Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęściara wrote:Beti u mnie tak się dzieje jak spada cukier.. Te omdlenia były w drugim trymescie. Najważniejsze żebyś miała przy sobie wodę..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 18:01
-
Ja tak raz zasłabłam w Lidlu. Wyszłam ze sklepu jak maz stał już przy kasie. Kucnęłam sobie pod sklepem bo nie wiedzialam czy się przewrócę czy zwymiotuję. Wyglądałam jak zebraczka ;p ale jakoś pan spytał czy mi pomóc. Zaraz wyszedł mąż i mnie pozbierał;p
Moje dziecię ma drzemkę^^ ciekawe kiedy na noc zaśnie. Jak ona w dzień po 15-20 minut Max dzisiaj spała to się jej nie dziwię.
Edit, znowu turbodrzemka;pWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 18:11
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Szczęściaro, widocznie już pierwszego dnia wyhodowali GBS z Twoich próbek. Nie martw się. Z GBSem jest jak na loterii. Tak jak dziewczyny pisały - dostaniesz antybiotyk przy porodzie. Jak dziecko urodzi się szybciej niż 4 godziny od podania anyybiotyku, to na powitanie na świecie też dostanie antybiotyk. Jest na ten temat fajny i wyczerpujący artykuł u mamygibekolog.
Magda - mbc, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Beti, czas odpoczac! Jak wozki?
tez mialam dodatni ostatecznie. W ciazy wiele razy mialam raz dodatni raz ujemny. -
Beti Kochana, uważaj na siebie! Ale może faktycznie cukier? Ja pamiętam miałam identycznie w kościele na ślubie znajomych. Rano się szykowaliśmy, jechaliśmy do Konina, ten ślub, ja nic nie zjadłam długi czas i to samo: poty, mdłości i uczucie że zaraz się przewrócę.
Szczęściaro, nie martw się. Podadzą antybiotyk i będzie wszystko oki! Jak byłam na porodówce to przywieźli dziewczynę, której odeszły wieczorem wody. Podali antybiotyk i w nocy urodziła 🙂Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Tak bardzo boję się zapeszyć! Ale Jagienka dzisiaj miała lepszy dzień. Czy to prawda? Uszczypnijcie mnie xD Karmie ją już teraz na żądanie skoro żółtaczka schodzi i jakby mniej ją meczy brzuszek. Może co 2h to było dla niej za dużo? 🤔 No i wjechał espumisan może też coś daje?
-
nick nieaktualnyBeti, mi tez to na spadek cukru wyglada
uważaj na siebie!
No i witam w klubie fanów Stokke 😉
Choć ja na wiosnę będę szukała nieco lżejszej spacerówki (ale nadal z w miarę dobra amortyzacja) i z kołami raczej terenowymi.
A na targach pewnie byłaś Mamaville? Ja tez się ostatnio zawiodłam
Domi - cudowna świąteczna sesja 😍
Domi_tur lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cabrera wrote:Beti, mi tez to na spadek cukru wyglada
uważaj na siebie!
No i witam w klubie fanów Stokke 😉
Choć ja na wiosnę będę szukała nieco lżejszej spacerówki (ale nadal z w miarę dobra amortyzacja) i z kołami raczej terenowymi.
A na targach pewnie byłaś Mamaville? Ja tez się ostatnio zawiodłam
Domi - cudowna świąteczna sesja 😍
Cabrera a Ty tez masz stokke?😉
Akurat w tym samym sklepie byl cybex(juz sie mojej mamie nie podoba hah) i ten easywalker ale niestety ten kolor co widzialam w necie na zywo juz nie jest taki ladny wiec odpada.A jak postawilam stokke obok innego to mialam wrazenie ,ze jest z metr roznicy w poziomie
A pan sprzedawca do mnie ,ze zaletą tego wozka jest duza gondola .No myslalam,ze padne hahaha Mily byl ale mowie panie tego mi pan nie wmowisz hahah on twierdził, ze sa wozki z jeszcze mniejsza.Ale to chyba w sklepie z zabawkami 😉
Jedna dziewczyna tez ogladala i pytala sie goscia do ilu lat moze byc ten wozek?bo ona czytala ,ze do 3 ...
No myslalam,ze padne ale mowie nie wtracam sie.Koles sam jej powiedzial,ze no tyle to mooooze nie 😉 Ja bym chciala do następnej wiosny chociaz.Czyli dziecko nie caly rok -
Dośka wrote:Beti Kochana, uważaj na siebie! Ale może faktycznie cukier? Ja pamiętam miałam identycznie w kościele na ślubie znajomych. Rano się szykowaliśmy, jechaliśmy do Konina, ten ślub, ja nic nie zjadłam długi czas i to samo: poty, mdłości i uczucie że zaraz się przewrócę.
Szczęściaro, nie martw się. Podadzą antybiotyk i będzie wszystko oki! Jak byłam na porodówce to przywieźli dziewczynę, której odeszły wieczorem wody. Podali antybiotyk i w nocy urodziła 🙂 -
Beti, wygląda to na spadek cukru. Nawodnij się porządnie dzisiaj. Tylko wodą 😁😁
Nona, ja się nie dziwię Twojej córce. Można dostać nerwów w tych galeriach. Ja właśnie wróciłam i szok ile ludzi i co oni wyprawiają. Jaki syf robią w tych sklepach.
90% prezentów na szczęście kupiłam przez neta ale parę rzeczy musiałam stacjonarnie. No i mama z siostrą mnie wyciągnęły
Nona, ja bym chciała zacząć zgłębiać temat snu ale nie mogę odnaleźć tej tajemnej grupy ☹️
Jutro ubieramy choinkę 😍😍
Pierwszą w naszym domku. Cieszę się bardzo. Mimo że kartonów jeszcze u nas pełno i to rozpakowywanie idzie mi pozornie to już się robi fajny klimat w mieszkaniuLami, Beti82, Cabrera, Nona lubią tę wiadomość
-
Beti, czas wrzucić na jedynkę. Nasza Basieńka chce mamę tylko dla siebie, bez stresów i biegania. Przytulam mocno 😘
Madziorku, to zaczynajcie tę piękną przygodę w domku w trójkę. Powodzenia! Całuski dla naszej najmłodszej forumowiczki 💟💟💟
Nonka, miłego drineczka, opijaj dwie krechy na nowy rok!!!
Domi, ale piękny syn! ♥️♥️♥️ Ehhh, że też już zajęty 😂
Niezapominajko, Monia, a Wasze sesyjki?
Cześć Oliwkowa 😊Beti82, Domi_tur, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero