Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem w sumie. Może mnie ta rodzinka po prostu wpienia. On potrafi wiercic o 23 albo przed 6 rano. Żonie awantury robi jak stary pijus. Sąsiadom awantury robi że psy mają. Nam wlał kiedyś wodę przez otwarte okno bo chciał oblać psa sąsiadów ba balkonie, ale nie dolecialo do niego i wszystko przez okno wleciało. Jeszcze Laury nie było, wózek mi zalał bo stał przy balkonie. I telewizor, ściany, firanki. Nie wiem czym to lał, wielkim garnkiem chyba. Dziecko też wiecznie się drze. A matka jest panią na telefon^^ kiedyś kolega męża się przyznał ^^ stary kawaler mieszkający z rodzicami, lat 35^^ także tego ;p wesoła rodzinkaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Jerzyku, ale się złożyło, w Twoje półurodzinki idę na poszukiwanie prezentu dla Ciebie ☺️😘 buziaczki od zakochanej w Tobie ciotki 😀
Pestka, kciuki zaciśnięte!
Szczęściaro, pozytywny test razem nam nie wyszedł to poczekaj ze zwalnianiem brzuszka do terminu to chętnie przejmę 😘
Szczęściaro, Lami, a ja juz się pogodziłam. Nie sikałam, nie mierzyłam temperatury przez wczorajsze winko, na betę za zimno żebym jechała, poza tym kasa przyda się na prezenty 😉 boli mnie trochę już okresowo (uwielbiam endometriozę... na @ poza brzuchem bolą mnie plecy, jajniki, pośladki i nogi) ale plamienia brak.Magda - mbc lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Madziorku a skad wiesz ze ona je nieefektywnie? 10-15 min to optymalny czas na jedzonko 😊 mój pałaszuje 5-10 min cycka i tyle. A ładnie pezybiera więc chyba mu starcza.
Jerzyku 🥳🥳🥳🥳 ale duży chłopak z Ciebie! 🤩tere-fere, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Kark, łykam, właściwie chyba po to żeby trochę pokłócić się z dr W, że dupek jednak przesuwa @ 😋 no i fajnie by było, żeby cykl przesunął mi się o 2-3 dni wtedy mam szansę na iui w tym roku 😉
tere-fere, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczova kochanie zaciskam nogi i czekam na wymianę😘😘
Pamiętam jak zawsze razem testowałyśmy aż mi się ciepło zrobiło na seduszku❤️
Teraz czekam na Twój test☺️☺️ i oczywiście nie puszczam jeszcze kciuków✊✊
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Hej;)
Trochę mnie nie było,tzn.czytałam ale nie pisałam, musiałam odetchnąć. Obecnie mnie wciagnelo sprzątanie przed świętami,dzieci,cwiczenia
Polą miała 3 dni katarku, nie wiadomo gdzie złapała ale już jest ok.
Biegająca pytałaś co szyję,aktualnie podusie na dzień dziadków ogarniam:)
Teczova z zapartym tchem czekałam na Twój cień, wierzę że to był przedsmak z przyszłego cyklu choć ten jeszcze się nie skonczyl;)
Jureczku dużo uśmiechu dla Ciebie!
Wiki Ty nic nie czytaj z tym zabiegiem. U Was wyjdzie na plus i nic innego nie bierzesz pod uwagę!
Słoneczko super że już w domku;*
Talku Ty pytałaś o zajęcia z dziećmi? Chodziłam 3 lata z Pola ,od stycznia wracam z dwójkąWik89, talku lubią tę wiadomość
-
Buziaczki dla Jureczka
Szczesciaro zaciskaj te nogi do świąt haha Ja tam czekam na Jezuskatere-fere, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Jeju dziewczyny ja to mam pecha. Mąż dopiero jutro będzie w piątek jedzie na spotkanie a mój gin idzie na urlop od poniedziałku. Złapałam się na wizytę do kogoś innego żeby spawdzic ile młody waży..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Przedszkolanko fajnie, ze sie odezwalas:) dobrze, zatem myslimy pozytywnie:)
Nona sobota 21.12 jestem w Krakowie na jeden dzień (w piatek okolo 17 dotre pewnie), wiem ze to bedzie przedswiateczne szalenstwo u kazdego, ale jesli bedziesz miala czas na grzańca albo kawe to ja jestem chetna😎
Dziewczyny, help, na żelazku zrobil mi sie taki brazowy slad od przypalenia jakiegos materialu (pamietam, ze ze dwa razy jak prasowalam bluzki z domieszka czegos sztucznego to przesadzilam z temp...), prosze was o sprawdzone sposoby na to. Wiem, ze jest ich milion w necie i znam jakies tam rady mojej babci ale potrzebuje czegos spraqdzonego. Dzis sobie ubrudzilam zelazkiem biala jedwabna bluzkeNona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dziewczyny potrzebuje porade lekarska ,która mnie przyjmie dzisiaj w klinice ?
Od poczatku ciazy bralam dupka ( duzo dupka ) pozniej troche mniej dupka hah ale i tak 3x dziennie.Jak przytulałam kibel to to dostalam luteine dopochwowo 3x100
I teraz tak -
Lekarz prywatny potwierdzil wtedy ,ze tak mam brac.Lekarz nfz ( dziadek gin-malo ogarniety w tym temacie haha ) powiedzial,ze to jest duzo i mam brac 150 tej luteiny a odstawic po 12 tc jak dobrze pamietam
Do dziadka juz nie chodze ale prywatny ostatnio na wizycie myslal ( bo tak powiedzialam) ,ze biore nadal 3x100 i on mowi ,ze bedziemy juz zmniejszac hurrra
ALe on do mnie ,ze przechodzimy na dupka 2x100
No i tu mi sie moje wewnetrzne ja odezwalo hahahah
Jakos zawsze czytalam ,slyszalam ,ze luteina jest zdrowsza !!!
Nawet nowy na nfz tak powiedzial a ten do mnie ,ze luteina szkodzi !!! ze od tego sa plamienia ( nigdy nie mialam) i cos jeszcze ale tu oczywiscie pacjentka w ciazy zapomniala co lekarz powiedzial ehh
Nie dal mi recepty na luteine no bo przeciez mam dupka brac .Obecnie biore 150 tej luteiny
Prosze powiedzcie co wy bierzecie albo jak pamietacie bralyscie na tym etapie.A on jeszcze powiedzial ,ze luteine sie bierze pozniej na skracająca szyjke ( to by sie zgadzalo z tym co tu wczesniej pisalyscie )
Szkoda tylko,ze lekarz prywatny tak gada a jeszcze nigdy mi tej szyjki nie sprawdzil...Robi to ten na nfz ...