Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 18:15
tere-fere, Lami, Domi_tur, Szczęściara, Nona, przedszkolanka:), Magda - mbc, Wik89, Pestkaa, Słoneczko123, madziorek86, Niezapominajka2, blair., Malinowa91 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Hihihi, forumki cały czas wiedziały, że się pojawi, odprawiam fioletowy taniec radości 😁😁😁
💃🕺👯
Zapamiętaj smak winka sprzed przedwczoraj, bo długo nie zasmakujesz 🍷🍷
Kup jeszcze inne testy, bo chcemy pooglądać różne perspektywy 😘😘😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 08:17
Magda - mbc lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 18:15
Magda - mbc, tere-fere, Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Teczova multilab? Oj będziemy czekać na wyniki!
Co do beagle, rozumiem ze kazdy kocha swojego pisaka, ale ja rowniez mam z nimi podobne doswiadczenia jak jedna z Was. Sąsiadka na klatce miała, to tak darł jape że cały blok wiedział ze na spacer wychodzi...
Ja mam 12letniego kota, potem planuje 2 king charles spaniele.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 18:16
Nona, Magda - mbc, Nikodemka, Wik89, Lami, Słoneczko123, tere-fere, madziorek86, Cabrera, Niezapominajka2, blair., Malinowa91, Biegającą-mama, Kijanka lubią tę wiadomość
Tęczova!!! Czekamy!!!
mówiłam ci że Laurkowe wirusy są świąteczne
więc będziesz miała już przedświąteczny cud
Ja się nie zgodzę co do beagle. Ale wszyscy się śmieją że nam się trafił dziwny egzemplarz. Wychowany od maleńkiego z labradorem to zrobił się z niego taki sam milusi kanapowiec. Ale! Najważniejsze to poświęcić takiemu dużo czasu na ogarnięcie posłuszeństwa. Mój nie mąż wtedy miał chwilową przerwę w pracy i zamiast szukać drugiej to wychowywał psa. Dzięki temu jest ogarniętydo małej podchodzi ale w bezpiecznej odległości, tak żeby pilnować ale żeby przypadkiem go nie dotknęła;p nie wyje, szczeka tylko na inne psy które mu się nie spodobają. Ale lab to samo robił. Nie ma z nim problemów żeby coś mu odwaliło. Także to taki labo-beagle. Dla małego dziecka bym nie polecała szczeniaka na pewno, bo trzeba temu psu poświęcić dużo czasu na początku. Polecam dla kogoś z silnym charakterem kto potrafi ujarzmić w tej rasie bestię
Cabrera lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Teczova - przysiegam Ci, ze poleciala mi lza! Wiedzialam, po prostu wiedzialam! Niech ta beta bedzie piekna, bedziesz miala tak cudowny swiateczny prezent, ze az mam ciarki 😍
Nona, Magda - mbc, tęczova, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Teczova, chyba Jerzyk i Nini dobrze zawirusowali strzykawy 🥰🥰🥰 OBY!!!
Do wieczora zejde na zawał!!!
Laurka też coś widzę wirusowała i Kark wierszyk ułożyła, że hej!!
Przedszko, ale ja Cie totalnie rozumiem, nic nie martwWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 09:00
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021