Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
No mam owczarka więc tak, kupa była dwa razy taka jak ludzka 😂 Niestety, jak dziecko ma biegunkę i narobi w majty to nikt go za to z domu nie wyrzuca. Jest mi nadal przykro, że pies się męczył a ja nie miałam na ten deszcz jak wyjść. Co gorsza, nie skumałam o co mu chodzi bo bym go najzwyczajniej w świecie wypuściła na balkon wiedząc, że zaraz będzie finał w mojej sypialni 🙈
Jak sobie pomyślę, to przed ciążą wydawałam na psa tyle co teraz na dziecko, miliony pileczek, rzutek, smyczy, szelek, szkoleń które nic nie dały 😂😂😂
Lami, ja mam 3 butelki i mi styka.
A Szymi w 36tygodni był wymierzany na jakieś 2400 więc miał być Kurczakiem a urodził się 3500 :pSzczęściara lubi tę wiadomość
-
My naszemu zamawiamy szelki bo z obroży by 30 razy zwiał ;p właśnie zamowilismy kolejne ^^ polecam Kudłaty Art
ręcznie szyte, można sobie wybrać i skomponować wszystko jak się chce
Lami ja miałam to samo z moim labradorem. Od 13 rż przez 12 lat. Serce mi pękło na milion kawałków, a nie ma co już 2.5 roku. Beagle ma 7 aktualnie. Wychowany przy labie i czasem się tak zachowujeobaj spali w łóżku;)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Szczęściara wrote:Czyli usg zawyża wagę?? Kurcze to młody może dużo mniej ważyć🤔🤔
Szczęściara mój w 36 miał 2300g w 41 skończonym 3700 a dwa dni później urodził się 4525 tak wiec pomyłki maga być w rożna stronę Haha
U nas tez dziś chyba jakiś skok bo misze być na widoku inaczej ryk i mega szarpie przy cycu. -
nick nieaktualny
-
kozgo wrote:Aaaa i jeszcze dla miłośniczek grzańca w auchan dotrwałam grzaniec galicyjski bezalkoholowy z pomarańcza i goździkiem w domu pychota
Dobra niby w Kauflandzie maja 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 20:39
-
Ja psiara i kociara 😂Chociaz psa wole u mamy miec.Ale ta sama rasa co Magdy wiec miłość zrozumiala 😂
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Muszę mieć tego grzańca bezalkoholowego!
Niezapominajko, u nas też tak jest, że Skrzacik potrafi albo jeść dwie godziny non stop (przysypia, ale próba odłożenia do łóżeczka kończy się płaczem, więc karmimy się dalej) albo po godzinie od posiłku domagać się znowu jedzenia.