X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 10:43

• Lami Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taki wstręt do kotów, dlatego w pełni rozumiem, że można mieć do tego i tego. Jak się kot łasi przy nodze, to mnie brzydzi. Dziecka bym z kotem nie zostawiła, nie ufam. Ale to tak jak z psami teraz, bo wcześniej nie. Znajomi mają ze schroniska i chociaż chętnie przyjmowałam ich przed Niną, tak teraz temu psu nie ufam. Był wzięty jako dorosły, nie wiadomo co przeżył w życiu i co mu się nagle przypomni. Chciałabym żeby mała wychowywała się tylko z shih tzu, czyli psiakiem, jakiego miałam. Znałam wiele tej rasy i każdy taki sam charakter. Mój by chciał że schroniska. Najwyżej kupię i powiem, że ktoś oddawał na fejsie 😁

W dzieciństwie miałyśmy z siostrą papużki faliste. Polecam! Też chce niedługo kupić.

Nona lubi tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie nie powinnam odzywac, bo mam zoo. Psy, koty, swinka morska, nawet kozę mielismy. Dla mnie to najlepsza terapia. Czyjes tez uwielbiam. A zdjecia dziecka i zwierzatka razem, to dla mnie najbardziej rozczulajacy widok ever!

Prosze Was o ratunek, bo juz nie daje rady. Od wczoraj mam refluks. Zgaga mi nie przeszkadzala, ale przez to mam juz lzy w oczach. Nawet na chwile nie przeszlo. Czuje sie jakby mi ktos wbijal noz w mostek. Nie spalam 3/4 nocy i dzis zapowiada sie to samo. Nie pomaga mleko, migdaly, siemie lniane, Rennie, nic... Ktoras z Was miala i cos przynioslo efekt?

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem tylko #teampies, koty nie moja liga charakterologiczna😂

Ej, ale wiecie, że my po swoich psach też myjemy ręce? 😋😋😋

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 22:47

Magda - mbc, Lami, tere-fere, Pestkaa lubią tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko, ja w 3 trymestrze. Pomagały tylko lody śmietankowe, serio, nic poza tym. Żadne tabletki, alugastrin, nic. Tylko śmietankowe sniezynki 😂 teraz bym do ust nie wzięła, a jadłam i 3 dziennie 🙈🙈🙈

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Lami Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko, wiem, że mało pocieszające, bo sposobu nie podam, bo już wszystko przestudiowałaś, ale spodziewaj się za kilka tygodni na porodówce ujrzeć bujną czuprynę Kapselka 😊

Szczęśliwa siódemka ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2019, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja polecam beagle przy dzieciach ☺️
    Mój to mały szkodnik, ale i tak kocham go nad życie!!
    Życie ze zwierzętami ma moim zdaniem inny, lepszy wymiar: zwierzęta dają ogrom miłości 😍

Tak się witaliśmy:
    ...

A tak ogarniamy temat ruchu i spacerów 😉
    ...

Ps. Nie cytujcie proszę..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 11:14

Domi_tur, talku, blair., madziorek86, Magda - mbc, Szczęściara, Lami, alex0806, Beti82, Pestkaa, tęczova lubią tę wiadomość

• Nikodemka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lami - chyba wolalabym, zeby byl łysy 😭
    Domi - sprobuje lodów, lapie sie wszystkiego...

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Kijanka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko, mi pomogły tabletki Gaviscon.

Nikodemka lubi tę wiadomość

Tylko spokój nas uratuje :).

8p3os65gur64a6vr.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tere-fere wrote:
    Rzepakowe beagle raczej średnie dla dzieci, może bardziej już dla nastolatków. To są żywe psy bardzo, potrzebują dużo ruchu, w końcu to psy myśliwskie. Także średnio np instynkt opiekuńczy w stosunku do maluchów wykazują.

Ale wiadomo co pies to inny, nie tylko rasa jest ważna, czasami charakter jest mocniejszy niż to co w genach 😉
    Moja nie bawi się lalkami, ona kocha (i zabawki i prawdziwe) koty,psy,chomiki,rybki,papużki.. U nas lalki nie znajdziesz (może że dwie leza) ale interaktywne psy i koty to masakra ;p póki co ma rybki,wytłumaczone dlaczego nic wiecej-rozumie.
    A od Mikołaja dostała 168 zwierzatek- tamagoczi nową miłość:D i tu się uczy że to nie zabawka jak kupę zrobi czy glodny;p

Beagle są fajne? Na wsi moja była pedagog ma i wybaczcie wielbicielki,że to napisze ale tak się drze że z daleka słychać. Nie znoszę tej rasy.

VianEthel2 lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2019, 01:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domiś ale on jest boski 😍😍😍

Domi_tur lubi tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • madziorek86 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2019, 02:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2020, 02:38

Magda - mbc, Szczęściara, Malinowa91, Lami, przedszkolanka:), tęczova, Cabrera, Domi_tur, Meggs, Beti82, Słoneczko123, Pestkaa, blair. lubią tę wiadomość

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2019, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszko, spoko. Dorosnie, to sobie kupi, do domu nie wejdziesz :D

Nona, potem bedziesz musiala zmienic wersje, bo ja jezdze i 5razy do roku na wakacje bez psa. Mamy swoja petsitterke :)
    Aa i mnie mama mowila zawsze jak Ty Poli. A ja juz mysle o drugim :D

Wasze Polcie beda kiedys jak ja, hahaha, pies i dziecko.
    I tak jak mowi Kark, odkad jest pies. Moja mama mowi o sobie babcia do niego :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 06:20

przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2019, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lileczko, zawiniątko moje 😘😘

madziorek86 lubi tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Lami Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2019, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Jerzyku, Szymciu i Stasiu i Wasze psiaki! No i Lileczko malusieńka z kociakami nieswoimi. ♥️♥️♥️
    Co za wysyp zdjęć hahah 😂

Madziorek, shih tzu są antyalergiczne, mają włos nie sierść. Moja koleżanka jest total alergiczką, a normalnie z moją psinką spędzała czas. Pakowałyśmy się jej do auta albo jechałyśmy w odwiedziny.

Szczęśliwa siódemka ❤️
  • Lami Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2019, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teczova, jak dzisiaj? Zmierzyłaś temperaturę chociaż?

A Nikodemko, śpij jeszcze na siedząco, też pomaga.

Szczęśliwa siódemka ❤️

Wysłany: 12 grudnia 2019, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda wiesz..może to okrutne co znowu napisze,ale pies koleżanki jest odrażający z wielu względów:p jak Pola sobie sprawi w domu na swoim (A wiem,że jak już ,to będzie to maluch jakis)To pokochamjak swoje😂 przynajmniej to nie ja sprzątać po nim bede 😁
    Ale żeby nie było ja lubię pieski,kotki,chomiki(Miałam 3),rybki ale to obowiązek i wiem,że dla mnie jest za bardzo nad na ten moment . I uczę Poli,że to nie zabawka na chwile"bo ona chce"tylko mega obowiązek.
    I jak z Pola zajść w ciaze nie mogłam to mieliśmy brać psa. Zaszłam chwilę przed decyzja który:o

Magda - mbc lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2019, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 18:15

przedszkolanka:), Nona, Biegającą-mama, tere-fere, Domi_tur, Lami, Cabrera, Szczęściara, alex0806, Malinowa91, Meggs, Beti82, Wik89, talku, Słoneczko123, madziorek86, Niezapominajka2, Nikodemka, blair. lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2019, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 18:15

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”

Wysłany: 12 grudnia 2019, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tęczova wrote:
    Dziewczyny, cała sie trzęsę.

72c675beaeb5.jpg
    Jest! Widzę ja wyrażnie !! Leć na betę Kochana!!

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 2237 2238 2239 2240 2241 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ