Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeti, my mamy Stokke Trailz 😍, ale na razie stelaż i gondole. Jeszcze nie postanowiłam, czy dokupie siedzisko spacerowe czy przesiadziemy się na lżejsza spacerówkę.
Ps. Kupiony na olx, prawie niesmigany, na kółkach był jeszcze bieżnikmiałam szczęście, bo były dwie konkurencyjne oferty i dzięki temu wynegocjowałam obniżkę o 2000 pln 😁
Beti82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez jestem fanka stokke, ale nie wozkow
Mam tripp trappa i komode z przewijakiem
U nas dzis ciezka noc. Jurek sie budzil bez przerwy. Obstawiam, ze to juz nie szczepionka,
bo to 4 doba, tylko zeby. Mial 37.9. Dalam mu paracetamol, to 3h pospal bez pobudki. Cos czuje, ze to bedzie ciezki dzien. Najchetniej D1 zrobilabym ZARAZ 🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 05:40
Cabrera lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda a co to D1? 😂 U nas byli wczoraj znajomi z dwójka małych dzieci, Mikołaj zasnął o 19 sam przy hałasach a Hanka do 22.30 się bawiła w najlepsze 🤷🏼♀️ Ja wiem, ze sen jest potrzebny, ale skoro dziewczyna jest najedzona i uśmiechnięta to tez byście kładły "na sile"? Widzę, ze pod tym względem moja dwójka jest zupełnie inna. Ale wstali razem teraz ..
Dodatkowo poczytałam wczoraj wymagająca.pl co rzepakowepole polecała i już teraz mam mieszane odczucia co do tego snu ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 06:26
-
Tęczova, a to tak na stałe sobie zrobiłaś bujny włos czy tymi dopinkami?
A które przyznać się zagęszczają rzęsy? Jaką metodą, żeby było ładne oko, ale nie sztuszne? I ile się Wam trzyma?
I tęczova jeszcze jedno pytanko - wytrzymasz do jutra czy sikasz dzisiaj? 😁 Gdyby Cię podkusiło jednak dzisiaj to już trzymam kciuki i wyglądam dwóch kreseczek 🤗🤗🤗tęczova lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Biegająca, no ja nie kładę na siłę, bo szkoda moich i jej nerwów. Jak udaje się pilnować 3 drzemek, to nie ma najmniejszego problemu z wieczornym pójściem spać. A wczoraj np młoda po aktywności po porannym wstaniu nie chciała zasnąć, tzn przysnęła, ale my pakowaliśmy graty i ja obudziliśmy. Później zasnęła 13-16 snem totalnie twardym, później została z babcią i przysnęła 17.30 na pół godziny. No i z domku ruszyliśmy o 20, to przysnęła w aucie, przebudziła się jak rozbieraliśmy ją i siedziała z nami do 22.
Nie kładłam na siłę, bo ona się tymi drzemkami po 30 minut zregenerowała, więc nawet jeśli była zmęczona dniem, to śpiąca nie była, więc poza moim wstawaniem 50 razy nic by nie wyszło.
Ale jeśli jej przypilnuję 3 drzemek (z reguły I ok 30-40 minut, II i III po ok 1,5-3 h i ostatnia drzemka zakończy się 17.00-17.30 to nie ma opcji, ok 19-20 już wręcz prosi, żeby jej włączyć szumisia i pogłaskać do spania.Biegającą-mama lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 09:20
Nona, Magda - mbc, PierwiastkaZuza, Malinowa91, Lami, Niezapominajka2, Szczęściara, Pestkaa, Wik89, Słoneczko123, alex0806, blair., Nikodemka, tęczova, Biegającą-mama, madziorek86, talku lubią tę wiadomość
❤💙❤💙 -
nick nieaktualny
-
Meggs pokaz prosze jakie mebelki kupiliscie dla małego
Bo chyba jak dobrze pamietam kupowalas szafe tez.
A ja wlasnie wczoraj w ikea ogladalam i to co myslalam,ze moze kupie jednak mi sie nie podoba i dupaMusze szukac czegos innego
-
Dzień dobry 😘
Melduję bardzo słaby wczorajszy dzień. Miałam spięty brzuch od południa do godziny 20... Nawet kroplówka z magnezem nie pomogła, dopiero nospa wieczorem. Na szczęście z Małym wszystko ok. Dziś lekarz naa obchodzie powiedział, że jeszcze trochę z nimi tu zostanę.. Nie tak się umawiałam... Nospę i magnez mogę sobie w domu brać.
Tęczova - kciuki za jutrzejszy test! 😘tęczova lubi tę wiadomość
-
Kark 👏😎😁
Teczova ✊
I dolaczam do Lami, tez jest ciekawa szczegolow tej techniki przedluzania wlosow, jK to sie robi:)
Nona, nowy cykl. Zaraz @ sie skonczy i owu!
Pomecz gina znowu o te plamienia, moze jednak cos jeszcze jest do przebadania albo warto jakies witaminy dolozyc.
Ja tez mialam intensywne krwawienie w tym miesiacu. Mysle, ze to przez aspiryne ktora bralam przed okresem i w trakcie na przeziebienie, a u Ciebie moze przez acardNona, tęczova lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Sloneczko a Ty w szpitalu?😮 nie zanotowalam wczesniej, jejku, wspolczuje:/ no ale dobrze, ze jestes pod obserwacja, skoro cos bylo niepokojacego😘 niedlugo na pewno wyjdziecie
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Sloneczko no szkoda ale lepiej byc w szpitalu niz sie denerwowac.Buziaki
Jestes w Sieradzu czy Łodzi?