X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 03:41

• Szczęściara Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .
    Tęczova niby tragedii nie ma ale chciałabym mieć choć 1/3 więcej włosów niż mam.. A powiedz mi nie czujesz np ciągnięcia??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 15:43

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teczova - pieknie to wyglada 😍 Co do moich wlosow, to uwierz mi, zdziwilabys sie. Mam postanowienie, ze ogarne sie cala po ciazy. Rzesy tez sobie trzasne, a co! Mialam kiedys 1:1 i dla mnie to byla super wygoda.
    A Twoje plecy... Ach! Poczulam sie jak kloc 🙈
    Zaciskam kciuki za jutrzejszy test, przysiegam. Wierszyk Kark ma moc, wierze w to.
    Sloneczko - wspolczuje, ze musisz zostac dluzej... Ale na tym etapie odpoczynek robi dobrze. Oby tylko te napinania zniknely i niepotrzebnie Cie nie stresowaly.
    Niezapominajko - cos czuje, ze za rok bedzie mi tak samo smutno jak Tobie, bo poki co jakos totalnie nie wyobrazam sobie miejsca na choinke w naszym mieszkaniu. Tez bedzie duzo mebli :/ Chyba wykorzystam patent z lampkami powieszonymi na scianie w ksztalcie choinki, lepsze to niz nic :d

U mnie zaczelo sie tycie w ekspresowym tempie. Codziennie jest coraz wiecej, zaczyna mnie to przerazac...

Wik89, tęczova lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh, ja tez po poltora roku od meblowania wiem, ze pare rzeczy bym zrobila inaczej😂 ale jeszcze troche poczekam zanim zaczne remont kolejny :P
    Nikodemko no to chyba ten etap, ciesz sie nim!:)

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2019, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczowa, rewelacyjny efekt 😍 sama mam kilka lichych włosów na krzyż, ale zawsze bałam się doczepiania, ze będzie sztuczny efekt, a tu proszę jak cudownie można wyglądać ❤️
    Chyba czas się za to zabrać..

Ja rzęsy uzupełniam co 3 tygodnie, ale nie wiem jaka metoda, proszę moja kosmetyczke, żeby było naturalnie i tak raczej jest (tymbardziej, ze mam ciemna oprawę oczu, wiec wyglada Ok). A miałam rzęsy zrobić tylko raz na ślub- ponad 2 lata temu 😅

tęczova lubi tę wiadomość

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teczova 😍😍😍 Mega!!

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęściaro, o takich włosach jak Twoje to ja marzyłam, poza tym super kolor 😍 ciągnięcie czuję jak się opieram, czy jak leżę, tak to nie jest źle. Ponoć da sie przyzwyczaić.

Cabrera, tez się bałam takiego sztucznego efektu ale naprawdę jestem zadowolona.

Nikodemko, grzeszysz mając zarzuty do swojej urody 😍 rzęsy duża wygoda ale miałam cały czas uczucie, że coś mnie ciągnie i zrezygnowałam.

Niezapominajko, a mąż nie chce masowac i drapać bo mówi, że mam ogromne plecy 😭 zostań moim męźem!

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Lami Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tęczova wrote:
    Haha pizza z majonezem odkładają mi się na odcinku pępek - kolana (z pominięciem płaskiej dupy) 😁 od góry udaję, ż jestem chudzielcem
    Taaa, już uwierzę. Na szczęście ten odcinek niedługo będziemy bacznie monitorować, szczegolni z profilu 😃

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosz dziewczyny ja chyba ubije tego dziada jak wróci.. Tak mnie wkurza te jego gadanie.. Co nie powiem jego odpowiedź idź do diabetologa idź do gina.. Doprowadza mnie do szału te jego gadanie.. Chyba rzeczywiście urodze niedługo bo coś nerwowa chodzę 😂😂

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęczova oj nie chciałabyś moich włosów.. Nawet loki długo nie trzymają się bez spiecia ich i nałożeniu dużo lakieru😒😒

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny złapała mnie biegunka.. Siedzę co chwilę na kibleku🤪🤪 czy też któraś tak miała?? Czy to oczyszczanie się przed porodem??
    Czy to może przez magnez który biorę codziennie?? Jak go brałam w 2 trymescie nie miałam takich problemów🤔🤔

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 18:11

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zwycięstwo! Mamy kupę 🤩 po 5 dniach! 🥳🥳🥳 w konsystencji i kolorze idealna! Bez płaczu i spinania. W życiu bym nie powiedziała że tak proste rzeczy mogą tak cieszyć 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 18:39

Lami, Cabrera, Nona, Pestkaa, Dośka, Magda - mbc, Beti82, alex0806, tęczova lubią tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Lami Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesciarko, może to zwykłe problemy żołądkowe? Pamiętam, że koleżanka miała tak w 37tc i pisała, że nie wie czy mam ją odwiedzać za dwa dni, bo może być już na porodówce, bo się oczyszcza, a urodziła dopiero 40+3. Więc nawadniaj się i spróbuj zrelaksować. Kiedy wizyta u lekarza? Wiem, że pisałaś, ale chyba mi umknęło. Piątek?

Szczęśliwa siódemka ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2019, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 15:19

Lami, Pestkaa, Wik89, Meggs, tęczova lubią tę wiadomość

• Lami Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, no jak jest kupa po przerwie, to jest radość hehe 😂

Mam dylemat, bo ogarnęliśmy choinkę, nie ukrywam, że jest obsrana ozdobami jak to choinka i w cholerę czasu to zajęło, a tu dzwonek do drzwi i stoi gość, od którego kupowaliśmy dom, w czapie Mikołaja i piękną wielką ciętą kaukaską jodłę dla każdego z mieszkańców ma 😮 Totalnie miłe to bylo, ale mógł to zrobić wczoraj rano haha 😂 No i nie chce mi się przewieszka tego, ale żywa wiadomka cudo, tylko że krócej się utrzyma. Najwyżej przed samą Wigilią przewieszę wszystko. Świąteczny Sinatra jakoś mnie udobrucha 😃

Wik89, Beti82, blair. lubią tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs - juhu, gratulacje :D
    To teraz moze przyjdzie kolej na mnie. I nie chodzi o kupe dziecka tylko moja 🙈

Wik89, Magda - mbc, Meggs lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2019, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 15:19

Magda - mbc lubi tę wiadomość

• Nikodemka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami, przewieszaj na żywą! Dwa razy ubierać choinkę, mmm...

Beti82 lubi tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    #teamżywa!

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami nic takiego innego nie jadłam niż dotej pory. Nie mam pojęcia od czego te rewolucje😣😣 młody dzisiaj nadzwyczajnie spokojny.. Wizyty nie mam umówionej. Chciałam iść w następnym tyg ale teraz to nie wiem czy wcześniej się nie wybiorę😳😳

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
‹‹ 2217 2218 2219 2220 2221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ