X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko a ja napiszę tak.. Leż tam ile będzie trzeba. To dla Waszego dobra😘😘
    Wiem że szpital to nic przyjemnego ale tam chociaż można czuć się bezpiecznie😉😉
    Tęczova to o której sikasz??😁😁

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti - jestem w Zduńskiej Woli. Opieka lepsza niż w Sieradzu, ale warunki gorsze.

Szczęściaro - mi tylko zależy na tym, żeby w środę iść na wizytę do endokrynologa.. Gdyby nie to to mogę leżeć, choć już mam dosyć ☺

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka2 wrote:
    A do jakiej temperatury może mieć niemowlę? Od jakiej trzeba zbijać? Moja jest ciepła często, ale ma tak od urodzenia, ok 37,5 wieczorami to u niej standard.
    Zbija się od 38.5. Chyba ze dajesz paracetamol przeciwbólowo.
    37.5 to normalna temperatura :)

Nona, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko, leż leż. Na tym etapie trzeba leżeć 😘

Słoneczko123 lubi tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko123 wrote:
    Beti - jestem w Zduńskiej Woli. Opieka lepsza niż w Sieradzu, ale warunki gorsze.

Szczęściaro - mi tylko zależy na tym, żeby w środę iść na wizytę do endokrynologa.. Gdyby nie to to mogę leżeć, choć już mam dosyć ☺
    Na kontrolę czy coś się dzieje z TSH?? Ja sobie sama zwiększam dawki choć od dawna jestem na tej samej😉😉

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2019, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 22:41

Wik89 lubi tę wiadomość

• Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęściara wrote:
    Na kontrolę czy coś się dzieje z TSH?? Ja sobie sama zwiększam dawki choć od dawna jestem na tej samej😉😉

Na kontrolę po zwiększeniu dawki :-)

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko a to spokojnie jak nie pójdziesz nic się nie stanie jeżeli spadło po zwiększeniu to nie mam obaw😉😉
    Edit. Ja nie mam endo.. Tamta mnie olała 😂😂 po porodzie idę już do kogoś innego..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 10:47

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2019, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 22:41

Beti82 lubi tę wiadomość

• tęczova Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark, ale piękna rymowanka zapładnianka 😍 popłakałam się i nie wiem czy ze śmiechu czy ze wzruszenia. Powtórzę po raz setny - jesteście wspaniałe, cudowne, kochane 😘😘😘

Co do testu to wytrzymam do jutra bo byłam u mamy 😊 tym bardziej, że objawy nie powalają, chociaz przyznam, że wczoraj cały dzień niedobrze mi było, ale pewnie dlatego, że żywiłam się caly dzień azjatycko 😉 dziękuję Wam strasznie za kciuki i wsparcie 😘

Szczęściaro, pewnie koło 7-8 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 11:33

Lami, Wik89, Nona, Nikodemka, Pestkaa, Cabrera, talku lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Lami Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedź Słoneczko i się nie nakrecaj. W domu się stresujesz, bo nie wiesz czy wszystko ok. W szpitalu dają magnez, który się lepiej przyswaja. Z tego naszego tabletkowego to nie wiadomo ile zostaje w organizmie. Do świąt wrócisz do domku 😊

Tęczova 🤗🤗🤗

My się stroimy, wczoraj ubraliśmy prawie całą choinkę, zostawiliśmy tylko te "ładne" ozdoby i planujemy dzisiaj strzelić jakąś fote na pamiątkę. Wczoraj byli cały dzień teściowie. O dziwo było całkiem miło, tak jak przed urodzeniem Ninki. Posiedzieli pół dnia bez uciekania jak ostatnio. Już Wam nawet nie pisałam, żeby się nie nakręcać dodatkowo, jak byli u nas z 3 tygodnie temu, to mówię, że my święta w tym roku u siebie i że zapraszamy ich na wigilię, a oni się nastękali, nic nie odpowiedzieli, że zastanowimy się, czy zobaczymy i dziękujemy za zaproszenie, więc dodaję, że jak nie chcą na wigilię to i tak się spotykamy w drugi dzień świąt na chrzcinach Ninki.
    Teść poszedł tydzień później do szpitala, nie udało się zrobić kolejnych stentów i musi mieć bypassy (czy jak to się tam pisze). Teściowa dzwoni z tą informacją i nawet nie daje się nam dopytać co jak i w ogóle, tylko od razu tekst, "no więc na święta na pewno nas nie będzie, jak coś to przyjdziecie do nas". No ok, myślę będzie pewnie miał ten zabieg lada dzień. Więc ustaliliśmy z moim, że na razie normalnie planowo składamy dokumenty do chrztu i po prostu odwołany jeśli teść miałby być w szpitalu. I powiedzieliśmy to im tydzień temu u szwagra jak się spotkaliśmy.
    Oni wczoraj zajeżdżają i mówią, że ze szpitala to nawet jeszcze nie zadzwonili z terminem, ale chrzciny mamy robić, na nich nie patrzeć, bo najwyżej teścia nie będzie jesli udałoby się przed świętami to zrobić. Ja tam myślę, że na bank do świąt tego nie zrobią, no chyba że zwolni się jakiś termin. No ale gdyby stan był poważny, to od razu wtedy by go w szpitalu zostawili.
    W każdym razie chyba się zorientowali, że swoim zachowaniem nic nie zyskują tylko tracą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 11:52

tęczova lubi tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 21:25

alex0806, Beti82, Nona, jusci, madziorek86, Lami, Meggs, Szczęściara, blair., Biegającą-mama, Pestkaa, Cabrera, Dośka, Malinowa91, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Lami Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, tęczova 😍 Super efekt ♥️

Ja się pytam jak jedząc tyle pizzy i majonezu ma się takie filigranowe plecy?! 😂

Nona, tęczova, Beti82, madziorek86 lubią tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczova😲😲 jak ładnie wyszło.. Chyba też będę musiała coś zrobić ze swoimi.. Też mam cienkie😪😪 chodzę cały czas w rozpiszczonych bo jak wezmę w kitka to tak malutko ich😒

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha pizza z majonezem odkładają mi się na odcinku pępek - kolana (z pominięciem płaskiej dupy) 😁 od góry udaję, ż jestem chudzielcem

Lami, tere-fere lubią tę wiadomość

• tęczova Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęściarko, ja całe życie w żałosnej imitacji koczka na czubku głowy, bo kucyk jak u łysawej dwulatki. Nie jest mi narazie tak komfortowo jak bez ale ponoć tydzień i się przyzwyczaję 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 12:05

• Meggs Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti ja mam mebeli od nich: http://novelies.eu/kolekcja/zara
    Jak klikniesz oferta to są wyszczegolnione elementy - mam komodę, łóżeczko 140x70, szafę i regał.
    Mogę w tygodniu zrobic Ci zdjęcia jak na zywo wygladaja w pokoiku 😊

Tęczowa mega włosy 🤩🤩 super efekt! I taki naturalny!

Beti82, tęczova lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2019, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 15:19

tęczova lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2019, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 15:19

• Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 03:41

Coleen, tęczova lubią tę wiadomość

‹‹ 2216 2217 2218 2219 2220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ