego pierwszego testu i za cholere nie wiem jakim cudem wypatrzylysmy tam ten cien. Pisze sie na grafika w gabinecie rozpoznawania wczesnej ciazy w naszej Klinice 😎
Magda - mbc, Słoneczko123, Szczęściara, Lami, Wik89, madziorek86, Kijanka, alex0806, Pestkaa, przedszkolanka:), tęczova, Nona lubią tę wiadomość
-
Talku u mnie też niby w przyszłym tygodniu ma być..
Skurcze jak skurcze.. Są ale nieregularne. Już przyzwyczaiłam się do nich😁😁
Najważniejsze że nic się dzieje i lista co mam do zrobienia zmniejsza się😊
Prezenty już zapakowane. Choinka będzie może w tym tyg już.. Torba prawie spakowana.. Mąż chyba w czwartek wraca..talku, Lami, Kijanka lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nikodemko, fajnie że będziecie chodzić razem. U nas są tylko jedne zajęcia z tatusiami - z kąpieli i pielęgnacji noworodka. I zastanawiam się jak przygotować chłopa do porodu.
Jak Wy to robiłyście? Chodzi mi o to żeby umiał mi pomóc w trakcie, wiedział co robić, gdzie masować, czego nie robić? 😁
Szczęściaro, no to już lada moment mąż będzie w domu. A Ty masz jakąś planowa wizytę teraz? -
Talku mój mnie nie masował podczas porodu 😋 ogólnie tak wkręcony facet przy porodzie to kojarzy mi się z takimi mega wyczesanymi artykułami proporodowymi 😁 mój większość czasu śmiał się że nudy i kiedy będzie się coś dziać 🤦♀️ ale przemycał mi jedzenie i rozśmieszał, a na parte się wkręcił, podawał wodę, chwalił i dopingował, podciągał mi nogę i na koniec przecinał pępowinę. A nigdzie na zajęcia nie chodził, wyszło instyktownie.
Biegającą-mama, Wik89 lubią tę wiadomość