Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 18:16
Nona, Magda - mbc, przedszkolanka:), tere-fere, alex0806, madziorek86, blair., Malinowa91 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczova, przepiękna kreska! Ja też ją widzę. Lepsza niż moja pierwsza!
Trzymam kciuki za betę. Ah pamiętam te emocje jeszcze. Też się trzęsłam jak jechałam na betę, nie mogłam uwierzyć że to się dzieje a teraz "to" kopie mnie w pęcherz po śniadaniu 😍😍😍 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 18:17
przedszkolanka:), Nona, talku, Pestkaa, Lami, tere-fere, alex0806, Cabrera, Malinowa91 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Głowa Jurka ok
Neurologicznie mamy pod górkę z powodu porodu - czyli jednak... nie jestem przewrażliwiona :p Nie jest źle, ale mały będzie gorzej znosić okres adaptacji, który może się też w jedno przypadku wydłużyć. Mamy być pod kontrolą, kolejna wizyta za 3 miesiące. W tym czasie badania z krwi (cała lista) i najlepiej rehabilitacja, bo jednak jest mały problem z napięciem. A, no i jeszcze mamy rozbijać szczepionki, nie wszystkie na raz, tylko mamy szczepić co dwa tygodnie.
Gastrolog, hmm... W sumie niczego czego bym sama nie wiedziała się nie dowiedziałam. Alergie przy tak małym dziecku to czarna magia, można powtarzać badania na krew utajona. Jedynie z konkretów powiedziała że Jurek ma bardzo sucha skórę, dała receptę na maść robioną przez aptekę i najlepiej konsultacja dermatologiczna.
I ja team #psiara!🐶 i #niechrzcimy 😉Meggs, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Byłam wczoraj u endo i tsh 0,91 😊 Także wynik piękny ☺
Mialam dziś ciężką noc. Nad ranem złapał mnie ból jak na okres, żadna zmiana pozycji nie pomagała i w końcu wzięłam paracetamol i nospę. Puściło i zasnęłam dalej. Teraz znów czuję lekkie pobolewanie.. Czekam z utęsknieniem jak Mały zacznie się ruszać i będę wiedziala, że wszystko ok.
Brzuch mi się nadal spina, ale już potrafię sobie z tym radzić 😉
Piękne macie psy 😍 I dzieciaczki słodziaczki 😍😊
Ja lubię zwierzęta, psy bardziej od kotów, ale nie wyobrażam sobie trzymać ich w mieszkaniu. Jestem jakaś uprzedzona i jak mama kiedyś przyjechała ze swoim jeszcze wtedy młodym i świeżo wykąpanym psem to myślałam, że ją uduszę. Pies ma długą, kręconą sierść i pukle po nim wychodziły mi ze dwa tygodnie spod mebli.. Także zwierzęta tak, ale nie u mnie w domu 😀Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pestko dobrze,że kontrolujecie i z tymi szczepieniami na pewno na plus macie. Na suchą skórę nam mówili lekarze,że im mniej tym lepiej.
To jeszcze ja się wyrwe z teamu i my chrzcimy i mamy właśnie datę na 25.01(równy rok od pozytywnego testu;) ) . Oczywiście teściowej nie po nosie wybór chrzestnych i ona nie czai że my patrzymy na dobro dziecka a nie na znajomości czy to,że ktoś się obrazi;pWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 09:56
alex0806, tere-fere, Pestkaa, Słoneczko123, Lami lubią tę wiadomość
-
Kurczę u nas chyba jednak alergia na jajko. 4 dni jadłam i nic. A dzisiaj pojawiła się wysypka. I cholera nie wiem co teraz. Czy to się skumulowało i to jajko? Odstawić czy np zrobić sobie jajecznicę z kilku i sprawdzić czy się nasili? I wtedy odstawić? Kupa normalna, bez śluzu i krwi. Jedynie niewielka wysypka.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵