Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ten rok chyba sobie wzial za cel skopac mnie po tylku jakbardziej jak sie da.
Moj kochany kocur ma nowotwor jelita cienkiego w odcinku dwunastnicy. Opcje to operacja ktora ma marne szanse powodzenia albo uspienie.
Jestem wykonczona psychicznie, spedzilam z nim 12 lat i ciezko mi podjąć d3cyzje a z drugiej strony nie chce, żeby cierpiał.miśka lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Vian przykro mi
Kark ja za to wczoraj byłam z małym w takim małym centrum handlowym z Tesco bo starszy był tam na urodzinach w kulkach i młody kupa po pachy my bez wózka tylko w nosidle łazienka z przewijakiem niedostępna i zamknięta i musiałam przewijać na blacie między umywalkami i pilnować żeby dziecko nie spadła główka do umywalki bo chłop długi a tam krótko i wąsko między umywalkami no bez kitu wstyd żeby w takim miejscu takie rzeczy -
Laski ten sprzedawca milczy
Zgłosiłam przez allegro, problem z paczką czy jakaś taka opcja tam jest. Wolę żeby było potwierdzenie. Wiecie, teoretycznie niby ten zegarek mam w domu i w razie w prezent jest, ale kurde 100 różnicy na moją niekorzyść ;/ Dobrze że mam ubezpieczenie w banku od takich cudów. Pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło. Nie odbiera, nie odpisuje...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Sloneczko - przylaczam sie do Ciebie. Albo inaczej... przejelam chyba Twoj bol
Ćmi mnie jak na okres i nie umiem odroznic czy to brzuch, czy promieniuje od krzyza, troche zaczynam sie martwic. Nospa nie pomogla.
-
Zaplanowali transfer na poniedziałek...czyli rozmrażają zarodek jutro i musi dotrwać do 4 doby.
Nie miało to jeszcze miejsca, wszystkie padały jak jeden Pan między 3 a 4.. tzn. przy pierwszej próbuje jeden się ostał do 4 i klapną.
Ryczeć mi się chce... trzymajcie kciuki, żeby walczył i dał radę.
Ciągle pod górkę, nie podadzą w 3 dobie, bo klinika w niedzielę zamknięta.
Najgorsza jest bezsilność, bo już wpływu na nic nie mamprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Vian wspolczuje.Ja w tamtym roku juz myślałam, ze pozegnam sie z kotem.Ale naszczescie wyszedl z tego
-
Ja po wizycie.Niunia ma juz 179 g kawal babki z niej.Lekarz mowi,ze zdecydowanie widac,ze to dziewczynka 😉Powiem Wam ,ze ten lekarz na nfz jest rewelacyjny.
Az normalnie zla jestem ,ze jemu nic nie place a tamten drugi prywatny zbiera kase za chwile wizyty i nawet heparyny na refundacje nie da i jeszcze sprzet średni. No ale jak chce rodzic w Poznaniu to musze miec lekarza z ich szpitala.Juz nawet myslalam czy jak bede miala wykupiona polozna to wystarczy ale chyba nie ☹tere-fere, Nikodemka, Słoneczko123, Malinowa91, Cabrera, alex0806, Wik89, madziorek86, Dośka, przedszkolanka:), Meggs, tęczova, Szczęściara, talku, Lami lubią tę wiadomość
-
Jaki tu spokój dzisiaj, widać że weekend
koleś kazał mi odesłać zegarek. Napisał w mailu 1 zdanie. W ogóle zignorował fakt że do niego dzwonię! Zglosilam to przez allegro. Nie odesle mu zegarka ani na swój koszt tego robić nie będę. Niech sam zamówi kuriera z właściwym zegarkiem do mnie, który odbierze mu ten który wysłał... co za debil ;/
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵