Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Tęczova no właśnie to całkiem inny zegarek, mają na aukcji oba. I ten który mi wysłali jest o prawie 100 tańszy. Mam nadzieję że dzisiaj to ogarnę i zdąży mi przyjść do świąt... bo to na prezent. Nigdy nic nie odsyłałam więc nie wiem jak to działa. O 9 Będę dzwonić znowu bo może od 9 sklep czynny.
Dziękuję za życzenia;)
Buziaki imieninowe tak na wstępie 😘
Musisz odesłać na reklamacje wskazując że otrzymałaś produkt niezgodny z umową (nie taki jak w ofercie) i żądasz wymiany na właściwy. Kosz zwrotu i ponownego wysłania rzeczy jest wówczas po stronie sprzedawcy i śmiało możesz zadać zwrotu kosztu odesłania rzeczy. Nie rób odstąpienia od umowy (czyli im odsylasz a oni ci oddają pieniądze) bo koszt zwrotu rzeczy będzie po Twojej stronie.alex0806, Lami lubią tę wiadomość
-
Talku my za to ns spontanke byliśmy w Sopocie a 4 dni jak młody miał 6 tygodni razem ze starszym w hotelu 4h drogi w samochodzie młody przespał ja mega wypoczęlam na basen chodziliśmy ale młody leżał sobie na leżaku albo spał bo było ciepło i szumiało
teraz jedziemy nad morze ns święta a w styczniu do hotelu w Łodzi bo starszy z tata idą na monter trucki, ze starszym jak miał pol roku byliśmy w Tunezji i super było cyca sobie jadł o trochę blw było przy okazji naszego jedzenia
dużo łatwiej było w samolocie z 6 miesięcznym niż raczkującym pod fotelami roczniakiem Haha
Nona, talku lubią tę wiadomość
-
Tęczowa bardzo mi przykro
Trzymam kciuki żeby ovu się przesunęła w tym cyklu i żebyście się załapali.
Moj 2 miesięczniak wczoraj szczepienie młody ma 6,1kgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2019, 22:21
tere-fere, Słoneczko123, Dośka, Lami, Pestkaa, Nona, Szczęściara, Cabrera, Nikodemka, Meggs, przedszkolanka:), Biegającą-mama, blair., Beti82, madziorek86, talku, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Teczova, ja w temacie pozytywnych testów i negatywnej bety - u mnie Ovi w moczu utrzymywał się spokojnie do 14 dni po zastrzyku i np. beta wychodziła 0,45, a na testach kreska. Kolejnego dnia bety nie badałam w krwi, ale kreski były jeszcze np. do 16 dnia po zastrzyku. Dlatego w takich przypadkach albo codzienne sikanie na ten sam test o tej samej porze albo beta i patrzenie na przyrost.
Rozumiem Twoje rozczarowanie, bo dwa razy się tak dałam naciąć (a do tego np. robiłam z betą progesteron, który był wysoki, więc dla mnie kreska + beta 0.45 + progesteron "ciążowy" były nadzieją, że coś się zagnieżdża, a to był tylko zastrzyk... Pamiętaj też, że Ovi podkręca pracę ciałka żółtego, więc i progesteron może być wyższy niż w zwykłych cyklach).
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Kozgo, ale on jest super! ♥️ Takie chłopak prawdziwy! Zawiadiackie spojrzenie, oj będzie lubił psikusy ten nasz Mateuszek! ♥️♥️♥️ Już go widzę na boisku umorusanego z piłką do nogi 😂
Słoneczko, te bóle są okropne, człowiek się bardzo nakręca, jeszcze jak małych jest mniej aktywny, albo bardziej aktywny to już w ogóle. Jedyne co zawsze pomagało to zajmowanie głowy czymś innym. Jechałam z reguły do rodziców albo siostry albo na zakupy do galerii, żeby tylko być w ruchu i się czymś zająć.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami mina z cyklu „co tam maleńka ?” Haha co zastanawiające ja jestem ciemna oczy włosy karnacja a już drugi blond syn Haha a mówią ze ciemne geny mocniejsze
Kark mój tez pochłania rękę non stop HahaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 10:11
-
nick nieaktualny
-
My byliśmy nad morzem jak Szymi miał 6 tygodni. Pomijając temat kolek to dla mnie tak po prostu karmienie w miejscach publicznych było uciążliwe, choć nie mam z tym problemu to dziadkom-turystom mało gały nie wypadły od patrzenia. Nie zawsze było gdzie komfortowo usiąść żeby się oprzeć, zasłonić pieluchą (i tak się gapili), plus zmienianie pieluchy takiemu maluszkowi w ekstremalnych sytuacjach np na środku deptaka to trochę męczące. Jak będzie miał te 7-8 miesięcy będzie siedział sam to podróże będą wyglądały zdecydowanie inaczej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 10:30
-
Ale cudowne te Wasze maluszki. A zaślinione buziaczki lubię najbardziej 😉
Reset zwalilabym to ze 100% pewnością na ovi gdyby w 14 dniu po na tym samym teście była taka kreska jak wczoraj, a nic tam nie było, mooooże jakiś bladziutki cień. Na następny cykl, jeśli wypali iui, kupię zapas testów i będę sikać codziennie, bo drugi raz takiego "oszukania" nie wytrzymam psychicznie.tere-fere lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyTalku, my tez już po pierwszych wycieczkach, jak Staś miał 4 tygodnie byliśmy w górach (Ok 4 h drogi), młody zniósł trasę rewelacyjnie😊
Teraz planujemy jakieś ciepłe miejsce w marcu ☺️
Ale tak jak Domi pisze, znienianie pieluch w dziwnych miejscach bywa trudne...mi nawet ciężko w toalecie publicznej na przewijaku, bo i tak rozkładam swoje jednorazówki + kocyki etctalku lubi tę wiadomość
-
Heh dzieki Dziewczyny, od razu mi lepiej😘😘😘
Tak dzis piatek wieczor n szczescie wiec inna bajka. No byl bzyk 3 dni temu ostatni. A zrezzta przeciez i tak czekamy na operacjei mial byc luz...po prostu jak czuje bol owu to juz sie mega nastawiam i spinam 😅II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Zaraz Was nadrobie, tylko mam jeszcze jedno pytanie w sprawie mojej siostry.
Odebrala pozostale wyniki i ryzyka preeklampsji sa naprawde spore... 1:61.
Jej lekarka nie ogarnia tematu, doktor W nie ma terminów.
Dlatego mam pytanie do dziewczyn z Wawy. Slyszalyscie moze o jakims dobrym lekarzu, ktory podpowiedzialby co robic/brac w tej sytuacji? Oni sie dopiero co tam przeprowadzili, nie wie gdzie sie udac.