Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam taki wstręt do kotów, dlatego w pełni rozumiem, że można mieć do tego i tego. Jak się kot łasi przy nodze, to mnie brzydzi. Dziecka bym z kotem nie zostawiła, nie ufam. Ale to tak jak z psami teraz, bo wcześniej nie. Znajomi mają ze schroniska i chociaż chętnie przyjmowałam ich przed Niną, tak teraz temu psu nie ufam. Był wzięty jako dorosły, nie wiadomo co przeżył w życiu i co mu się nagle przypomni. Chciałabym żeby mała wychowywała się tylko z shih tzu, czyli psiakiem, jakiego miałam. Znałam wiele tej rasy i każdy taki sam charakter. Mój by chciał że schroniska. Najwyżej kupię i powiem, że ktoś oddawał na fejsie 😁
W dzieciństwie miałyśmy z siostrą papużki faliste. Polecam! Też chce niedługo kupić.Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja sie nie powinnam odzywac, bo mam zoo. Psy, koty, swinka morska, nawet kozę mielismy. Dla mnie to najlepsza terapia. Czyjes tez uwielbiam. A zdjecia dziecka i zwierzatka razem, to dla mnie najbardziej rozczulajacy widok ever!
Prosze Was o ratunek, bo juz nie daje rady. Od wczoraj mam refluks. Zgaga mi nie przeszkadzala, ale przez to mam juz lzy w oczach. Nawet na chwile nie przeszlo. Czuje sie jakby mi ktos wbijal noz w mostek. Nie spalam 3/4 nocy i dzis zapowiada sie to samo. Nie pomaga mleko, migdaly, siemie lniane, Rennie, nic... Ktoras z Was miala i cos przynioslo efekt? -
nick nieaktualnyA ja polecam beagle przy dzieciach ☺️
Mój to mały szkodnik, ale i tak kocham go nad życie!!
Życie ze zwierzętami ma moim zdaniem inny, lepszy wymiar: zwierzęta dają ogrom miłości 😍
Tak się witaliśmy:
...
A tak ogarniamy temat ruchu i spacerów 😉
...
Ps. Nie cytujcie proszę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 11:14
Domi_tur, talku, blair., madziorek86, Magda - mbc, Szczęściara, Lami, alex0806, Beti82, Pestkaa, tęczova lubią tę wiadomość
-
tere-fere wrote:Rzepakowe beagle raczej średnie dla dzieci, może bardziej już dla nastolatków. To są żywe psy bardzo, potrzebują dużo ruchu, w końcu to psy myśliwskie. Także średnio np instynkt opiekuńczy w stosunku do maluchów wykazują.
Ale wiadomo co pies to inny, nie tylko rasa jest ważna, czasami charakter jest mocniejszy niż to co w genach 😉
A od Mikołaja dostała 168 zwierzatek- tamagoczi nową miłośći tu się uczy że to nie zabawka jak kupę zrobi czy glodny;p
Beagle są fajne? Na wsi moja była pedagog ma i wybaczcie wielbicielki,że to napisze ale tak się drze że z daleka słychać. Nie znoszę tej rasy.VianEthel2 lubi tę wiadomość
-
Przedszko, spoko. Dorosnie, to sobie kupi, do domu nie wejdziesz
Nona, potem bedziesz musiala zmienic wersje, bo ja jezdze i 5razy do roku na wakacje bez psa. Mamy swoja petsitterke
Aa i mnie mama mowila zawsze jak Ty Poli. A ja juz mysle o drugim
Wasze Polcie beda kiedys jak ja, hahaha, pies i dziecko.
I tak jak mowi Kark, odkad jest pies. Moja mama mowi o sobie babcia do niegoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 06:20
przedszkolanka:), blair. lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Cześć Jerzyku, Szymciu i Stasiu i Wasze psiaki! No i Lileczko malusieńka z kociakami nieswoimi. ♥️♥️♥️
Co za wysyp zdjęć hahah 😂
Madziorek, shih tzu są antyalergiczne, mają włos nie sierść. Moja koleżanka jest total alergiczką, a normalnie z moją psinką spędzała czas. Pakowałyśmy się jej do auta albo jechałyśmy w odwiedziny.madziorek86 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Magda wiesz..może to okrutne co znowu napisze,ale pies koleżanki jest odrażający z wielu względów:p jak Pola sobie sprawi w domu na swoim (A wiem,że jak już ,to będzie to maluch jakis)To pokochamjak swoje😂 przynajmniej to nie ja sprzątać po nim bede 😁
Ale żeby nie było ja lubię pieski,kotki,chomiki(Miałam 3),rybki ale to obowiązek i wiem,że dla mnie jest za bardzo nad na ten moment . I uczę Poli,że to nie zabawka na chwile"bo ona chce"tylko mega obowiązek.
I jak z Pola zajść w ciaze nie mogłam to mieliśmy brać psa. Zaszłam chwilę przed decyzja który:oMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 18:15
przedszkolanka:), Nona, Biegającą-mama, tere-fere, Domi_tur, Lami, Cabrera, Szczęściara, alex0806, Malinowa91, Meggs, Beti82, Wik89, talku, Słoneczko123, madziorek86, Niezapominajka2, Nikodemka, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 18:15
madziorek86 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”