Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Najmłodsza, mocno zaciskam kciuki! Rozmrażajcie się grzecznie maluszki. Czeka na Was super Mama i prześliczny Braciszek!
Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
talku wrote:Beti, kawał panny 😊😊
W Krakowie wystarcza własna położna. Ja nie chodzę prywatnie do ginekologa z tego szpitala który wybrałam. Szkoda mi kasy jak mam lepszego gina za darmo
No ale jak mnie nie beda chcieli przyjac do szpitala to nie wiem czy mi polozna pomoze hmm a chyba o to mi najbardziej chodzi.Zeby mnie nie odeslali do innego -
Basieńko nasza, ale rośniesz! ♥️ A loków nie widział? Basia to nawet w wodach będzie miała piękne sprężynki 😁
Najmłodsza, mocno kciuki zaciskamy 😘😘😘
Alex, dlatego najlepiej wykupić smarta 😊 Wtedy odsyłasz bez niczego. A koszt smarta zwraca się po 4 zamówieniach. Nam przyszło podliczenie, że w rok zaoszczędziliśmy 800 zł na przesyłkach. My zamawiamy wszystko, od prezentów na święta, przez fugi do płytek, chemie do sprzątania, orzechy i sól po obrączki 😁 Ja sobie teraz założyłam swojego smarta, bo mój mi zawsze każe linki wysyłać i nie daje dostępu do swojego, a teraz postawili nam paczkomat koło domu, więc nawet jak mi się coś przypomni na spacerze to pyk i już jedzie 😁Magda - mbc, przedszkolanka:), Biegającą-mama, madziorek86, Beti82, Najmłodsza_staraczka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beti82 wrote:No wlasnie mysle ,mysle haha
No ale jak mnie nie beda chcieli przyjac do szpitala to nie wiem czy mi polozna pomoze hmm a chyba o to mi najbardziej chodzi.Zeby mnie nie odeslali do innego
A spotkałaś się już z położną?
Mi też na tym zależało żeby mnie nie odesłali gdzie indziej. Zapytałam położnej wprost. Powiedziała że nie ma takiej opcji bo zanim ruszę do szpitala dzwonię do niej i stawiamy się w szpitalu mniej więcej o podobnym czasie 😊😊
Pogadaj z położną to powinna Cię uspokoić.
PS. Beti, śniłaś mi się dzisiaj. Ale miałaś proste włosy 😂😂 i wieeeelki brzuch. Pytałam czy nie masz tam dwóch Basi ale nie chciałaś odpowiedzieć. Twierdziłas że to będzie niespodzianka i mam się nie wygadać na wątku 😂😂 także może może?
A poza tym okazało się że pracujemy razemBeti82 lubi tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:A ja durna i leniwa nie założyłam smarta i miesięcznie wydaje miliony na przesyłki 😳 idę to naprawić!
Ja też! Już wydałam te miliony...
A to dlatego, że nie doczytałam nigdzie czy mogę go wziąć tylko na miesiąc/dwa. Obawiałam się że jak wezmę SMART to już mszę płacić do końca świata za niego -
Lami ja mam smarta. Ale akurat to zamówienie brałam z kurierem bo nie było możliwości smarta. Nie wiem jak to ogarnąć w drugą stronę. Boję się gościowi wysłać ten zegarek kiedy nie zwrócił mi kasy, wolałabym wymianę na tamten który zamówiłam. Bo to na prezent i zostaję bez prezentu wtedy ;/ chyba że zamówię inny u kogoś innego A temu zrobię zwrot jak odda kasę? Nigdy nic w ten sposób nie odsyłałam ;/
Najmłodsza mocne kciuki
U nas to chyba nie jajko A maliny, tak jak sugerowałyście. Bo skoro się miało skumulować to coś byłoby też wczoraj, a kupy ani jednej nie było i wysypka zniknęłaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja chce juz marzec
Boli mnie brzuch, krzyz czy cokolwiek innego... Obudzilam sie z brzuchem twardym jak kamien i nie wiem czy cos jest nie tak czy to dziecko. Maly chyba wcisnal sie jakos pod zebro, bo tam tez mnie boli.
Bycie w pierwszej ciazy jest naprawde przewalone. Nie wiem co uznac za normalne, nie wiem kiedy panikowac... -
Smart kosztuje 49 zł za równy rok kalendarzowy. Po tym czasie musisz sobie wykupić nowego, robisz to blikiem/przelewem, więc nie ma tak, że w kółko sam się aktywuje i pobiera pieniądze. Są następujące opcje - zakupy za minimum 40 zł odbiór paczkomat lub żabka (ale chyba nie każdą paczkę można w żabce), a za minimum 100 zł to kurier do domu. Ale nie wiem czy ten kurier to tylko akcja w okresie świątecznym czy na stałe.Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Raczej musisz Alex zrobić zwrot i odda Tobie dopiero pieniądze, jeśli ma więcej niż 50 sprzedanych przedmiotów to myślę, że nie ma się czego bać. Nie pisz z nim przez maile, tylko otwórz dyskusje przez allegro. Jak nie zwróci ci pieniędzy to otwórz spór.
On nawet jak w dyskusji nie odpowie Tobie w 48 h to już allegro przegląda konwersacje i ponagla go do odpowiedzi.Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Alex, jest program ochrony kupujących, prowadź z nim dyskusję na allegro, odeślij mu tego smartwatcha a jak nie zwróci kasy to allegro powinno Ci zwrócić. Ostatnio pierwszy raz z tego musiałam skorzystać i po jakiś 4 dniach od zgłoszenia kasa była na koncie.
A smarta kocham! Właśnie zamówiłam sobie ubichinol 😉“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Lami wrote:Raczej musisz Alex zrobić zwrot i odda Tobie dopiero pieniądze, jeśli ma więcej niż 50 sprzedanych przedmiotów to myślę, że nie ma się czego bać. Nie pisz z nim przez maile, tylko otwórz dyskusje przez allegro. Jak nie zwróci ci pieniędzy to otwórz spór.
On nawet jak w dyskusji nie odpowie Tobie w 48 h to już allegro przegląda konwersacje i ponagla go do odpowiedzi.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemko, zaraz już marzec i będziemy podziwiać Kacperka 😍
Szczęściarko jak tam? Nogi zaciśnięte?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Alex, teraz jest koszmarnie ciężki okres dla sklepów internetowych, poniekąd to rozumiem bo naprawdę momentami nie wiadomo w co ręce włożyć ale jednoczesnie nie wyobrażam sobie olewać naszych klientów. Na niektórych niestety działa tylko siła wyższa w postaci allegro czy policji.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Tęczova wiem że ciężki okres. Ale chociaż by telefon odebrał albo na smsa odpowiedział. A nie jednym zdaniem odpisze raz dziennie ;/ czekam tak samo na przesyłkę z Owieczki, bo zamówiłam młodej otulacz zimowy do fotelika. Minęło 15 dni roboczych które miały być na realizację A paczki nadal nie wysłali. Ale chociaż odpisują na wiadomości od razu i proszą o cierpliwość. A ten buc nic...
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lami wrote:Basieńko nasza, ale rośniesz! ♥️ A loków nie widział? Basia to nawet w wodach będzie miała piękne sprężynki 😁
Najmłodsza, mocno kciuki zaciskamy 😘😘😘
Alex, dlatego najlepiej wykupić smarta 😊 Wtedy odsyłasz bez niczego. A koszt smarta zwraca się po 4 zamówieniach. Nam przyszło podliczenie, że w rok zaoszczędziliśmy 800 zł na przesyłkach. My zamawiamy wszystko, od prezentów na święta, przez fugi do płytek, chemie do sprzątania, orzechy i sól po obrączki 😁 Ja sobie teraz założyłam swojego smarta, bo mój mi zawsze każe linki wysyłać i nie daje dostępu do swojego, a teraz postawili nam paczkomat koło domu, więc nawet jak mi się coś przypomni na spacerze to pyk i już jedzie 😁
Ale chcialabym isc na usg 3d kiedy najlepiej isc na takie badanie ?
Po 20 ktoryms tygodniu chyba
Moze tam bedzie loki widac
Potwierdzam smart tez mi sie szybko zwrocil