Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Alex, ja 3 dni z rzędu dawałam Ninie po 2 miarki pepti do jednego karmienia w ciągu dnia i też wyszła wysypka, ale bez innych symptomów, które pewnie rozhulałyby się po kolejnych kilku dniach. Teraz 3 dni nie daję i już schodzi powoli. Więc na Twoim miejscu odstawiłabym jajko, poczekała aż zejdzie i jeszcze raz.
Pestko, dobrze, że trafiłaś w dobre ręce. Na pewno powolutku wszytko sobie uregulujecie. Czas czas czas i praca praca praca. Mono ściskam naszego JJ 🤗🤗🤗
Młoda dzisiaj uczta, kupiłam kleik ryżowy i dodałam do butli. Co chwilę wypluwała smoczek i zaciesz, że smaczne. Zero płaczu po butli, tylko takie nasycenie, że leżała 5 minut i miała odlot. Na noc też dam zamiast zagęszczacza.Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
No właśnie sprawdzam wszystko. Szynki czy nie ma mleka, herbaty bez truskawek i cytryny itd. Jedyną nowość jaką zjadłam to wczoraj kilka malin. Może to to. Ewentualnie wysypka po nocy, bo już jej nie ma. Dziwne to. Robię kombo, jem jajecznicę z 3 jajek. Jak się nasili to to będzie alergia. Kupa normalna była z rana, a wczoraj po 2 dniach bez 2 też normalna. Sluzu ani krwi nie ma jak to bywalo wczesniej. Chcialam zapisać ją na medicover do alergologa i nie czekac pol roku ale w tej przychodni w ktorej mam medicover przyjmują starsze dzieci ;/ bede szukac kogos dla mlodszych. Zaraz bedzie u mnie koleżanka z 4 miesięczniakiemi też alergik, wypytam gdzie chodząLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mały rozszalał się w brzuchu, także wszystko ok 😍
madziorek86, Wik89, przedszkolanka:), Nona, blair., Cabrera, tęczova, Malinowa91, Szczęściara, tere-fere, Biegającą-mama, Kijanka, talku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tere-fere wrote:Przedszko Ty jeszcze nie skreślaj i się dobrze zastanów! Ja, Ty, Alex, jeszcze dla Olka kogoś dobrze wybierzemy i patrz jakie zajebiste w przyszłości święta będą 😂 Bedziemy od Wigilii do Trzech króli świętować 😄
P.S. Kajetan do tego ma Aleksander na drugie!tere-fere lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajka2 wrote:Alex ja obstawiam maliny, jeśli truskawki też dają taki efekt.
Nona u nas jak co roku święta u rodziców. Od 20 do 27 tam będziemy, później wracamy do domu. Rodzice idą 28 na wesele. My też mieliśmy zaproszenie ale 450 km do Lublina z maluszkiem jechać nie będę. Sylwestra spędzamy sami z Laurą, pierwszy raz takie gronochociaż nie, w zeszłym roku była już w brzuchu. A jak będziemy u rodziców to jeździmy zwykle do najbliższej rodziny też, bo mieszkają w okolicznych miejscowościach. I czasem ze znajomymi którzy tam mieszkają też się spotkamy, ale w tym roku ograniczam wszystkie wyjazdy do minimum. Tylko dziadkowie moi i bliska ciotka męża Plus chrzestny Laury, więc 2 wyjazdy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 11:48
Nona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵