Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
tere-fere wrote:Beti ja miałam tak, że jak jak mi się zwolnienie kończyło przed wizytą to dzwoniłam do położnej od ginki prywatnej, mówiłam, że do dzisiaj mam zwolnienie, a wizyta np za 2 tygodnie i ona wtedy mi wypisywala do kolejnej wizyty i tyle.
Jeny... No dalej nie wierzę. Ja pitole no!!!
A ona do mnie ,ze mam sie nie martwic na zapas wrrr
Ale ja wlasnie sie martwie na zapas a ona zawsze tak pierdzieli a pozniej mnie zostawi z reką w nocniku.Albo bedzie wymuszac szybsze wizyty a ja nie chce tracic 200 zl za wizyte przez zwolnienie -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 09:40
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 09:40
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Testy pewnie wyczuły betę z kolejnego cyklu 😉
Lami, Słoneczko123, Nikodemka, Kijanka, madziorek86, blair., Magda - mbc, tere-fere, Dośka, Nona, talku, Cabrera lubią tę wiadomość
Kobieto o pięknych filigranowych plecach, ja cykl przed pozytywnym testem szłam na betę, bo był cień (ale mój dziad był szary). Nikodemke też robiły dziady w konia, ale za chwilę już nosiła w brzuszku Kapselka.
Bardzo mocno ściskam, jesteś silną babką, zostaną te wszystkie trudy wynagrodzone.
🤗🤗🤗Nikodemka, Wik89, Pestkaa, tęczova lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Teczova - w takim razie to ostatni miesiac Twojego korzystania z zycia. Pij winko i spodziewaj sie niespodziewanego. Lami ma racje. Widocznie musimy sie wyplakac, zostac oszukane przez te zasrane (sorry, obsikane) testy i dopiero cieszyc sie piekna ciaza.
Dziewczyny, mam pytanie. Czy ktorejs z Was wyszlo przy Pappie duze ryzyko wewnatrzmacicznego zahamowania wzrastania płodu? To chyba hipotrofia?
Pytam w imieniu mojej siostry ciotecznej, wyszlo jej ryzyko 1:139, wiec dosc duze i nie wie co robic dalej. W uwagach ma napisane, ze acard 150mg na noc i tyle... Myslicie, ze warto zbadac mutacje w takim przypadku? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko, myślę że dobre USG z przepływami i to pewnie raz na miesiąc-półtora. Pewnie jak przyrosty będą małe, to i tak zlecą heparyne, tak jak u niezapominajki. Choćby ze względu, że nie bierze się do końca ciąży acardu.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Teczova jest mi zajebiscie przykro, w takim razie 2 kreski w styczniu!
A ja zaczynam ciąg dalszy testów na swoim dziecku 😂 przyszło mi dziś mleko enfamil o-lac, pozbawione laktozy i chcę zobaczyć czy się sprawdzi zamiast nutramigenu. Jest słodkie i nie śmierdzi jak Nutramigen, może to będzie my bardziej wchodziło. To jedyne sposoby na sprawdzenie czy poza laktozą w końcu nie toleruje też bmk czy może to sama laktozaNiezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tęczova, a myślałam że Cypr to bardziej okolice Pafos i plaże na tamtym wybrzeżu ciekawsze?!
Magda, Madryt mnie nie przekonujemy bo chcemy plażować. Wybierzemy się sami na jakąś rocznicę jak babcia zostanie kiedyś z wnuczkiem.
Fuerta, fajnie tylko chyba mega wieje.
Ja się pisze na lot 5h ale nie wiem co na to mój syn z którym się jeszcze nie znamy najwyżej Kanaryjskie za rok.
Nona, Malta fajna! Nie byliśmy jeszcze.
Dzięki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 19:04
-
Nona wrote:Aaa Portugalia też spoko, byliśmy 2 x I wrócimy na pewno na północ.
A gdzieś dokładnie z maluchem?
Marzy mi się Portugalia choć ceny odstraszają.
Tak, Airbnb wiadomo! Choć mój chłop dzisiaj zapytał "all inclusive weźmiemy?" Ehh jeszcze się widocznie słabo znamy 😁Nona lubi tę wiadomość
-
talku wrote:Beti, może Ci 2go wypisać zwołanie od 3go, do 17go, a potem już weźmiesz na miesiąc.
Zawsze lekarz może dwa dni wstecz i jeden do przodutalku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny