Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
talku wrote:Jest ok. Ja miałam 22+0
Beti, jak się czujesz?
Mijają mdłości?
Mało Cię tutaj coś. Jak z pracą?
One mowia ,ze do 24 tc sie robi ale czytalam u mamy ginekolog,ze najlepiej do 22+0 robic
Lepiej sie czuje w sensie wymiotów kochana ale ogolnie tak srednio.Zmeczona jestem,duzo pracy
Nawet wczoraj polozna ,,krzyczala''ze na zwolnienie nie ide ehh
Jak ja zazdroszcze jak ktos ma wolne
Ale chce pracowac do 16 grudnia i wolne do nowego roku-chociaz to -
Beti - no w koncu, myslalam juz, ze nigdy nie odpoczniesz!
Sloneczko - nie patrzcie na to co sie podoba rodzinie. U nas Kacper podoba się jedynie mojej mamie, komu nie powiemy to sie krzywi. Tak samo było z Wiktorem. Kazdy oczekiwal, ze bedzie Jaś, Franek, Antoś itp., bo tylko takie imiona są „normalne”. To my bedziemy do niego najwiecej mowic (i pewnie czasem krzyczec :d) tym imieniemprzedszkolanka:), tęczova lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Beti - no w koncu, myslalam juz, ze nigdy nie odpoczniesz!
Sloneczko - nie patrzcie na to co sie podoba rodzinie. U nas Kacper podoba się jedynie mojej mamie, komu nie powiemy to sie krzywi. Tak samo było z Wiktorem. Kazdy oczekiwal, ze bedzie Jaś, Franek, Antoś itp., bo tylko takie imiona są „normalne”. To my bedziemy do niego najwiecej mowic (i pewnie czasem krzyczec :d) tym imieniem
Mnie sie Kacper bardzo podoba.Jakbym syna miala miec to bralabym pod uwage.Kit ,ze mialam kota kacpra ale dobrze mi sie chociaz kojarzytalku lubi tę wiadomość
-
Beti tak naprawdę polowkowe to już dowolnie. Bo im później tym lepiej dzidziola widać
ja byłam chyba w 22 tc jakoś. Ale ogólnie do tego 22 tc prawo dopuszcza chyba terminację, a Ciebie to kochana nie dotyczy;)
Ustawiłam sobie teściów, nie ma co ;p przyjechali, prezent mała dostała, chwilę jeszcze koło nich była i zaczęła marudzić. To ja ją do kąpieli, sorry bardzo, dziecko idzie spać. Całe szczęście że dzisiaj miała późną drzemkę to dała radę. Później siedzicie cicho bo dziecko cyc i do wyrka. Szeptali tylkoA mi się chce turlać ze śmiechu jak oni się mnie boją ;p
Kijanka, przedszkolanka:), Cabrera, Niezapominajka2, Lami, Beti82, Szczęściara, Nikodemka, tęczova lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Szczęściaro, ja chyba miałam twardnienia od ruvhów dziecka, a raczej od wypinania się dziecka. Ale one były nieregularne i nie przypominały skurczów.
Słoneczko, polecam opcję "jeść zdrowo, a słodycze na deser". U mnie sprawdza się rewelacyjnie. A w szpitalu naprawdę personelu nie interesuje, co kto jetalku, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Szczesciarko, kochana, mam nadzieję że wszystko się uspokoi. Jeśli będziesz się niepokoić to podjedź na IP, zrobią ktg, potwierdzi się albo zaprzeczy czy to skurcze. Ściskam mocno 🤗
Słoneczko, Ciebie też ściskam, niech się wszystko wyciszy 🤗
Pizzova, jak tam się czujesz?
Miałam ostatnio pytać jak tam u Cytrynowego soku, ale nie wywołuję, bo wypoczywa i płodzi wakacyjnego maluszka 🏖️
Fiorelko, jak kochana u Ciebie?
Madziorku, wracajcie jak najszybciej do domku. Już długo się wysiedziałaś w szpitalu, niech już Cię puszcza ze swoich szpon 😘
Nonka, dalej plamisz?
madziorek86 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Madziorku sliczna Mikołajka, ahhhh😍
Szczesciaro, oby wszystko bieglo swoim rytmem i szczesliwie, nie stresuj sie😘
U mnie spoko, ogrom pracy ale jestem po okresie wiec humor idealny, za chwile owu a potem znowu zjazd nastroju
Nona u Ciebie @? Blair, teczova, jak tam Wy?
Sloneczko Marcel teamale wszystkie ladne
Nikodemko Kacper to moj byly 😁 ale podoba mi sie to imke😁madziorek86 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Kijanko u mnie to były bardziej napinanie się macicy i ból w ledzwi.. Młody przez ten czas był mega aktywny. Gdyby nie to że się ruszał tak to pewnie bym pomyślała że to skurcze a tak to nie byłam pewna..
Jeszcze te niskie cukry.. 103 to mój najwyższy po posiłku gdzie zawsze był koło 135 po tym samym.. Na razie troszkę wyciszyło się. Młody spi brzuch nie jest aż tak napięty.talku lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Beti82 wrote:Wlasnie dzwonilam i przepisalam sie pare dni wczesniej bede 21+5
One mowia ,ze do 24 tc sie robi ale czytalam u mamy ginekolog,ze najlepiej do 22+0 robic
Lepiej sie czuje w sensie wymiotów kochana ale ogolnie tak srednio.Zmeczona jestem,duzo pracy
Nawet wczoraj polozna ,,krzyczala''ze na zwolnienie nie ide ehh
Jak ja zazdroszcze jak ktos ma wolne
Ale chce pracowac do 16 grudnia i wolne do nowego roku-chociaz to
To cieszę się bardzo że mdłości odpuszczają! W końcu.
Zobaczysz jaka to jest radość jak się nie pojawia przez kilka dni pod rząd, później przez tydzień aż znikną całkiem 😁😁
Ja już zapomniałam o swoich i myślę kiedy kolejne dzieci 😂 choć w czasie wymiotów przysięgałam że Stasiek będzie jedynakiem!
No i świetnie, że odpuszczasz pracę od połowy grudnia. Przed Tobą wyjątkowe Święta tak jak przed większością z nas w tym roku więc wrzuć sobie na luz i raduj się rosnącym brzuszkiem.
No właśnie, pokaż lokum Basi 😍
To ja zaprezentuje Wam powiększający się apartament Staśka. Kupiłam nową ciążową i do karmienia bluzę w tym sklepie co Wam linkowałam ostatnio i się jaram więc było selfie 😁😁😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 21:23
Cabrera, blair., Słoneczko123, Beti82, Meggs, Nona, alex0806, przedszkolanka:), tęczova, Wik89, Malinowa91, Biegającą-mama, Lami, Pestkaa, Dośka, Szczęściara, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Alex na szczęście przeszło. Wzięłam magnez w odstępie 2 godz. Na razie uspokoiło się.. Niech jeszcze posiedzi do tego 37 tyg. Już się nie nastawiam na styczeń.. Za dużo u mnie się dzieje🤪🤪 małż już poinformowany że jeden tel i wraca.. O to jestem spokojna ale niech jeszcze synuś siedzi w brzuszku i przybiera..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No, Talku, wygladasz tu jak taka dziewczyneczka, Nona ma racje
Brzuszek piekny i jaki duzy!
Kark - a u nas Kacprów prawie nie ma, u mojej mamy na całe przedszkole jest tylko jeden. To chyba zalezy od regionu :d Za to Jaś na Jasiu.
Szczesciaro - jeszcze trzymaj tam tego synusia. Pewnie się układa powoli do wyjscia na swiat -
nick nieaktualny