Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti ja brałam do 18 tc 2xdziennie dupka, potem przeszłam do dr W i on powiedział ze dupek jest dobry na poczatkowym etapie, a potem lepiej na szyjkę (skracanie) i macicę (twardnienia) ogolnie lepiej działa luteina i przepisal mi 2x dziennie 100 mg i tak brałam , potem po szpitalu po alcji skurczowej brałam lutke 3x100mg.
Beti82, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 09:08
Beti82, Nona, madziorek86, alex0806, tęczova, przedszkolanka:), tere-fere, Malinowa91, Pestkaa, Nikodemka, Wik89, Cabrera, Biegającą-mama, Słoneczko123, Lami, Magda - mbc, Szczęściara, Kijanka, talku, Niezapominajka2, blair. lubią tę wiadomość
-
Meggs sliczny pokoik Wikus ma prawidziwy apartament
A dlaczego nie spi w lozeczku? Spi z Wami czy masz dostawke? Pewnie cos przegapiłam jak mowilas
P.S a juz mialam pisac dziwne ,ze kota nie ma hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 11:41
Nona, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tere-fere wrote:Beti ja jak brałam lutke na początku ze wzgledu na niskiego proga to koło 13tc zaczęłam zmniejszać i całkowicie chyba 16tc odstawiłam. Bo teraz łożysko przejmuje tą funkcję 😏
Natomiast mi zawszw ginka mówiła tak - dupek na krwiaki na początku ciąży, lutka na skracająca szyjke i skurcze na koniec ciąży 😇
Więc mam info jak Ty.
Za to info mam odwrotne - dupek w przypadku chłopców jest mniej bezpieczny, bo może zwiększyć ryzyko spodziectwa (nawet w ulotce jest info). Ale ja i przy Julku i przy Kajtku brałam i oboje zdrowi 😊
No i chyba jak dobrze pamietam -tu by Magda musiala mnie poprawic przy mutacjach lepiej tez luteine brac
A pierdziele zostawie luteine
Kurde teraz wychodzi na to,ze tylko ten na nfz bedzie recepty dawał haha
Bede musiala dobrze oczami swiecić .Za chwile sie okaze,ze ten prywatny to mi nie jest potrzebny haha -
Kark, foch na męża jak najbardziej wskazany. I patelnią po łbie za Julka bez czapki w takim zimnie
Meggs pięknie!pokój Wikusia większy niż mój salon
Może kiedyś się doczekamy swojego, żeby urządzać
Beti ja bralam dupka 4x1 przez plamienia, później stopniowo schodząc z dawki i w 19-20 tc odstawiałam. A później od 34 do 36 tc lutka 100 dowcipna. I w 37 urodziłamBeti82 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Meggs wrote:Hahaha koteł to Must Have na zdjęciach 😋
Betiś w naszej sypialni mam dostawke z chicco. Ale Wiki mówi że ona parzy i tak śpi z nami w łózku 🤷♀️😊
Ale Ty masz taki apartament ,ze sie nie dziwie potrzebujesz jezdzic łozkiem po domu hahah
A jak sie kot zachowuje ? interesuje sie dzieckiem? Ja sie boje ,ze moj bedzie spal w lozeczku hah -
Beti dostawke mam ta podstawowa chicco next to me. Stoi na stałe w sypialni, nie jezdze nia po mieszkaniu. Spełnia swoja role, choć jak mówie Wiki może spać jak zabity a jak odkładasz go do dostawki to oczy jak 5 zł 😳 więc w nocy odpuszczam z nim te zabawy i śpi przy mnie 🤷♀️
A co do kota to Stefan się boi Wiktora 😁 haha serio. Czasami podchodzi jak śpi i go obwącha, ale jak Wiki się tylko poruszy to ucieka z predkościa swiatła 🤦♀️ do dostawki, łózeczka nie wchodzi. Ale przylapałam go jak leżał w gondoli 🤦♀️ 😋 tak to obserwuje małego z bezpiecznej odległosci 😋
Madziorek no i super! Jestem pewna ze malutka sie najada tyle ile potrzebuje. Co do tego że po karmieniu mozesz odciagnać tyle mleka jakby nic nie zjadła to ja miałam identycznie! I dlatego też schizowałam że nic nie je 🤦♀️ także nic sie nie przejmuj.Beti82, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggs, piękny poikoik 😍
Ja jestem na etapie urządzania: dopiero odmalowalismy ściany 😅
Beti, ja brałam dupka do 37 tc (najpierw 3x dziennie, później 2 x dziennie). Mój gin twierdził, ze sa jakieś nowe badania, jakoby dupek dobrze wpływał na zmiejszenie skurczy...Beti82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meggs, nie będzie już taki duży jak dojdą wszystkie misie i pchacze, będziesz wtedy wdzięczna, że mebelki "giną" 😂
Nie no, piękny, przestronny i tak ładnie urządzony, mebelki śliczne, spójne, super! 😍😍😍 Wszystko sobie z czasem jeszcze dokończysz. Wikuś, fajną sobie kobitkę na mamę wybrałeś 😁
Kark, nie dziwię się wkurwa, najbardziej za czapeczkę. Jestem w stanie zrobumiec, że w domu trochę inaczej się życie toczy, niż jak mieszka się w bloku. W bloku to raczej się jest "no name", i nie ma takich przestrzeni na spontaniczne spotkania, bo od razu wchodzisz w czyjeś życie przekraczając próg. A domu to się stanie na dworze, to przy bramie czy w garażu właśnie. Twój to też straszny uparciuch, jak coś wymyśli to mu trudno przemówić. Żeby tylko Juluś się nie przeziębił.
Madziorku, super, że sobie tak wspaniale radzicie ♥️ Życzę, żeby Lilusia była cały czas taka spokojniutka. A z czasem będzie się bardziej najadać na raz i w nocy będziesz miała dłuższe przerwy. Popatrz na naszego Jurka Młodszego, aż 8 godzin mamie dał w prezencie. 😊
Nina chyba zaczyna następny skok. Jak drzemie w dzień to muszę być obok. Tylko wstanę do wc czy po kawę i od razu radar włączony. Z miesiąc temu było to samo. No i u niej odwrotnie niż piszą - kiedy jest skok to je za 5. Kończy mi się zagęszczacz, zapomniałam zamówić i tak sobie myślę, że skoczę dzisiaj po kleik ryżowy. Jest od 4 miesiąca, dam jej 1/3 dawki, może coś zmieni smak mleka i nie będzie krzyczeć przy jedzeniu.
Mamy podające mm. Jak jest z butelkami. Ile ich macie? Co ile się wymienia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 13:54
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami, butelek mam 6, nie wymieniam. Mam strylizator. Wymieniam smoczki, wymienilam do tej pory dwa razy od nowosci.
Tyle mam butelek, bo na wakacjach chcialam miec duzoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2019, 13:57
Lami lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021