Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Cabrera - w razie czego polecam Uwolnijkolory.pl. Wczoraj od nich zamawialam i bedzie do Świąt na pewno
Cabrera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cioteczki, my się coś zwiesiliśmy a chcieliśmy wczoraj życzyć w prezencie od Mikołaja wszystkim staraczkom dwóch kreseczek a Mamusiom przespanych nocy i zawsze ciepłej kawki! ❤️
Madziorku, ukochujemy Was i grzejcie się w domku Dziewczyny❤️❤️❤️
My zamawiamy zawsze wszystko z Foto4u, lada dzień przyjdą fotoobrazy dla dziadków i prababć od Sajmonka:
alex0806, tęczova, madziorek86, Meggs, Dośka, Słoneczko123, Szczęściara, Nikodemka, Nona, przedszkolanka:), Cabrera, Biegającą-mama, blair., Beti82, talku, Pestkaa, Malinowa91, Lami, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Szymi! 😍❤️ Cudna sesja!
Madziorek podziwiam Cie, ja byłam w szpitalu tydzień i czułam się masakrycznie! 😛
Ja prezenty mam w sumie ogarnięte, wszystko zamówione przez neta oczywiście 😃 Zawsze w Mikołajki stawialiśmy sobie z mężem mini choinkę w mieszkaniu, ale teraz totalnie nie mamy czasu tego ogarnąć. Jagienka właśnie sama usnęła w łóżeczku (szok!) ale zajęło to ponad godzine xDmadziorek86 lubi tę wiadomość
-
Szczęściarko dostaniesz antybiotyk podczas porodu, musisz o tym wspomnieć od razu na porodówce. I w zasadzie to tyle. Tylko nam na szkole rodzenia mówili że jak ktoś ma dodatni to od razu do szpitala, bez czekania.
Ja po wizycie. Lekarz nieznany bo byłam u innego niż mój, ale całkiem spoko. Zbadał, sprawdzil jaka infekcja, dostałam macmiror i Jakiś probiotyk na później. I szybka akcja była, bo udało mi się bez kolejki;)Szczęściara lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja dzisiaj dostalam ostrzezenie ...
Na zakupach prawie zemdlalam...
Juz myslalam,ze w tym Poznaniu bede jechala do szpitala zaraz ehh
Mam nadzieje ,ze z mala ok teraz bede sie stresowac do piatkowej wizyty ☹ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Taak ale póki co próbuje się ogarnąć z tymi notatkami i humorami Szymka 🙈
Betii miałam to samo rok temu, prawie zemdlalan w galerii handlowej przed świętami. Leż, PIJ WODĘ 😁 i odpoczywaj ❤️
Szczęściaro dodatki gbs to nic strasznego, po prostu dostaniesz kroplowke z antybiotykiem, więc jak za odejdą Ci wody to od razu jedźNona, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Bylismy w Poznaniu na targach.Porazka kilka stoisk z dzieciecymi gadzetami i to wszystko...
Pozniej pojechalam do bobo wozki.
Dziekuje za polecenie tego sklepu w Poznaniu maly ale...bylo tam moje cudo stokke.No i koniec zakochalam sie hah
Mieli ten wlasnie limitowany kolor.
Pozniej ikea ...juz glodna sie robilam i wlasnie w kolejce do jedzenia rozbolal mnie brzuch i plecy.Mama mowi,ze sie blada zrobilam i mam wyjsc z tej kolejki.Poszlam usiasc i myslalam,ze odlece.Pot to mi lecial po tylku,serce walilo i myslalam,ze zwtmiotuje na podłogę, ale jak mi przynieśli ten obiad i zjadlam doslownie kawalek to mi sie szybko polepszylo.Wiec nie wiem moze cukier mi mega spadl...
Ale juz serio siedzac tam widzialam siebie jak jade do szpitala ☹
Nie no musze kupic detektor,pierdziele tak bym przyjechala do domu i sprawdzila co u niej.Bo nie wierze ,ze tego biedna nie czula ☹ -
Madziorek super ,ze wyszliscie to sie teraz zacznie 😉
madziorek86 lubi tę wiadomość