Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Teczova - pieknie to wyglada 😍 Co do moich wlosow, to uwierz mi, zdziwilabys sie. Mam postanowienie, ze ogarne sie cala po ciazy. Rzesy tez sobie trzasne, a co! Mialam kiedys 1:1 i dla mnie to byla super wygoda.
A Twoje plecy... Ach! Poczulam sie jak kloc 🙈
Zaciskam kciuki za jutrzejszy test, przysiegam. Wierszyk Kark ma moc, wierze w to.
Sloneczko - wspolczuje, ze musisz zostac dluzej... Ale na tym etapie odpoczynek robi dobrze. Oby tylko te napinania zniknely i niepotrzebnie Cie nie stresowaly.
Niezapominajko - cos czuje, ze za rok bedzie mi tak samo smutno jak Tobie, bo poki co jakos totalnie nie wyobrazam sobie miejsca na choinke w naszym mieszkaniu. Tez bedzie duzo mebliChyba wykorzystam patent z lampkami powieszonymi na scianie w ksztalcie choinki, lepsze to niz nic :d
U mnie zaczelo sie tycie w ekspresowym tempie. Codziennie jest coraz wiecej, zaczyna mnie to przerazac...Wik89, tęczova lubią tę wiadomość
-
heh, ja tez po poltora roku od meblowania wiem, ze pare rzeczy bym zrobila inaczej😂 ale jeszcze troche poczekam zanim zaczne remont kolejny
Nikodemko no to chyba ten etap, ciesz sie nim!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyTęczowa, rewelacyjny efekt 😍 sama mam kilka lichych włosów na krzyż, ale zawsze bałam się doczepiania, ze będzie sztuczny efekt, a tu proszę jak cudownie można wyglądać ❤️
Chyba czas się za to zabrać..
Ja rzęsy uzupełniam co 3 tygodnie, ale nie wiem jaka metoda, proszę moja kosmetyczke, żeby było naturalnie i tak raczej jest (tymbardziej, ze mam ciemna oprawę oczu, wiec wyglada Ok). A miałam rzęsy zrobić tylko raz na ślub- ponad 2 lata temu 😅tęczova lubi tę wiadomość
-
Szczęściaro, o takich włosach jak Twoje to ja marzyłam, poza tym super kolor 😍 ciągnięcie czuję jak się opieram, czy jak leżę, tak to nie jest źle. Ponoć da sie przyzwyczaić.
Cabrera, tez się bałam takiego sztucznego efektu ale naprawdę jestem zadowolona.
Nikodemko, grzeszysz mając zarzuty do swojej urody 😍 rzęsy duża wygoda ale miałam cały czas uczucie, że coś mnie ciągnie i zrezygnowałam.
Niezapominajko, a mąż nie chce masowac i drapać bo mówi, że mam ogromne plecy 😭 zostań moim męźem!“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
tęczova wrote:Haha pizza z majonezem odkładają mi się na odcinku pępek - kolana (z pominięciem płaskiej dupy) 😁 od góry udaję, ż jestem chudzielcemSzczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Bosz dziewczyny ja chyba ubije tego dziada jak wróci.. Tak mnie wkurza te jego gadanie.. Co nie powiem jego odpowiedź idź do diabetologa idź do gina.. Doprowadza mnie do szału te jego gadanie.. Chyba rzeczywiście urodze niedługo bo coś nerwowa chodzę 😂😂
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Dziewczyny złapała mnie biegunka.. Siedzę co chwilę na kibleku🤪🤪 czy też któraś tak miała?? Czy to oczyszczanie się przed porodem??
Czy to może przez magnez który biorę codziennie?? Jak go brałam w 2 trymescie nie miałam takich problemów🤔🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 18:11
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Dziewczyny zwycięstwo! Mamy kupę 🤩 po 5 dniach! 🥳🥳🥳 w konsystencji i kolorze idealna! Bez płaczu i spinania. W życiu bym nie powiedziała że tak proste rzeczy mogą tak cieszyć 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 18:39
Lami, Cabrera, Nona, Pestkaa, Dośka, Magda - mbc, Beti82, alex0806, tęczova lubią tę wiadomość
-
Szczesciarko, może to zwykłe problemy żołądkowe? Pamiętam, że koleżanka miała tak w 37tc i pisała, że nie wie czy mam ją odwiedzać za dwa dni, bo może być już na porodówce, bo się oczyszcza, a urodziła dopiero 40+3. Więc nawadniaj się i spróbuj zrelaksować. Kiedy wizyta u lekarza? Wiem, że pisałaś, ale chyba mi umknęło. Piątek?Szczęśliwa siódemka ❤️
-
nick nieaktualny
-
Hehe, no jak jest kupa po przerwie, to jest radość hehe 😂
Mam dylemat, bo ogarnęliśmy choinkę, nie ukrywam, że jest obsrana ozdobami jak to choinka i w cholerę czasu to zajęło, a tu dzwonek do drzwi i stoi gość, od którego kupowaliśmy dom, w czapie Mikołaja i piękną wielką ciętą kaukaską jodłę dla każdego z mieszkańców ma 😮 Totalnie miłe to bylo, ale mógł to zrobić wczoraj rano haha 😂 No i nie chce mi się przewieszka tego, ale żywa wiadomka cudo, tylko że krócej się utrzyma. Najwyżej przed samą Wigilią przewieszę wszystko. Świąteczny Sinatra jakoś mnie udobrucha 😃Wik89, Beti82, blair. lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Meggs - juhu, gratulacje
To teraz moze przyjdzie kolej na mnie. I nie chodzi o kupe dziecka tylko moja 🙈Wik89, Magda - mbc, Meggs lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lami nic takiego innego nie jadłam niż dotej pory. Nie mam pojęcia od czego te rewolucje😣😣 młody dzisiaj nadzwyczajnie spokojny.. Wizyty nie mam umówionej. Chciałam iść w następnym tyg ale teraz to nie wiem czy wcześniej się nie wybiorę😳😳
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )