Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dzielimy Święta na pół. Pół Wigilii u mnie, pół u teściów... I mamy taka tradycje, ze co roku w drugi dzien Świąt wieczorem spotykamy się z paczką przyjaciół, w ktorej jestesmy od podstawowki (tak poznalam mojego meza), w tym roku bedziemy siedziec u nas w mieszkaniu, w tym bajzlu, ale i tak sie ciesze.
Nona lubi tę wiadomość
-
My w tym roku mieliśmy jechać do moich rodziców na święta ale ze to ponad 500 km to z Wikim zostajemy w Warszawie.
Wigilia więc standardowo u brata mojego teścia - z całym kuzynostwem mojego męża i ich dzieciakami, no i oczywiście z rodzicami męża i jego siostrą z rodziną. I szczerze uwielbiam spędzać z nimi Wigilie ❤ czuję się jak w domu, jest cudowna atmosfera, wszystkich mega lubię, masa dzieciaków (9 😳😳) , przebieranie za Świętego Mikołaja, ubaw niesamowity 😊 a reszta świąt na spokojnie. Pewnie wpadną do nas teście w 1 dzień świąt na luzie i będziemy oglądać filmy i zaliczymy spacer , a tak to sami z mężem, Wikim, psem i kotem ❤Nona, blair. lubią tę wiadomość
-
My w tym roku Wigilia u tesciow, pierwszy dzien swiat u mojej mamy obiad, wieczorem u taty, drugi tez jakos rodzinnie. Ja nie mam w zwyczaju spotkan ze znajomymi w swieta bo cale trzy dni wypelnia mi rodzina
ale wiem, ze sporo osob spotyka sie w gronie przyjaciol. Ja zwykle przed lub po.
Uwielbiam Swieta z moja rodzina, bo tam jest zawsze sporo ludzi i jest gwarno, a u rodzicow meza jest tak bardzo spokojnie i zbyt kameralnie jak dla mnie. Choc lubię ich to wiem, ze bede tesknic za moja rodzinka w Wigilie
W zeszlym roku robilismy Wigilie u siebie i fajnie, ale jednak mam troche male mieszkanie na takie calodzienne gotowanie i siedzenie z goscmi. Ja bylam szczesliwa ale czulam, ze np mojej babci nie jest zbyt komfortowo... takze w tym roku robimy objazdowke:)Nona, blair. lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Mi brakuje troche klimatu Świąt w moim domu. Licze, ze jak pojawi sie dziecko, to moi rodzice beda mieli ochote wrocic od tych swiatecznych tradycji, bo w ostatnich latach jest tak na sile. Ja postanowilam, ze za rok we wlasnym mieszkaniu nawet kibel swiatecznie udekoruje 😂
blair. lubi tę wiadomość
-
My odkąd jesteśmy razem Wigilię spędzamy u jednych i drugich rodziców po trochu. Nie ukrywam, że jest to trochę męczące, ale na razie nie mamy zbyt dobrej wymówki, by spędzać ten dzień inaczej. Mimo wszystko to lubię, bo spotykamy się ze wszystkimi
W tym roku zamierzamy nikogo nie zapraszać do siebie, bo nie mam siły stać przy garach. Mamy sporą rodzinę, więc na pewno nie będziemy siedzieć w domu i kogoś odwiedzimy
Szukam prezentu dla męża i kompletnie nie wiem co mu kupić.. Niby lubi majsterkować i mogłabym mu kupić jakieś elektronarzędzie, ale kompletnie się na tym nie znam i nie wiem jakimi parametrami się kierować.. Wpadł mi przed chwilą w oko zegarek i chyba na tym poprzestanę, bo nie mam innego pomysłu
Tęczova - czekamy! -
Sloneczko - najpiekniejszy prezent masz w brzuchu ❤️
Teczova - no wlasnie, gdzie ten Pink?? Chociaz ja ich fanka nie jestem, u mnie pokazal prawie niewidzialna kreske, ktora na innych byla juz niezle widoczna. Czekam na betkęSłoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Sloneczko - najpiekniejszy prezent masz w brzuchu ❤️
Nikodemko - też tak uważam i dlatego chciałam zrezygnować z prezentów w tym roku, bo i tak już dostaliśmy najcudowniejszyAle mój M. się uparł no i co zrobić
haha
-
Słoneczko123 wrote:Dziewczyny, co kupić młodej mamie w prezencie idąc w odwiedziny do maleństwa?
My od kiedy mamy dziecko nie jeździmy na dwie Wigilię. Z tego względu też że moi rodzice by zostali sami A u teściów gwar i nam to na reke:pNona lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Zależy jaki budżet chcesz przeznaczyć. Ja zawsze polecam coś z uszytkow(wiadomka:D),szumisia,jakieś ubranko plus gryzaczki,może czuczu sensoryczne?
Przedszkolanko - chodzi mi bardziej o prezent skierowany typowo dla mamusiDla Małej już mam upatrzone
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny