Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
talku wrote:A spotkałaś się już z położną?
Mi też na tym zależało żeby mnie nie odesłali gdzie indziej. Zapytałam położnej wprost. Powiedziała że nie ma takiej opcji bo zanim ruszę do szpitala dzwonię do niej i stawiamy się w szpitalu mniej więcej o podobnym czasie 😊😊
Pogadaj z położną to powinna Cię uspokoić.
PS. Beti, śniłaś mi się dzisiaj. Ale miałaś proste włosy 😂😂 i wieeeelki brzuch. Pytałam czy nie masz tam dwóch Basi ale nie chciałaś odpowiedzieć. Twierdziłas że to będzie niespodzianka i mam się nie wygadać na wątku 😂😂 także może może?
A poza tym okazało się że pracujemy razem
Nie Basia jest tylko jedna
Nie gadalam z polozna .Nie wiem nawet kiedy zaczac to zalatwiac.Na wątku czerwcowym mam dziewczyne z Poznania ,ktora powiedziala ,ze ma namiar na super polozna z Polnej.Ale nie wzielam jeszcze tego namiaru
To juz trzeba to zalatwiac? haha Mysle,ze sie z nia nie spotkam raczej ,no chyba,ze na przekazanie kasy,umowy...Nie wiem jak to sie zalatwia tam
Jak to w ogole jest kase jakas sie daje przed? A jak ona nie bedzie mogla byc przy mnie bo bedzie miala tez inny porod?
Nie wiem jak to ugryzc .bo jeszcze zostaje mi opcja ,ze jak nie dojade do Poznania to jade do szpitala blizejNO i tu tez bym musiala polozna zalatwic
Nie wiem czy wlasnie powiedziec prawde tej z Poznania ,ze moze byc taka opcja ,ze nie dojade.Ja bym bardzo chciala ale nie wszystko ode mnie zalezy -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2020, 15:12
tere-fere, alex0806, Słoneczko123, tęczova, Domi_tur, Beti82, blair., Niezapominajka2, Meggs, Lami, przedszkolanka:), Kijanka, Biegającą-mama, Wik89, talku, Pestkaa, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Zaczęły się na gościa nowe negatywy pojawiać. Że oszukał, że nie miał tego produktu co zamawiali i wysłał inny, problem z odzyskaniem pieniędzy
Kurde ;/ Chyba zamówię inny na prezent, a z tym debilem będę walczyć... Już nawet telefon wyłączony ;/
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex wspolczuje
Atakuj teraz w allegro niech pomagają.Ja duzo zamawiam i tez czasami mi sie trafi taki debil.Teraz juz przed swietami nie zamawiam bo ja uwielbiam paczkomaty a przed swietami to oni maja zapelnione i pozniej dostaje smsa ,ze np o 20 bedzie pod paczkomatem stał bus i odbior prosto z auta.To ja dziekuje bardzo za taki odbiór -
A Beti co do 3d to ja miałam jakoś w 32 tc na echo serca. A później dzień przed porodem gin próbował zrobić, ale panna się zakrywała rękami i obiecał mi zrobić za tydzień na kolejnej wizycie
Haha, na drugi dzień to ja już miałam jakieś 7d
Z efektami dźwiękowymi, dotykiem, smrodkiem
Beti82 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Beti wow, o czymś takim nie słyszałam jak paczkomat przepełniony
Nie wiem co robić. Już cała się z nerwów trzęsę ;/ Nigdy mi się nic takiego nie zdarzyło...
Spokojnie najwazniejsze,ze jakis towar masz.Tylko teraz pytanie czy go odsyłac ...Bo jak koles cos wywinie to mozesz nie miec narazie ani tego ani kasy.
Najlepiej poradzic sie allegro teraz
Ja to w ogole uwielbiam jak cos zamawiam,zaplace a na drugi dzien dostaje maila ,ze nie maja niestety towaru i czy poczekam 2 tygodnie hahahha
Wtedy mowie nie i wystawiam negatywa za brak towaru.Po czym uwielbiam te ich odp na allegro,ze klient nie chcial sie dogadac
Moze nie mieli juz tego co kupilas i wiesz poszli na cwaniaka
aaa przed swietami to wezmie co dadzą
Ja nigdy nie odpuszczam.No tylko sie czlowiek nadenerwuje
Za to ja nie wiem co chciec na swieta hahah
Wiem jestem jakas nienormalna ,stary mi chce cos kupic a ja nie wiem
Bo ja z tych praktycznych a akurat nie wiem co mi potrzebne hahahWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2019, 11:06
-
Beti, ja miałam ten sam problem. Prezenty dla rodziców, teściów, siostry i męża. Jak oni wszystko mają...
Ja sama też praktyczny człowiekOd siostry chcę portfel, rodzice dadzą kasę, mąż kupił mi charmsa do Pandory z grawerem "Laura, 01.09.2019", w kształcie stópek i z kryształkiem różowym
Piękny jest
Od teściów dostanę chustę do karmienia z mama Bear
Sama sobie oczywiście powybierałam, oprócz portfela
Bo siostra wie jaki mi się spodoba
A no i Laura daje mi siebieBeti82 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Tęczova fajnie że pytasz.. Tak nadal w dwupaku.. Skurcze są ale nieregularne.. Martwi mnie tylko że synek mało ruchliwy😣 ale nie chce Wam co chwilę się żalić😒😒
Czytam Was codziennie ale jakoś weny brak😶
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Hahaha, Madziorku! 😂😂😂 To, że idealne dzieci każda ma i będzie miała, to oczywiste! Wcale się nie dziwię, że inni by chcieli mieć takie 😜
Książki od dawna mówię, że byłyby na szczytach. "Jak być w ciąży i zwariować jak najmniej", "Mój wymarzony poród vs. Rzeczywistość", "Czwarty, piąty, pięćdziesiąty trymestr ciąży - uroki macierzyństwa" nie mówiąc o najlepszej "Tajniki medycyny - bądź swoim doktorem i zajdź w ciążę" 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2019, 11:32
alex0806, Słoneczko123, madziorek86, Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Hahaha, Madziorku! 😂😂😂 To, że idealne dzieci każda ma i będzie miała, to oczywiste! Wcale się nie dziwię, że inni by chcieli mieć takie 😜
Książki od dawna mówię, że byłyby na szczytach. "Jak być w ciąży i zwariować jak najmniej", "Mój wymarzony poród vs. Rzeczywistość", "Czwarty, piąty, pięćdziesiąty trymestr ciąży - uroki macierzyństwa" nie mówiąc o najlepszej "Tajniki medycyny - bądź swoim doktorem i zajdź w ciążę" 😁 -
Domi_tur wrote:Beti ja byłam w 26 i 31. Lekarka w 26 powiedziała, że 3d najlepsze robi się między 30 a 32 tygodniem. I rzeczywiście dużo lepsze wyszły w 31 tygodniu