Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti - jestem w Zduńskiej Woli. Opieka lepsza niż w Sieradzu, ale warunki gorsze.
Szczęściaro - mi tylko zależy na tym, żeby w środę iść na wizytę do endokrynologa.. Gdyby nie to to mogę leżeć, choć już mam dosyć ☺ -
Niezapominajka2 wrote:A do jakiej temperatury może mieć niemowlę? Od jakiej trzeba zbijać? Moja jest ciepła często, ale ma tak od urodzenia, ok 37,5 wieczorami to u niej standard.
37.5 to normalna temperaturaNona, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Słoneczko123 wrote:Beti - jestem w Zduńskiej Woli. Opieka lepsza niż w Sieradzu, ale warunki gorsze.
Szczęściaro - mi tylko zależy na tym, żeby w środę iść na wizytę do endokrynologa.. Gdyby nie to to mogę leżeć, choć już mam dosyć ☺
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Słoneczko a to spokojnie jak nie pójdziesz nic się nie stanie jeżeli spadło po zwiększeniu to nie mam obaw😉😉
Edit. Ja nie mam endo.. Tamta mnie olała 😂😂 po porodzie idę już do kogoś innego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 10:47
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Kark, ale piękna rymowanka zapładnianka 😍 popłakałam się i nie wiem czy ze śmiechu czy ze wzruszenia. Powtórzę po raz setny - jesteście wspaniałe, cudowne, kochane 😘😘😘
Co do testu to wytrzymam do jutra bo byłam u mamy 😊 tym bardziej, że objawy nie powalają, chociaz przyznam, że wczoraj cały dzień niedobrze mi było, ale pewnie dlatego, że żywiłam się caly dzień azjatycko 😉 dziękuję Wam strasznie za kciuki i wsparcie 😘
Szczęściaro, pewnie koło 7-8 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 11:33
Lami, Wik89, Nona, Nikodemka, Pestkaa, Cabrera, talku lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Siedź Słoneczko i się nie nakrecaj. W domu się stresujesz, bo nie wiesz czy wszystko ok. W szpitalu dają magnez, który się lepiej przyswaja. Z tego naszego tabletkowego to nie wiadomo ile zostaje w organizmie. Do świąt wrócisz do domku 😊
Tęczova 🤗🤗🤗
My się stroimy, wczoraj ubraliśmy prawie całą choinkę, zostawiliśmy tylko te "ładne" ozdoby i planujemy dzisiaj strzelić jakąś fote na pamiątkę. Wczoraj byli cały dzień teściowie. O dziwo było całkiem miło, tak jak przed urodzeniem Ninki. Posiedzieli pół dnia bez uciekania jak ostatnio. Już Wam nawet nie pisałam, żeby się nie nakręcać dodatkowo, jak byli u nas z 3 tygodnie temu, to mówię, że my święta w tym roku u siebie i że zapraszamy ich na wigilię, a oni się nastękali, nic nie odpowiedzieli, że zastanowimy się, czy zobaczymy i dziękujemy za zaproszenie, więc dodaję, że jak nie chcą na wigilię to i tak się spotykamy w drugi dzień świąt na chrzcinach Ninki.
Teść poszedł tydzień później do szpitala, nie udało się zrobić kolejnych stentów i musi mieć bypassy (czy jak to się tam pisze). Teściowa dzwoni z tą informacją i nawet nie daje się nam dopytać co jak i w ogóle, tylko od razu tekst, "no więc na święta na pewno nas nie będzie, jak coś to przyjdziecie do nas". No ok, myślę będzie pewnie miał ten zabieg lada dzień. Więc ustaliliśmy z moim, że na razie normalnie planowo składamy dokumenty do chrztu i po prostu odwołany jeśli teść miałby być w szpitalu. I powiedzieliśmy to im tydzień temu u szwagra jak się spotkaliśmy.
Oni wczoraj zajeżdżają i mówią, że ze szpitala to nawet jeszcze nie zadzwonili z terminem, ale chrzciny mamy robić, na nich nie patrzeć, bo najwyżej teścia nie będzie jesli udałoby się przed świętami to zrobić. Ja tam myślę, że na bank do świąt tego nie zrobią, no chyba że zwolni się jakiś termin. No ale gdyby stan był poważny, to od razu wtedy by go w szpitalu zostawili.
W każdym razie chyba się zorientowali, że swoim zachowaniem nic nie zyskują tylko tracą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 11:52
tęczova lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 21:25
alex0806, Beti82, Nona, jusci, madziorek86, Lami, Meggs, Szczęściara, blair., Biegającą-mama, Pestkaa, Cabrera, Dośka, Malinowa91, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Haha pizza z majonezem odkładają mi się na odcinku pępek - kolana (z pominięciem płaskiej dupy) 😁 od góry udaję, ż jestem chudzielcem
Lami, tere-fere lubią tę wiadomość
Szczęściarko, ja całe życie w żałosnej imitacji koczka na czubku głowy, bo kucyk jak u łysawej dwulatki. Nie jest mi narazie tak komfortowo jak bez ale ponoć tydzień i się przyzwyczaję 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 12:05
Beti ja mam mebeli od nich: http://novelies.eu/kolekcja/zara
Jak klikniesz oferta to są wyszczegolnione elementy - mam komodę, łóżeczko 140x70, szafę i regał.
Mogę w tygodniu zrobic Ci zdjęcia jak na zywo wygladaja w pokoiku 😊
Tęczowa mega włosy 🤩🤩 super efekt! I taki naturalny!Beti82, tęczova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny