Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda - mbc wrote:Talku, nie to pieseł Domi
Aaaa
Bo się wtedy zastanawiałam jak to możliwe, że psa nikt nie zamordował za taką akcję 😛 potem pomyślałam, że ja nie czuję i nie kumam tych miłości do czwronogów bo nigdy u mnie nie było zwierząt.
A teraz jak napisałaś o tym posłaniu i fisiu na punkcie psa to pomyślałam że z tej miłości kupuje się posłanie z miliony monet i wybacz kupę w sypialni a po prostu tylko ja tego nie kumam 😛😛 -
talku wrote:Ja też!!!!
Jakie było zdziwienie i śmiech lekarza kiedy do badania szyjki odsłoniłam brzuch 😂😂
Dobrze, że nie zdjęłam golfu bo by był kabaret 😂😂
Już lada moment będą Ci sprawdzać co wizytę.
Kiedy teraz masz?
W pt na nfz
2 stycznia prywatna 😉talku lubi tę wiadomość
-
Szczęściaro, czekaj tam grzecznie na męża! Obstawiam u Was Boże Narodzenie we trójkę, a Sylwestra już w powiększonym składzie. To będzie fajny czas. Tak sobie myślę, że kolejne dziecko mogłabym urodzić w okresie świąteczno-noworocznym. A tak w ogóle, to ja też pamiętam Twój test, wtedy podczytywałam Was incognito.
Kark, słusznie, że zrobiłaś awanturkę. Mężom raz na jakiś czas należy o pewnych rzeczach przypominać. My też wczoraj mieliśmy głośniejszą wymianę myśli i poglądów.
Co do ślubu brata, to niestety nie ma opcji dowiezienia Skrzacika na karmienie, ponieważ ślub jest w miejscowości oddalonej o godzinę drogi. Jako że ślub jest organizowany na szybko, nie chcę już młodym zawracać głowy o udostępnienie domu. Wesela nie ma, jest tylko obiad w restauracji. Założenie mam takie, że będę na ślubie + z godzinę na tym obiedzie. Skrzacik będzie musiał to niestety przetrwać z Tatą. Wrócę, to się wyprzytulamy. W razie czego będę spoglądać na telefon i zawsze mogę wrócić wcześniej.
A tutaj aktualizacja Skrzata (nie cytujcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 15:23
talku, Szczęściara, Beti82, Magda - mbc, alex0806, tere-fere, Lami, Biegającą-mama, przedszkolanka:), Słoneczko123, blair., tęczova, Cabrera lubią tę wiadomość
-
za miliony (rozmiar M): https://www.bowlandbone.pl/legowisko-dla-psa-classic-grey/
za pół: https://zooart.com.pl/product-pol-13519-LAUREN-design-Kanapa-Cezar-szary-pikowany-szary-244.html?gclid=EAIaIQobChMIgduypPqt5gIVkumaCh3vjQdLEAQYASABEgIWSvD_BwE
tego za pół nie polecam. To za miliony jest BOSKIE!Meggs, alex0806, Cabrera lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Kijanko czekam czekam. Od soboty już na wolnym aż do marca🤪🤪 mam nadziej ze nie pozabijamy się😂😂 na razie nich młody pakuję jeszcze..
Powiem Wam że jak mnie mój gin zbadał dzisiaj to łapią mnie częściej skurcze😳😳Kijanka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Normalna rzecz, raz się zesra pies(biedny był, nie jego wina ze teściowie go ludzkim żarciem wbrew nam nakarmili), a raz dziecko przy odpieluchowaniu. Zamiast wkurwa jest smutek, że nie zawsze można mu poświęcić czas kiedy jest potrzeba.
Skoczylabym za moim psem w ogień ❤️❤️❤️Meggs, alex0806, Magda - mbc, Szczęściara, talku, Pestkaa, Słoneczko123, blair., tęczova, Beti82, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Magda to za miliony boskie ❤
My dla naszego duzego psiura mamy takie:
http://sklep.doogi.eu/pl/p/Legowisko-Doogi-siatkowe-rozmiar-L-110cm-x-80cm-x-17cm/31
i jest genialne. Sama lubię na nim leżeć 😁😁😁 dosłownie jak na łóżku! -
Magda, Domi, polewam wam za miłość do piesełów
ja też team #miłośćdopsa. Moje dostały legowiska za miliony jakiś czas temu i żodyn na nim nie spał ;p także robiły za wystrój wnętrza tylko. Jak mój labo odszedł to nowiuśkie jego legowisko poszło do schroniska. A beagle ma swoje u teściów
Lami tobie polewam za podejście. Myślę podobnie. U nas była akcja na chrzcie. Jakbym wiedziała to ksiądz w życiu by koperty nie dostał! Ale my mamy powalonego do szpiku proboszcza. Długo by opowiadać... ogólnie poszła skarga do kurii
Magda - mbc, Lami lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Szczęściara wrote:Dziewczyny pamiętacie może ile wasze maluszki ważyły po skonczonym 36 tygodniu??
dzień wcześniej lekarz określał na 2700 I "zero oznak porodu" ;p A teraz nadrobiła i tydzień temu ważyła 6100 ^^
Szczęściara, madziorek86 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda - mbc wrote:Meggs, ale ekstra. Obawiam się, że moj buldgo by się zesrał ze strachu na takim poslaniu 🤣 On sie boi siedziec na krzesle
Magda - mbc, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Dziewczyny pamiętacie może ile wasze maluszki ważyły po skonczonym 36 tygodniu??
Byłam na USG w 35t4d i lekarz oszacował wagę na 2820 gramów.
Kolejne USG było w 40t6d na IP i tam mówili, że między 3120 a 3750 gramów.
Skrzat urodził się w 40t6d z wagą 3180 gramów. -
Ale Skrzacik ma nadal noworodkową maleńką buzialkę 😍
Moja piesołka była ze mną 14 lat od moich 14 urodzin. Więc pół mojego życia w tamtym momencie. Nie wydawaliśmy pieniędzy na posłania, bo spała w łóżku 😂 Tęskno za nią strasznie, świrnięta była cała rodzina. Bardzo bym chciała też shih tzu dla Ninki, ale jak sobie przypomnę ten ból, jak chorowała i trzeba było się z nią żegnać, aż się poryczlam właśnie.
Mój najlepszy przyjaciel, Klarusia:
Magda - mbc, Meggs, Beti82, madziorek86, alex0806, Słoneczko123, blair., tęczova, Cabrera lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero