Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje za wszystkie kciuki !
Kochane jesteście ❤️przedszkolanka:), tere-fere, alex0806, madziorek86, talku, Malinowa91, Wik89 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2020, 15:13
Dośka, Meggs, alex0806, Nona, Kijanka, Domi_tur, Beti82, OlivkowaMama, Magda - mbc, tęczova, blair., Szczęściara, Słoneczko123, talku, Niezapominajka2, Malinowa91, Cabrera, Nikodemka, Pestkaa, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Jaka cudowna
Słoneczko ogarniesz, na pewno będzie dobrze
Ja dzisiaj odesłałam ten nieszczęsny zegarek. Allegro zainterweniowało, ale gościu milczy, więc nie wiem jak to będzie. Najwyżej oni hajs oddadzą. Ja już zamówiłam inny i zaraz ma być kurier. Dzięki pomocy Lami nie zwariowałam
Moja dzisiaj odsypia, wczoraj mało spała. Jakiś taki dzień intensywny. W domu zrobiłam 2 prania, małej sukienkę na święta też już wyprałam. A później ogarnęłyśmy pocztę, zakupy, spacer i teraz zrobiłam obiad, a ona śpiPrzyjdzie łojciec to niech się bawią, a matka chwila relaksu
madziorek86 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kark lepiej żeby każde miało swój dzień😁😁 nie chce popaść 😂😂
Moja choinka nowoczesna stoi bez ozdób🤷♀️🤦♀️
Słoneczko dasz radę. Pamiętasz jak płakałam że znowu mam. Popatrz niedługo kończę przygodę z kłuciem.
Madziorku piękny skrzacik😘😘madziorek86 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściaro, super, że mąż już na pokładzie. Szybko zleci i zaraz będziecie się tulić z młodym. Jutro już ciąża donoszona 😊😊 ależ ten kawaler robił fałszywe alarmy.
Madziorek jaka Lilianka cud miód 😍😍
A Ty jak się czujesz?
Najmłodsza, kciuki ✊✊✊Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Szczesciaro Twoj Jezusek czeka jeszcze tydzien
madziorek86, Szczęściara, talku lubią tę wiadomość