Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczko, ja bym się serio ucieszyła gdybym dostała obiad 😁 Jakaś tarta czy coś. Ale to zależy jakie macie relacje. Może jakieś maseczki do twarzy na bawełnie, żeby miała czas nałożyć szybko nie brudząc się i kulka musująca do kąpieli albo sól do kąpieli 😊
I by było głupio przyjmować drogie prezenty, chyba że jakaś składka od kilku osób. No ale to zależy jakie prezenty dla siebie robiłyście do tej pory.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 14:18
Nona, Słoneczko123, Kijanka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie myślałam o jakimś bonie na masaż
Dziewczyna jest trochę zaniedbana po porodzie i sama się do tego przyznaje, bo mają cały czas jakieś problemy z małą. Była już na paznokciach i u fryzjera, więc pozostał masaż
Dodam do tego jakieś pachnidła do kąpieli i będzie ok
Potwierdziłyście, że miałam dobre pomysły
Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Tęczova, my pisząc tu o pierdach tylko zagłuszamy ciekawość. Nie myśl se. Dzisiaj Ty jesteś na tapecie u każdej w myślach 😍
Nikodemka, Nona, Słoneczko123, tere-fere, Kijanka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 18:17
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 18:18
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova - ja biore od poczatku MagneB6. Nie gmeraj tam, niech sie zagniezdza!
Aktualnie czekam na Twoja bete jak na swoja, az mi sie zrobilo goraco jak zobaczylam, ze cos napisalas :dtęczova lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 18:18
Nona, Lami, blair., Słoneczko123, Nikodemka, tere-fere, Wik89, Kijanka, talku, Cabrera lubią tę wiadomość
Ja też czekam, mocno kibicuję Tęczowa! ❤️ I tak czekanie na betę to koszmar! 😀
Boże w ogóle w temacie facetów! Mój znowu się popisał. Zamartwiałam się bo Jagienka znowu dłużej nie zrobiła mi kupy. I mówie mojemu rano, że kurcze już 5 dzień, że norma niby do 7. Więc jak nie zrobi to po weekendzie, trzeba by z pediatrą się skonsultować. Jak był w pracy to piszę do niego, w jakich godzinach mam ewentualnie patrzeć terminy. Wraca z pracy.
Mówie mu że no kurcze nadal nic i że musimy na wszelki zaklepać lekarza. I tak od słowa do słowa PRZYPADKIEM wygadał, że wczoraj przewijał kupę wielkości brzoskwini! $%*^%<£¥ ! Mówię czyś Ty oszalał, martwie się od rana a nawet nie wspomnisz że kupa była! 😓Nona, Lami, Słoneczko123, tęczova, Nikodemka, Domi_tur, madziorek86, Kijanka, Wik89, Cabrera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tęczova - nic tam nie gmeraj, teraz wracaj do domu z testami i pokazuj nam tu ładne II kreseczki
Wrzucam Wam aktualizację brzuszka, chyba już nie da się ukryć22 tc
Magda - mbc, tęczova, madziorek86, Nikodemka, Dośka, Malinowa91, Meggs, Nona, tere-fere, Kijanka, alex0806, Pestkaa, Szczęściara, Biegającą-mama, talku, Cabrera, blair., przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Nona, ja co roku po swietach Hiszpania (kanaryjskie)! a w tym roku jakos nie bylo weny. Dobrze, ze w ogole jakies wakacje zaliczylam z dzieckiem
2 dzien swiat zawsze sami z mezem i zawsze knajpa nowa. W tym roku tez rezerwujemy jak juz bedzie wiadomo co otwarteWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 14:48
Nona lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021