Najmlodsza, kciuki mocno zaciskamy:)
Vian, wspolczuję😢
U mnie nic, nuż po owu
Dziewczyny, jestem ciekawa czy Wy czesto dzwonicie do swoich tesciowych? Np w zwiazku z organizacja Świąt.. No u nas w tym roku bylo tak, ze najpierw myslelismy ze zostaniemy na Wigilie w Warszawie, ale potem moj M mowi ze rodzice zapraszaja i zebysmy jakos podzielili te Swieta (rok temu bylismy tez w Warszawie) no i stanelo na tym, ze na Wigilie jedziemy do tesciow. Tesc dzwonil z miesiac temu do mnie w innej sprawie i przy okazji zagadal to jak tam ze Swietami no to powiedzialam, ze przyjezdzamy, ucieszyl sie i tyle. Potem juz tyko moj m rozmawial z rodzicami zeby powiedziec, kiedy dokladnie przyjezdzamy, do kiedy zostajemy, zapowiedzial, ze przywieziemy jakies tam danie (wczesniej razem ustaliliśmy co) no i w zasadzie tyle. W skrocie 😁 chodzi mi o to, ze czuję ze moze powinnam zadzwonic do tesciowej zeby jeszcze sama z siebie cos ustalac, no ale w sumie wszystko jest ustalone, ona nie dzwoni a ja nie czuję potrzeby 😁 zastanawiam sie, jak Wy macie, czy jestescie z tesciowymi ciagle na telefonie i ustalacie jadlospis itp czy luz